- 27 Ağustos 2013
- 1.900
- 2.469
acıkmısınız kapalımı?
kendinizimi sevmiyorsunuz bilemedim,
kapali olunca normal mi yani bu kiskanclik?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
acıkmısınız kapalımı?
kendinizimi sevmiyorsunuz bilemedim,
Ben ben ben :)) ama ben gordugum kizlari durduk yere kiskanmam tabi. Muhatap olursa kiskanirim.ancak :)) belli etmem ama :))Mrb...tüm kadinlar eşlerini kiskanir,ama bnm biraz abarti.takinti haline getirdim bunlari.ki bana duskun oldugunu dusundugum bi esim var.fakat alakasiz yerde bile bi kiz gorsem acaba esim bunu gorse begenir mi diye geciriyorum icimden.cok dusunuyo cok kafamda sacma fikirler kuruyorum.bu nasil bi hastaliktir bilmem ama ben artik cok rahatsiz oluyorum onada yansitacam onuda huzursuz edecem diye korkuyorum..neler yapmaliyim nasil kendimi bu dusuncelerden uzak tutmaliyim fikirlerinizi bekliyorum ltfn.yada bmm gibi var mi yoksa ben turunun son örnegimiyimm???:)))
Iste bunu bildigim icin ne yapmam gerekiyo diye fikirlerinize ihtiyacim warrtesbihte hata olmaz , bu tur kiskancliklar okuzun aklina karpuz kabugu dusuren cinsten....
Belli etmemeye calisiyorum ama icim icimi yiyo...surekli kafamda bunlar warBen ben ben :)) ama ben gordugum kizlari durduk yere kiskanmam tabi. Muhatap olursa kiskanirim.ancak :)) belli etmem ama :))
ahhh iste bi bilsem sorun kimde ona gore tedbir alacam tedavi olacam gerekirse...bana guven veriyo ana bende asiri guvensizliik war sanki hetkes arkamdan is cewiriyosürekli birilerine baktığını gördüysen sorun onda...
bunları görmediysen,sorun sende o zaman
Bu onun sucu degil o bana ne kadar bbence eşin sen beğendiğini tam hissettiremiyor. Öle olsa sen kendini dünyanın en güzel kadını hissedeceğinden kimse tınlamazdın
Tamamen anlatamadigim seyi yazdin buraya...ewet ozguven eksikligini kabul ediyorum simdi onu asabilmek icin yardim alacam...ama aynen harcadigi vakti bile kiskaniyorum.hayatinda tek olmak istiyorum..iste bu takintimi bunu bilmiyorumKıskançlık duygusunu 'cinsel arzular'a indirgemeyin rica ederim...
Kıskançlık dediğiniz şey, paylaşamamaktır.
Eşinizin işinde geçirdiği vakti kıskanırsınız, başkalarıyla paylaşımları daha fazla ise 'keşke benimle paylaşsa' diye kıskanırsınız, size ilgisi azalmış ve sosyal çevresine karşı ilgi artmışsa kıskanırsınız vs vs...
Kısaca, bu duygu sanıldığının aksine bireylerle alakalı değil, durum ve olaylarla ilintilidir.
Başka kadınları beğenir mi, ona buna baktı mı dediğiniz şey kıskançlık değil; hem özgüven eksikliği hem de takıntıdır.
Açıklıkla kapalılıkla ne alaka anlamadım
Kapalı olsa ne olcaktı ?
kapali olunca normal mi yani bu kiskanclik?
yanlış düşünüyorsun,ama bunu en iyi ben anlatırım,erkekler saça başa kılığa bakmıyor evet önce bakıyor ama sonra hayır,çokda umurlarında değil,ne giydim dıye sor hatırlamaz,ama o gün çok beğendim der,erkek niçin kalır seçer bunu hep yazdık,ve kendımden biliyorum çok güzelim ama açıkken on erkek takıldıysa kapalı olunca 20 oldu,bende şaşırdım ama ınan kapalılıkla alakası yoknormal oldugunu dusunuyorum evet cunku dıger bır kısının sacı elı ayagı gozuktugu ıcın kapalılarda bu durum boyle degıl herseyı gızlemek zorunda kalıyor halıyle bu yuzden boyle dusunuyor dıye dusunuyorum
cunku her ne kadar ıyı hosta olsak hep daha guzelı daha ılgıncı vardır bızler neden boyle dusunmuyoruz? yanı en azından ben
bende bunu anlamıyorum kapalıysan ve usulune uygun kapalıysan evet cok guzel gercekten yuzu cok guzel ınsanlar var ama genellıkle bız guzellıklerını gormuyoruz arkadaslarım var kapalıyken cok baska acık evd eoldukları zamanlar bana cok cok baska gelıyor daha guzel gelıyorlaryanlış düşünüyorsun,ama bunu en iyi ben anlatırım,erkekler saça başa kılığa bakmıyor evet önce bakıyor ama sonra hayır,çokda umurlarında değil,ne giydim dıye sor hatırlamaz,ama o gün çok beğendim der,erkek niçin kalır seçer bunu hep yazdık,ve kendımden biliyorum çok güzelim ama açıkken on erkek takıldıysa kapalı olunca 20 oldu,bende şaşırdım ama ınan kapalılıkla alakası yok
ya nasıl açık olanın çirkini güzeli varsa kapalı,kadın kadın yanı aynı şey,bence öle bakma,ben mesela ıkı kapalı tanıyorum güzeller,açık değiller,ama ben her iki türlüde çok güzelim :)bende bunu anlamıyorum kapalıysan ve usulune uygun kapalıysan evet cok guzel gercekten yuzu cok guzel ınsanlar var ama genellıkle bız guzellıklerını gormuyoruz arkadaslarım var kapalıyken cok baska acık evd eoldukları zamanlar bana cok cok baska gelıyor daha guzel gelıyorlar
ne bılım ben erkek olsam sacını yuzunu poposunu gormedıgım bır kadına bakmam gıbı gelıuyor :) tovbeler olsunya nasıl açık olanın çirkini güzeli varsa kapalı,kadın kadın yanı aynı şey,bence öle bakma,ben mesela ıkı kapalı tanıyorum güzeller,açık değiller,ama ben her iki türlüde çok güzelim :)
ne bılım ben erkek olsam sacını yuzunu poposunu gormedıgım bır kadına bakmam gıbı gelıuyor :) tovbeler olsun
birde gögüs demeliydim de
erkek ne çakal sen gıyınıkken bile çizer vucut hatlarını ve dedımya onlar buna önem vermezler,aldatırsa bunların eksıklığı değil başka bişey için,hep sölerim 15 yaşında üst komşumuz iğne iplik kadın şehir dışına gitti,adam eve çok kılolu bır kadın getirdi,karısıda yemek yemeğe korkuyordu,azcık göbeği çıksa yatmazmış,anneme anlatırdı,ah bacım erkekler farklıne bılım ben erkek olsam sacını yuzunu poposunu gormedıgım bır kadına bakmam gıbı gelıuyor :) tovbeler olsun
Şu kadınlar erkek olsa eminim çoğu şimdiki erkeklerden daha beter olurdu . Ben nasıl olurdum hiç kestiremiyorum Bir erkek arkadaşım da ben kadın olsam kadınla birlikte olurdum , Ne o öyle erkekler kıllı kıllı derdi.birde gögüs demeliydim de
Nasil beceriyosun boyle olmayi??Eşinize ve kendinize biraz güvenin.Her kadın kıskanç değildir.Örneğin ; Ben .