• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok etkilendim sizce bu adamla bir şansım olur mu? Üzülür müyüm

violeta8

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2024
113
101
18
Merhaba hanımlar bugün bir arkadaşımın ofisine gidecektim kahve içmeye. Biraz erken gittim müsaittir diye düşünerek. Misafiri vardı gel sen de sohbete katılırsın dedi.
Ben içeri girdiğim an koltukta oturan misafiri kafasını bana çevirdi ve ben adamı görünce kalakaldım.

Hani nutku tutulmak derler ya hayatımda ilk kez böyle bir şey hissettim. Çok yakışıklı bir adamdı. Hayatında hiç mi yakışıklı görmedin diyebilirsiniz. Tabii ki gördüm ama ne bileyim ilk defa bedenim böyle salak tepkiler verdi, niye bugün böyle bir kal geldi anlamadım. Ses tonunu duydukça, tavırlarını falan izledikçe de daha çok etkilendim bildiğiniz sesim içime kaçtı her şeye kafa sallayabildim sadece ki ben çok konuşkan biriyimdir.

Mideme kramplar girdi ve kendimi çok rahatsız hissettim. Bu duygu ne ve niye oldu bilmiyorum. Daha önce çok sevdiğim mutlu olduğum ilişkilerim oldu ama hiçbirinde sesim içime kaçmıyordu ya da beni soğuk terler mide krampları basmamıştı. Böyle bir şey yaşadınız mı, bu neden olur onu da merak ediyorum.

Biraz sohbet ettik ben 21 yaşındayım o 28. Yıllık izin dolayısıyla buraya ailesini ziyarete gelmiş. Küçük bir ilçede görev yapıyor. Çok beyefendi, centilmen espritüel biri. Bana da son derece ilgili yaklaştı. 3 saat sohbet ettik arada arkadaşımın müvekkil görüşmesi vardı. Biz sohbete devam ettik. Kafana takılan bir şey falan olursa her zaman ulaşabilirsin çekinme dedi. Rahatsız etmeyeyim belki müsait olmazsınız deyince "iş her zaman var sen müsaitliği bekleme" dedi. Bir de hafta sonu bir yemek olacakmış, ortak tanıdıklarımız var. Beni de davet etti.

Neyse işte arkadaşıma sordum biraz. Huyları iyidir, biraz egosu var sadece dedi. Bunu ben de fark ettim adam yakışıklılığının farkında. Bir de manken gibi kızlarla olmuş hep. Kızlar fazla iddialı, cüretkar bir de uzunlar bayağı 175 falan. Ee ben o kadar cüretkar giyinen ya da iddialı makyajlar yapan biri değilim. Güzel bir kızım, şıklığı önemsiyorum ve seviyorum ama zarafet anlayışım daha sade, ölçülü şekilde. Bir de ben öğrenciyim daha o çoktan mezun olmuş işinde gücünde. Farklı şehirlerdeyiz.

Hâliyle bir çekimserim. Yanlış bir davranışta bulunmak ya da haddimi aşmak istemem ama onu yeniden görmeyi de istiyorum. Kafamın eski ilişkim dolayısıyla karışık olduğu bir dönemde beklemiyorken karşıma çıktı. Hâlâ heyecanım, kalbimin çarpıntısı geçmiş değil. Yoğun bir ilgi, merak uyandırıyor. Sizce hafta sonu olacak yemeğe gitmeli miyim yoksa kafamdan silmeli miyim? Beni üzer mi bu kişi? Çok etkilendiğimden kafam şu an mantıklı düşünemiyor.

Fikirlerinize, yorumlarınıza ihtiyacım var..
Bir de bu yoğun hissiyat zamanla geçiyor mu?

04.01 ilk yemek sonrası güncelleme

Bugün arkadaşlarımızla ortak bir yemek yiyecektik. Ben gittiğimde çoktan gelmişti beni görünce hemen kalktı yerinden, hoşgeldin iyi ki geldin dedi ve sandalyemi çekti.😅 Yemek boyunca sohbet ettik hep beraber sonrasında bulunduğumuz mekanın ilerisinde bir yürüyüş yolu var, çok güzel. Sohbet durgunlaşıp millet yavaştan kalkmaya başlayınca yürüyelim mi biraz acelen yoksa dedi. Olur dedim.
Biraz konuştuk işte meslekten kadın erkek ilişkilerinden falan. Onun görev yaptığı yerden falan konu açılınca ben tek başıma zorlanırım sanırım bir de sıkılırdım dedim. Belki tek gitmezsin dedi gülümseyerek. Ben bir ara bir şey anlatırken yüzüme kitlendi tebessümle. Lafım bitince bir şey demedi bakmaya devam etti ben de bir mahcup hissettim kendimi birden "neden öyle dikkatli bakıyorsun" dedim nahifçe tabii.
Bir şey demedi çok tatlı gülümseyip başını çevirdi ve başka bir soru sordu. O an çok tufahtı ama:)
Yağmur başlayınca biz bir yere girelim dedik. Bana dedi ki bekle kahveleri alıp geliyorum. Ben de tamam deyip o arada saçıma başıma baktım yağmurda dağılmış mı diye.😅

Ve bir buket çiçekle geldi kahveyle birlikte. Dükkanın önünde bir sepette çiçek buketleri satan bir adam vardı ama biz sevgili değiliz bir şey değiliz diye hiç beklemedim ve bakmamıştım bile. Bunu düşünmesi o kadar hoşuma gitti ki🫠
Çok romantik ve hoş bir gündü. Yüzüne çok bakamıyorum çünkü çok hoş ve çekiniyorum🥹 Dediğiniz gibi ölçülü oldum çok renk vermedim hislerim hakkında. Bana konuşma arasında dedi ki "nasıl erkeklerden hoşlanırsın?" Ben de çok detaya girmeden klasik şeyler söyledim, soruyu neden sordu bilemedim ama😄 Bir tek buna takıldım sohbette. Böyleydi işte yemek ve sonrası. Belki merak eden olur diye güncellemek istedim...

