- 18 Mayıs 2012
- 292
- 188
- Konu Sahibi hayatvehayat
çare buldum bunu da tüm dertli arkadaşlarla paylaşmak istedimben yanlış mı geldim?
burası bir derdim var bölümü değil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çare buldum bunu da tüm dertli arkadaşlarla paylaşmak istedimben yanlış mı geldim?
burası bir derdim var bölümü değil mi?
bende kimse için annemi yormam annene güveniptemi geliyorMesela akşam
Annemlerin semtinde bir etkinlik var. Eltim aradı, oraya gelecek. Eski ben olmuş olsaydım, annemlere davet eder, yemek yemeden gelmelerini isterdim ve annemi yorardım. Ama öyle yapmayacağım iş çıkışı yanına uğrayacağım, oradan anneme geçip kızımı alıp eve geçeceğim. Bir çok üzücü hastalık, kaza yaşadık ama babamları bir kere bile sormayan, yok sayan insanlar. Değişim ben de başlamalı.
peki.çare buldum bunu da tüm dertli arkadaşlarla paylaşmak istedim
ne güzel olurdu, kadınlarımızın dertleri olmasaydıderdim bitti topiği açılsın
Etkinlik babamların evlerinin olduğu cadde de olunca, e tabii çocukta var yanlarında yukarı çıkacaklar, tuvalet, su annem de akşam yemeği yedirtmeden göndermez. :) geçmiş tecrübelerden.bende kimse için annemi yormam annene güveniptemi geliyor
tebrikler..merhaba arkadaslar, geçmişte de birkaç konu açtım dertlerimle ilgili. kaynanam, eltim, kayınım. kafama takar, uyumaz, hiçbirşeyin keyfini çıkarmaz hale gelmiştim. eşimle tartışıyor, onu da üzüyordum. mağdurumda mağdurum diyordum sürekli. Ama sonra anladım ki her şey benimle başlıyormuş aslında. İlk önce ben kendimi üzmemeliyim. İlk önce ben kendimi sevmeliyim, kendime zaman ayırmalıyım. HAYIR demeyi bilmeliyim. İş yerinde de, evde de bu böyle. Sürekli birilerinin peşinde, birilerini mutlu etmeye çalışarak, ve bu yaptığım hizmet karşılığında takdir beklemek. ayy çok safmışımmm ya. İlk önce bir rimel aldım, her sabah makyaj yaparak evden çıkıyorum mesela, işyerine daha derli toplu geliyorum.
genelde annelerimiz hep öyledir ama anlayanaEtkinlik babamların evlerinin olduğu cadde de olunca, e tabii çocukta var yanlarında yukarı çıkacaklar, tuvalet, su annem de akşam yemeği yedirtmeden göndermez. :) geçmiş tecrübelerden.
ne güzel olurdu, kadınlarımızın dertleri olmasaydı
Tesekkur ederim :)tebrikler..
Herşey biz de bitiyor tabii ki. özellike biz kadınlar gücümüzün farkına varmalıyız.siz mesela aşmışsınız olayı kafamda bitirdim hayır diyebiliyorum tarzında yaklaşıyorsunuz artık belkide bir çoğumuz öyle yapmalıyız
benim kendimi güçlü hissetmem evlendikten 7 ..8 sene sonra oldu..12 yıllık evliyim..insanlar memnun olmak istemiyorsa asla memnun edemezsiniz..Tesekkur ederim :)
Anlamayana da göstereceksiniz. derdim o :) bir dert buldum yanlış sayfa da değil mişim ha ha ha hagenelde annelerimiz hep öyledir ama anlayana
bir ara okadar abarttım ki ilişkimde erkek arkadaşım kadın ben erkek pozisyonuna düştük ne komik yaaaaaAnlamayana da göstereceksiniz. derdim o :) bir dert buldum yanlış sayfa da değil mişim ha ha ha ha
Kesinlikle, bitik bir durumdaydım, kızkardesim, uzun zaman sonra gördüğüm arkadaşım beni gödüklerinde halime inanamadılar, sorunlar için de kaybolmustumnazar değmesin
her daim önce kendinizden işe başlarsanız halledemeyeceğiniz şey yoktur
dünya hali kahrı kederi bitmez her zaman yeniler doğar
İlk önce bundan kaçınacaksın, :) herşey burada başlıyor aslında. ilişkilerde de tek geçtiğim bir şey var, erkeklerin avlanma güdülerinin DNA'ya kodlanmasından olsa gerek KAÇAN KADIN KOVALANIR.bir ara okadar abarttım ki ilişkimde erkek arkadaşım kadın ben erkek pozisyonuna düştük ne komik yaaaaa
Kesinlikle olmuyorlar, ben neden uğraşayım :) alttan aldıkça eğlenip, keyifleniyorlar. Buna izin verir miyim? Maymun gözünü açtı sanırım.benim kendimi güçlü hissetmem evlendikten 7 ..8 sene sonra oldu..12 yıllık evliyim..insanlar memnun olmak istemiyorsa asla memnun edemezsiniz..
benimde senin gibi olmaya ihtiyacım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmerhaba arkadaslar, geçmişte de birkaç konu açtım dertlerimle ilgili. kaynanam, eltim, kayınım. kafama takar, uyumaz, hiçbirşeyin keyfini çıkarmaz hale gelmiştim. eşimle tartışıyor, onu da üzüyordum. mağdurumda mağdurum diyordum sürekli. Ama sonra anladım ki her şey benimle başlıyormuş aslında. İlk önce ben kendimi üzmemeliyim. İlk önce ben kendimi sevmeliyim, kendime zaman ayırmalıyım. HAYIR demeyi bilmeliyim. İş yerinde de, evde de bu böyle. Sürekli birilerinin peşinde, birilerini mutlu etmeye çalışarak, ve bu yaptığım hizmet karşılığında takdir beklemek. ayy çok safmışımmm ya. İlk önce bir rimel aldım, her sabah makyaj yaparak evden çıkıyorum mesela, işyerine daha derli toplu geliyorum.
Bu akşamdan başla, :) nasıl yapabileceğini anlatabilirimbenimde senin gibi olmaya ihtiyacım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr