- 18 Şubat 2018
- 1.640
- 3.021
-
- Konu Sahibi Kedili0983
Bir arkadasim o ameliyatla 80 kilo verdi, biraz da estetik yaptirdi, 18lik gibi geziyor, tas gibi oldu valla.İyiki olmuşum ameliyatı gerçekten çok memnunum. Kuzenim olunca ondan cesaret alıp bende oldum. Hiç korkulacak bir ameliyat değilmiş
Bence çok normal biz hastanede postanede otobüste arkadaş bulan bir milletiz.
Aa o nerelere gidiyor diyor diye fesatlık yapmamışsınız. Öyle insan mi olur dememişsiniz. Kendi adıma benim çok hoşuma giderdi
yoo nıye sacma olsunmerhaba, aslında nasıl bir başlık atacağımıda bilemedim. Eşimle tüm sosyal medya hesaplarımız ortak. ( yani benim evlenmeden önce sosyal medyada hesabım falan yoktu pek meraklı da değildim evlenince kendi söyledi istersen benim hesapları ortak yapalım diye bende olur dedim arada girip gündemi falan takip ederim 2-3 akraba paylaşımı beğenirim hepsi bu , o çok yoğun çalışır 3 günde 1 girerse girer ) bu açıklamayı olayların gelişimini anlatabilmek adına yazdım.
Yaklaşık 1 yıl önce eşimin liseden çok sevdiği kardeşim dediği bir kızın paylaşımları dikkatimi çekmeye başladı. Acayip sempatik bulmaya başladım. 3-4 arkadaşı olan , yurt dışına iş seyahatlerine giden çoookkk komik acayip tatlı bir tip. Tanımadan bir insana sempati duyarsınız ya öyle bir şey. ( biz evlenirken gene yurtdışında olduğu İçin gelememiş ve sonrada çok uzak şehirlerde olduğumuz İçin hiç ziyaret edemedi) bizim oğlumuzun arada resimlerini paylaşırız ay da yıl da bir , o da sadece onları beğenir. Dün akşam en sevdiğim hayal ettiğim şehre gitmiş onu paylaştı ve ben dayanamadım özelden mesaj yazdımonu tanımasamda arkadaş olarak çok yakın bulduğumu , yolu düşerse mutlaka yemeğe beklediğimi eşiminde çok sevineceğini söyledim. Acaba aptalcamı bir hareketti . Gerçi çok sıcak bir karşılık aldım. Bende sizi kendi memleketime beklerim tarzı .genede içim bir garip . Hadsizlik mi oldu ? Beni yanlış anlamışmıdır?
Fazla bir arkadaşım yok. Oğlum olduğundan beri zaten sosyal hayatım çoğu anne gibi sadece ondan ibaret . Biraz yalnız hissetiğim bir dönemdeyim. Birde mide küçültme ameliyatı oldum 1 ay önce . Garip bir ruh halindeyim . Siz olsanız böyle bir davranış gelse çok eski sevdiğiniz bir erkek dostunuzun eşinden yadırgarmıydınız?
merhaba, aslında nasıl bir başlık atacağımıda bilemedim. Eşimle tüm sosyal medya hesaplarımız ortak. ( yani benim evlenmeden önce sosyal medyada hesabım falan yoktu pek meraklı da değildim evlenince kendi söyledi istersen benim hesapları ortak yapalım diye bende olur dedim arada girip gündemi falan takip ederim 2-3 akraba paylaşımı beğenirim hepsi bu , o çok yoğun çalışır 3 günde 1 girerse girer ) bu açıklamayı olayların gelişimini anlatabilmek adına yazdım.
Yaklaşık 1 yıl önce eşimin liseden çok sevdiği kardeşim dediği bir kızın paylaşımları dikkatimi çekmeye başladı. Acayip sempatik bulmaya başladım. 3-4 arkadaşı olan , yurt dışına iş seyahatlerine giden çoookkk komik acayip tatlı bir tip. Tanımadan bir insana sempati duyarsınız ya öyle bir şey. ( biz evlenirken gene yurtdışında olduğu İçin gelememiş ve sonrada çok uzak şehirlerde olduğumuz İçin hiç ziyaret edemedi) bizim oğlumuzun arada resimlerini paylaşırız ay da yıl da bir , o da sadece onları beğenir. Dün akşam en sevdiğim hayal ettiğim şehre gitmiş onu paylaştı ve ben dayanamadım özelden mesaj yazdımonu tanımasamda arkadaş olarak çok yakın bulduğumu , yolu düşerse mutlaka yemeğe beklediğimi eşiminde çok sevineceğini söyledim. Acaba aptalcamı bir hareketti . Gerçi çok sıcak bir karşılık aldım. Bende sizi kendi memleketime beklerim tarzı .genede içim bir garip . Hadsizlik mi oldu ? Beni yanlış anlamışmıdır?
Fazla bir arkadaşım yok. Oğlum olduğundan beri zaten sosyal hayatım çoğu anne gibi sadece ondan ibaret . Biraz yalnız hissetiğim bir dönemdeyim. Birde mide küçültme ameliyatı oldum 1 ay önce . Garip bir ruh halindeyim . Siz olsanız böyle bir davranış gelse çok eski sevdiğiniz bir erkek dostunuzun eşinden yadırgarmıydınız?
Yadırgamam ne varki bunda? Zaten aynı şekilde olumlu geri dönüş almışsınız takacak birşey yok. İçinizden gelmiş düşüncenizi paylaşmışsınız o kadar.merhaba, aslında nasıl bir başlık atacağımıda bilemedim. Eşimle tüm sosyal medya hesaplarımız ortak. ( yani benim evlenmeden önce sosyal medyada hesabım falan yoktu pek meraklı da değildim evlenince kendi söyledi istersen benim hesapları ortak yapalım diye bende olur dedim arada girip gündemi falan takip ederim 2-3 akraba paylaşımı beğenirim hepsi bu , o çok yoğun çalışır 3 günde 1 girerse girer ) bu açıklamayı olayların gelişimini anlatabilmek adına yazdım.