Çok Garip bir duruma düşmek

Bence çok normal biz hastanede postanede otobüste arkadaş bulan bir milletiz.
Aa o nerelere gidiyor diyor diye fesatlık yapmamışsınız. Öyle insan mi olur dememişsiniz. Kendi adıma benim çok hoşuma giderdi

Bence ne garip ne de hadsizlik, aksine eşinizin sevdiği bir arkadaşıysa sizinde böyle samimi davranmanız ilişkilerinizi güçlendirecektir, hiçte garip değil, iyi yapmışsınız böyle sosyal olmak çekinmeden konuşmak inanın herkesin öğrenmesi gereken bir şey :) bir bakarsınız en yakın arkadaşınız olur, neden olmasın ?

İlk defa karı koca aynı hesabı kulannan ama kıskançlık yapmayan , hatta esşının arkadaşını beğenen bır kadın gördüm. Sizi öpmek geliyor içimden ayıp olur mu :KK15: arkadaşı bir şey dusunemmıstır merak etmeyin rahat olun:)
Ya çok teşekkür ederim. 7 senedir beraberiz karşılıklı hiç yanlışımız olmadı belki o yüzden. Birde açıkçası kızla liseye kadar beraber okumuşlar aynı memleketliler birşey olsaydı zaten olurdu. Hatta 4 kişilik arkadaş grubundaki tek kızmış. Erkek Fatma diye lakabı var. Kız acayip komik bir tip

Gayet normal bir durum. Bence siz bebekten sonra sosyal hayattan koptuğunuz için böyle şeyler garip geliyor size...

Sempati duyduğunuz bir kişiyle tanışmak istemek ve bunu kibar şekilde belirtmek çok normal.

Hiç kafanıza takmayın.

canım niye garip olsun. benimde eşimin çocukluk gençlik arkadaşları sosyal medya hesaplarımız ayrı olduğu halde gelip beni eklediler hal hatır sorup evlerine davet ettiler.
bence güzel yapmışsınız. hiç sıkıntı etmeyin.

heleki yurtdışı görmüş biri demişsiniz. bende yurtdışı görmüş biri olarak söylüyorum. eminim sizi hiç yanlış anlamamıştır. yurtdışında neler neler görüyoruz :)

dert aramayın
evde duran kişi kurar ama gezenti kişiler olayları daha pozitif yönünden bakıyorlar bence

evde çocuk büyüten ve 2 tane gezenti arkadaşım var onlar arasında yapıcı konuşmalar çok farklı bu yüzden yanlış bir durum yok merak etmeyin

merhaba, aslında nasıl bir başlık atacağımıda bilemedim. Eşimle tüm sosyal medya hesaplarımız ortak. ( yani benim evlenmeden önce sosyal medyada hesabım falan yoktu pek meraklı da değildim evlenince kendi söyledi istersen benim hesapları ortak yapalım diye bende olur dedim arada girip gündemi falan takip ederim 2-3 akraba paylaşımı beğenirim hepsi bu , o çok yoğun çalışır 3 günde 1 girerse girer ) bu açıklamayı olayların gelişimini anlatabilmek adına yazdım.
Yaklaşık 1 yıl önce eşimin liseden çok sevdiği kardeşim dediği bir kızın paylaşımları dikkatimi çekmeye başladı. Acayip sempatik bulmaya başladım. 3-4 arkadaşı olan , yurt dışına iş seyahatlerine giden çoookkk komik acayip tatlı bir tip. Tanımadan bir insana sempati duyarsınız ya öyle bir şey. ( biz evlenirken gene yurtdışında olduğu İçin gelememiş ve sonrada çok uzak şehirlerde olduğumuz İçin hiç ziyaret edemedi) bizim oğlumuzun arada resimlerini paylaşırız ay da yıl da bir , o da sadece onları beğenir. Dün akşam en sevdiğim hayal ettiğim şehre gitmiş onu paylaştı ve ben dayanamadım özelden mesaj yazdım :eek: onu tanımasamda arkadaş olarak çok yakın bulduğumu , yolu düşerse mutlaka yemeğe beklediğimi eşiminde çok sevineceğini söyledim. Acaba aptalcamı bir hareketti o_O. Gerçi çok sıcak bir karşılık aldım. Bende sizi kendi memleketime beklerim tarzı .genede içim bir garip . Hadsizlik mi oldu ? Beni yanlış anlamışmıdır? :kızgın:
Fazla bir arkadaşım yok. Oğlum olduğundan beri zaten sosyal hayatım çoğu anne gibi sadece ondan ibaret . Biraz yalnız hissetiğim bir dönemdeyim. Birde mide küçültme ameliyatı oldum 1 ay önce . Garip bir ruh halindeyim . Siz olsanız böyle bir davranış gelse çok eski sevdiğiniz bir erkek dostunuzun eşinden yadırgarmıydınız?
buna benzer bi daveti ben de aldım,mutlu olmuştum,hiç de öyle tuhaf gelmemişti

