boya röfle açıcı her gün fön sürekli saç rengiyle oynamak ohoo say say bitmezmaşallah valla 2 sene öncesine kadar benmde saçlarım sennki gibiydi toka tutmazdı gür ve kalın telliydi bende ara makas fln yaptırıyodum çok sinir oluyodum ama inan şimdi o saçlarımı çok arıyorum gerçekten.o gür toka tutmayan saçlarımı.kıymetini bil canım gerçekten keşke öyle hacimli olsa tekrar.katlı kestirebilirsin bu gerçekten işe yarıyor bide katlı kestirceksen çok tepeden kesmesinler çünkü gür ve dalgalı olunca hoop tepeye kabarıyo
ben de eskiden çok saçım var diye şikayet ederdim, şimdi nasıl saç çıkarcam diye uğraşıyorum
merhaba;
eğer saçlarınızın diplerinde ara makasdan dolayı yeni saç çıktı diyorsanız birşey sorcam kuaför normal bir makas alıp saçlarınızın diplerinden mi kesti acaba??????O ara makas olmuyor ki ara makasda özel bir makas var kuaför onunla saçınızda farkettirmeden kesmeli.Benim ilk ara makasımda kuaför beni de kandırıp diplerden normal makasla kesmişti benim de öyle olmuştu .bilmiyorum sizin de aynı mı.Hem saçlarımız sanırım aynı .Düzleştirmede problem yaşıyor musun çok kabarıyor mu saçların?????Ona göre bir iki tavsiyem var da