Çok gerginim ve karar veremiyorum

Aydında sektörünüz de çok iş yoksa ve annenizle yasamakta da zorlanacaksanız başka bir şehir düşünmez misiniz? Mesela İzmir. Tabii ki aydın kadar ucuz değil ama İstanbuldayım ucuz. Ve daha gelişmiş bir yer. Ailenize de yakın.

Ben olsam aydına giderdim. Ege, Akdeniz aşığıyım. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

İzmir

Girdi mi çıkamaz

istanbul dan ayrıldığında yıllardır nasıl bir kölelik düzeninde yaşadığnı fark edeceksin ve oradakilere acıyacaksın. başka bişey demiyorum

kararsız kaldıysan demek ki henüz her şey kafanda bitmemiş, ben böyle bir durumda belli bir süre daha İstanbul' da kalır şansımı denerdim.

bende üni yi bitirdikten sonra okuduğum şehir ve istanbul arasına kalıp okuduğum şehirde kalmayı tercih etmiştim. istanbul' da ailesel yardımlarla 0' dan başlayan birine göre daha rahat geçinebilecekken. bu kararımdan da hiç pişman olmadım açıkçası. istanbul da insanlar sürekli yorgun ve sürekli bir yerlere koşuşturuyorlar.

2 hafta önce istanbul da arkadaşımdaydım. iş temposu yoğunluğundan kendine vakit ayıramıyor, gezemiyor, pahalılıktan alışveriş dahi yapmak istemiyor ama istanbul benim vazgeçilmezim diyordu. bence yaşamak bu değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…