Icinden gelmis yazmissin ne guzel keske herkes ayni sekil sicak kanli olsa:)) yanliz ortak hesap kullanilmasinj hic sevmiyorum.. kim napiyo belli degil:)
Biz aktif kullanmadığımız İçin belkide sorun olmuyor . Kendi işi gücü sosyal yaşamı İçin kullanan kişilerin zaten şahsi hesabı olmalı :KK200:

Bana çok hoş geldi bu durum. İnşallah iyi bir dostluk olur. Bazen insanların ruhları yakınlığı mesafelere rağmen kurar. Hanımefendiyi eşinize çok överek anlatmadan arkadaşlığınızı kurmanızı tavsiye ederim.

bana yurt dışında yaşayan bir arkadaşım böyle bir davetde bulunmuştu.ben çok samimi buldum sonra zaten buluştuk oraya gittiğimizde bizi gezdirdi.buraya gelirse inşallah bende onu gezdireceğim:KK19:

merhaba, aslında nasıl bir başlık atacağımıda bilemedim. Eşimle tüm sosyal medya hesaplarımız ortak. ( yani benim evlenmeden önce sosyal medyada hesabım falan yoktu pek meraklı da değildim evlenince kendi söyledi istersen benim hesapları ortak yapalım diye bende olur dedim arada girip gündemi falan takip ederim 2-3 akraba paylaşımı beğenirim hepsi bu , o çok yoğun çalışır 3 günde 1 girerse girer ) bu açıklamayı olayların gelişimini anlatabilmek adına yazdım.
Yaklaşık 1 yıl önce eşimin liseden çok sevdiği kardeşim dediği bir kızın paylaşımları dikkatimi çekmeye başladı. Acayip sempatik bulmaya başladım. 3-4 arkadaşı olan , yurt dışına iş seyahatlerine giden çoookkk komik acayip tatlı bir tip. Tanımadan bir insana sempati duyarsınız ya öyle bir şey. ( biz evlenirken gene yurtdışında olduğu İçin gelememiş ve sonrada çok uzak şehirlerde olduğumuz İçin hiç ziyaret edemedi) bizim oğlumuzun arada resimlerini paylaşırız ay da yıl da bir , o da sadece onları beğenir. Dün akşam en sevdiğim hayal ettiğim şehre gitmiş onu paylaştı ve ben dayanamadım özelden mesaj yazdım :eek: onu tanımasamda arkadaş olarak çok yakın bulduğumu , yolu düşerse mutlaka yemeğe beklediğimi eşiminde çok sevineceğini söyledim. Acaba aptalcamı bir hareketti o_O. Gerçi çok sıcak bir karşılık aldım. Bende sizi kendi memleketime beklerim tarzı .genede içim bir garip . Hadsizlik mi oldu ? Beni yanlış anlamışmıdır? :kızgın:
Fazla bir arkadaşım yok. Oğlum olduğundan beri zaten sosyal hayatım çoğu anne gibi sadece ondan ibaret . Biraz yalnız hissetiğim bir dönemdeyim. Birde mide küçültme ameliyatı oldum 1 ay önce . Garip bir ruh halindeyim . Siz olsanız böyle bir davranış gelse çok eski sevdiğiniz bir erkek dostunuzun eşinden yadırgarmıydınız?
Bence mükemmel medenice ve samimi bi davranış olmuş.. Birisi bana böyle mesaj atsa çok sevinirdim :KK68:Çok tatlısın :KK37:

Konuyu tekrar tekrar okudum.Hatts önce esinizin arkadaşının erkek olduğunu sandım.Yalnis anlaşılacak birşey yok.Uzak durulması gereken bir şey olsa eşinin arkadaş listesinde bulunmazdi

X