basim acik...fazlacada bakimliyiacıkmısınız kapalımı?
kendinizimi sevmiyorsunuz bilemedim,
Aynen ortada bisey yokken sorun cikarmak istemiyorum.fakat dusunmekten kendimi alamiyorum.cok enteresan aslinda acik konusayim cok yakisikli sayilmaz.oyle fazla capkinda degil bu durumda ben baya hastalikli bi kadin oluyorum:)))düşünmeyeceksin başka yapacak bir şey yok adama yansıtıpta karpuz kabuğu misali aklına da sokabilirsin o zaman düşünceden hastalık haline dönebilirsin olan sana olur.
basim acik...fazlacada bakimliyi
Aynen ortada bisey yokken sorun cikarmak istemiyorum.fakat dusunmekten kendimi alamiyorum.cok enteresan aslinda acik konusayim cok yakisikli sayilmaz.oyle fazla capkinda degil bu durumda ben baya hastalikli bi kadin oluyorum:)))
Açıklıkla kapalılıkla ne alaka anlamadımacıkmısınız kapalımı?
Bunu nasil asabilirim yaa..oysa begenilen biriyim komplekslerim var fazlacaözgüven eksıklıgı bence kıskanclık değil
acil biseyler yapmam lazim galiba...bencede özgüveniniz yok.
Bunu nasil asabilirim yaa..oysa begenilen biriyim komplekslerim var fazlaca
acil biseyler yapmam lazim galiba...
canım o senin eşin dışardakı kadınların değilBunu nasil asabilirim yaa..oysa begenilen biriyim komplekslerim var fazlaca
acil biseyler yapmam lazim galiba...
acıkmısınız kapalımı?
neyi eksik buluyosunuz mesela kendinizde[/QUOT bilemiyorum ki nasil anlatilir..benim dis gorunusumle alakali bi durum degil guzel oldugumu soylerler...ama kompleksliyim hep bisey eksik sanki ben bu son donemde bu hale geldim 30 yas sendromu die bisey varmi acaba??:))
Aynen yemeden özguven asilamam lazim kendimeeeecanım o senin eşin dışardakı kadınların değil
tüm kadınlar bırbırınden guzel
boyle yaparsan kafayı yersın :)
Aynen yaaa acaba yardimmi alsam psikolojik bi destek.belki faydasi olurben de fazlaca takıntılıyım bu konuda
kılı kırk yarıyorum ama sen benden de betermişsin
Bncede en iyisi profesyonel destek almak.ama bunuda esime caktirmaan yapmaliyimbende aynı fikirdeyim özgüven ve eşine güven yok...eğer bu kıskançlık dahada büyürse bir psikolağa danışın..