- 12 Ağustos 2014
- 1.254
- 1.841
Nasil beceriyosun boyle olmayi??
Özel bir çaba sarf etmiyorum.Kıskanılmayı ve kısıtlanmayı da sevmem.Eşime her türlü güvenirim.Bir çok konuda insanlara ters gelen birçok şeyi ben normal olarak görüyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasil beceriyosun boyle olmayi??
bende kıskanc degılımNasil beceriyosun boyle olmayi??
ahhh iste bi bilsem sorun kimde ona gore tedbir alacam tedavi olacam gerekirse...bana guven veriyo ana bende asiri guvensizliik war sanki hetkes arkamdan is cewiriyo
Bakiyo baktiginida saklamiyo...az cok ince noktami biliyo bazen sinir etmek icin bazi bak guzel kadin falan diyo bazende bnden baskasini gozu gormuyomus gibi hissetyiriyo..o da ayri bi dengesiZberaberken birlerine baktığını fark ettiin mi?
basim acik...fazlacada bakimliyi
Aynen ortada bisey yokken sorun cikarmak istemiyorum.fakat dusunmekten kendimi alamiyorum.cok enteresan aslinda acik konusayim cok yakisikli sayilmaz.oyle fazla capkinda degil bu durumda ben baya hastalikli bi kadin oluyorum:)))
heh işte...adam sorun....Bakiyo baktiginida saklamiyo...az cok ince noktami biliyo bazen sinir etmek icin bazi bak guzel kadin falan diyo bazende bnden baskasini gozu gormuyomus gibi hissetyiriyo..o da ayri bi dengesiZ
ayniii ben yanii...misal bi yerdeyim benden guzel bi kadin geldi..esim orda olmamasina ragmen burda olsa bunu begenirmiydi die sinirlerimi bozuyorum.bende su sorunda var ukalalik olarak algilamayin ama guzelin ve bnden guzeli o ortamda olunca catliyo patliyorum.ilgi bnde olmali istiyorum.eskiden oyleydi simdi yasim 31 olunca yasli gibi cirkin gibi hissetmeye basladim.surekli bakimlar kremler onlar bnlar.ve hepsinin merkezinde acaba kocamda artik beni begenmeyexek mi,bu kadini gorse hosuna gidermi dusunceleri varBen de çok kıskancım. Biliyorum yanlış,keza kıskanınca eşimle paylaşıyorum konuşuyoruz hallediyoruz zaten güveniyorum da.Ama gözüne birilerinin hoş görünmesi fikri veya benden güzel bulması düşüncesi beni yıpratıyor.
İki ucu b.klu bir durum kısacası
BENDE DE VAR VE ÇOK TARTIŞIRIZ EŞİMLE BU YÜZDEENMrb...tüm kadinlar eşlerini kiskanir,ama bnm biraz abarti.takinti haline getirdim bunlari.ki bana duskun oldugunu dusundugum bi esim var.fakat alakasiz yerde bile bi kiz gorsem acaba esim bunu gorse begenir mi diye geciriyorum icimden.cok dusunuyo cok kafamda sacma fikirler kuruyorum.bu nasil bi hastaliktir bilmem ama ben artik cok rahatsiz oluyorum onada yansitacam onuda huzursuz edecem diye korkuyorum..neler yapmaliyim nasil kendimi bu dusuncelerden uzak tutmaliyim fikirlerinizi bekliyorum ltfn.yada bmm gibi var mi yoksa ben turunun son örnegimiyimm???:)))
normal oldugunu dusunuyorum evet cunku dıger bır kısının sacı elı ayagı gozuktugu ıcın kapalılarda bu durum boyle degıl herseyı gızlemek zorunda kalıyor halıyle bu yuzden boyle dusunuyor dıye dusunuyorum
cunku her ne kadar ıyı hosta olsak hep daha guzelı daha ılgıncı vardır bızler neden boyle dusunmuyoruz? yanı en azından ben