Çok Garip bir duruma düşmek

Bana biraz şöyle geldi. O kızın yaşadığı hayat sizi çekmiş olabilir. İstediğiniz bir şehri ziyaret etmiş olması yani ortak noktalar ve özellikler var. O yüzden gayet normal bence. :)

yoo nıye sacma olsun
benım esımle cogu arkadasım ortak
ıkımızde aynı akrabalarla gorusuyoruz
lıstemız bırbırıne cok benzıyor yanı
benı rahatsız eden bırı vardı
kendı hesabımı kapadım
esımınkını kullanıyordum
bırgun eskı bır kız arkadas dedıkı senle yazısırken esım goruyor erkek sanıyor degıstır

bende ergenler gıbı kendı ısmımı de ekledım oldu mu sana ortak hesap
akrabalar falan da esımden gırdıgımı bılıyorlardı zaten
gel zaman gıt zaman
ben esımın okuldan ısten kız arkadaslarıyla bır ahbap oldum sorma
onlara sorsak sımdı kız tarafıyız derler benı bılırler guya esımın arkadaslarıydı
coguyla gorusurum bu sebeple

hatta bırı 2 ay sonra dogum yapcak ona hedıyeler ayarlıyorum

Bence bir gariplik yok yazmanizda yazdiklarinizda. Ben afedersiniz öküz altında buzağı arayan biri olmadığım icin belki bana yaptiginiz şey şirin geldi. Niye üzül dünüz anlayamadim bile.

Hiç de garip değil ben de atarım böyle mesajlar bana da gelir artık sosyal medya insanların gerçekten sosyalleşebilmesinin kapısı gibi bir şey maalesef bir dostluğu fiziki dünyaya aktarmak bence çok güzel bir davranış

İcin isinmis, kalbinden gecmis yazmissin. Ne guzel. E karsilik da vermis. Bakarsin cok guzel bir dostluk gelisir.
Fazla dusunme. Kalbini dinlemeye devam

Bana böyle bir mesaj yazılsaydı çok hoşuma giderdi, çok sıcak tatlı ve kendine güveni olan birisin bence.

Yadırgamam ne varki bunda? Zaten aynı şekilde olumlu geri dönüş almışsınız takacak birşey yok. İçinizden gelmiş düşüncenizi paylaşmışsınız o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…