Saç Bakım Ürünleri Çok fazla Saçım var :(

ulku_60

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
5
0
Biliyorum , Çoğunuz saçınızın dökülmesinden şikayetçisiniz ama ben artık saçlarımın dökülmesini istiyorum . Saçlarım dalgalı olduğu için düzleştirirken zorlanıyorum . Ara makas attırmıştım 3-4 Hafta sonra Diplerden küçük saçlar çıktı ve daha çok kabardı .. Saçlarımı azaltabilcek bildiğiniz bir öneriniz varmı ? :26: :26:

boya röfle açıcı her gün fön sürekli saç rengiyle oynamak ohoo say say bitmez maşallah valla 2 sene öncesine kadar benmde saçlarım sennki gibiydi toka tutmazdı gür ve kalın telliydi bende ara makas fln yaptırıyodum çok sinir oluyodum ama inan şimdi o saçlarımı çok arıyorum gerçekten.o gür toka tutmayan saçlarımı.kıymetini bil canım gerçekten keşke öyle hacimli olsa tekrar.katlı kestirebilirsin bu gerçekten işe yarıyor bide katlı kestirceksen çok tepeden kesmesinler çünkü gür ve dalgalı olunca hoop tepeye kabarıyo

canım valla senin saçına ara makası kötü atmış kuaförün öyle diplerden çıkmazki saçı inceltir sadece ara makastanve katlı kesimden başka çare yok ama iyi kuaför yapmalı ara makası..

Fulya canım , Katlı kestrmiştim bende ama şekil almadı ne biliyim katlı saçları pek sevemiyorum :)
Mzy , Şuan saçlarıma okadar takmış durumdayımki azalsın diye dua ediyorum gercekten aramam azalsın yeter ama olmuyo
Ezgi canım valla bilmiyorumki kısacık küçücük saçlar var diplerde Annem ara makastan dedi ondan öyle dedim bende

ben de eskiden çok saçım var diye şikayet ederdim, şimdi nasıl saç çıkarcam diye uğraşıyorum

kuaför saça inceltici makasla girsin çok saçtan bende müzdaaribim yav bak bak bıtmıyo

keske problemim sacimin coklugu olsaydi, (tabii ki herkesin derdi kendine ama icimden boyle yazmak geldi)

neden azaldı peki saçlarınız okadar gürken ? ne sebep oldu?

merhaba;
eğer saçlarınızın diplerinde ara makasdan dolayı yeni saç çıktı diyorsanız birşey sorcam kuaför normal bir makas alıp saçlarınızın diplerinden mi kesti acaba??????O ara makas olmuyor ki ara makasda özel bir makas var kuaför onunla saçınızda farkettirmeden kesmeli.Benim ilk ara makasımda kuaför beni de kandırıp diplerden normal makasla kesmişti benim de öyle olmuştu .bilmiyorum sizin de aynı mı.Hem saçlarımız sanırım aynı .Düzleştirmede problem yaşıyor musun çok kabarıyor mu saçların?????Ona göre bir iki tavsiyem var da

Son düzenleme:
keşke herkesin derdi saçının çok olması olsa bacım inan bana az olmasından daha iyidir çok olması

canım bol bol röfle yaptır saç boya bir bakmışsın saç falan yok

şaka bir yana aara maka saçlar uzadıkça kabartıyormuş kuaförümde dedi ara makas yapılırken saçların bir kısmı kısalıyor belli olmuyor çünkü tel tel ama o tellerde uzadıkça kabarıyormuş bir kaç kuaförde öyle demişti bana yani sürekli yaptırman lazım ama bence sen saçlarının kıymetini bil ben bilemedim..

ne kadar güzel işte gür saçın bide dalgalı gayet iyi kim hazederki cılız saçı güzel bi katlı kesim yaparsın yanlış ara kesim hiç hoşuma gitmiyor saç uclarını inceltiyor bu hiç hoşuma gitmiyor çoğu kuaförde böyle kesiyor sinir oluyorum uclara doğru cılız duruyor benimde saçlarım dalgalı

Canım ben düzleştirme de çok problem yaşıyorum tavsiyen nedirrr??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…