Son düzenleme:
Adam normal sohbet etmiş olabilir, senden hoşlansa arkadaşına söylemez miydi bunu? Sosyal medyadan vs eklemek isterdi en azından
Sohbet sırasında istersen instagramdan ekleyelim birbirimizi dedi ve sosyal medyadan ekledi. Onu yazdığımı sanıyordum atlamışım

20-27 yaşlarında sevgili olan bildiğim bir çift var. Kız da senin gibi öğrenci, çocuğun ise evi mesleği kurulu düzeni var. Bazı erkekler yaşa o kadar önem vermiyor. Kendinden küçük ya da büyük kadınlarla beraber olabiliyorlar. Güzellikten çok davranışlara bakan erkekler de var.

20-27 yaşlarında sevgili olan bildiğim bir çift var. Kız da senin gibi öğrenci, çocuğun ise evi mesleği kurulu düzeni var. Bazı erkekler yaşa o kadar önem vermiyor. Kendinden küçük ya da büyük kadınlarla beraber olabiliyorlar. Güzellikten çok davranışlara bakan erkekler de var.
Eski sevgililerinin öyle fazla iddialı kızlardan olduğunu görünce bir tribe girdim sanırım

Merhaba hanımlar bugün bir arkadaşımın ofisine gidecektim kahve içmeye. Biraz erken gittim müsaittir diye düşünerek. Misafiri vardı gel sen de sohbete katılırsın dedi.
Ben içeri girdiğim an koltukta oturan misafiri kafasını bana çevirdi ve ben adamı görünce kalakaldım.

Hani nutku tutulmak derler ya hayatımda ilk kez böyle bir şey hissettim. Çok yakışıklı bir adamdı. Hayatında hiç mi yakışıklı görmedin diyebilirsiniz. Tabii ki gördüm ama ne bileyim ilk defa bedenim böyle salak tepkiler verdi, niye bugün böyle bir kal geldi anlamadım. Ses tonunu duydukça, tavırlarını falan izledikçe de daha çok etkilendim bildiğiniz sesim içime kaçtı her şeye kafa sallayabildim sadece ki ben çok konuşkan biriyimdir.

Mideme kramplar girdi ve kendimi çok rahatsız hissettim. Bu duygu ne ve niye oldu bilmiyorum. Daha önce çok sevdiğim mutlu olduğum ilişkilerim oldu ama hiçbirinde sesim içime kaçmıyordu ya da beni soğuk terler mide krampları basmamıştı. Böyle bir şey yaşadınız mı, bu neden olur onu da merak ediyorum.

Biraz sohbet ettik ben 21 yaşındayım o 28. Yıllık izin dolayısıyla buraya ailesini ziyarete gelmiş. Küçük bir ilçede görev yapıyor. Çok beyefendi, centilmen espritüel biri. Bana da son derece ilgili yaklaştı. 3 saat sohbet ettik arada arkadaşımın müvekkil görüşmesi vardı. Biz sohbete devam ettik. Kafana takılan bir şey falan olursa her zaman ulaşabilirsin çekinme dedi. Rahatsız etmeyeyim belki müsait olmazsınız deyince "iş her zaman var sen müsaitliği bekleme" dedi. Bir de hafta sonu bir yemek olacakmış, ortak tanıdıklarımız var. Beni de davet etti.

Neyse işte arkadaşıma sordum biraz. Huyları iyidir, biraz egosu var sadece dedi. Bunu ben de fark ettim adam yakışıklılığının farkında. Bir de manken gibi kızlarla olmuş hep. Kızlar fazla iddialı, cüretkar bir de uzunlar bayağı 175 falan. Ee ben o kadar cüretkar giyinen ya da iddialı makyajlar yapan biri değilim. Güzel bir kızım, şıklığı önemsiyorum ve seviyorum ama zarafet anlayışım daha sade, ölçülü şekilde. Bir de ben öğrenciyim daha o çoktan mezun olmuş işinde gücünde. Farklı şehirlerdeyiz.

Hâliyle bir çekimserim. Yanlış bir davranışta bulunmak ya da haddimi aşmak istemem ama onu yeniden görmeyi de istiyorum. Kafamın eski ilişkim dolayısıyla karışık olduğu bir dönemde beklemiyorken karşıma çıktı. Hâlâ heyecanım, kalbimin çarpıntısı geçmiş değil. Yoğun bir ilgi, merak uyandırıyor. Sizce hafta sonu olacak yemeğe gitmeli miyim yoksa kafamdan silmeli miyim? Beni üzer mi bu kişi? Çok etkilendiğimden kafam şu an mantıklı düşünemiyor.

Fikirlerinize, yorumlarınıza ihtiyacım var..
Bir de bu yoğun hissiyat zamanla geçiyor mu?
Üzer gibi geldi bana çünkü birçık ilişkisi olmuş ve bitmiş. İlişkilerini ciddiye almıyor demekki eğer gerçekten ciddiye alıp sevseydi şuan hala sürerdi ilişkisi. Gelip geçici hevesler peşinde gibi geldi bana

Aslında neden olmasın diyecektim ta ki başka şehirde yaşadığı detayını kadar. Kadınlardan bu kadar ilgi gören bir adamın uzak mesafe ilişkisi yaşayacağını sanmıyorum. Hadi yaşadı diyelim uzak mesafedeki kişiye sadık kalacağını sanmıyorum. Madem bu kadar manken gibi kızlardan ilgi gören bir tip, neden istediği zaman görüşebileceği biriyle olmak yerine başka şehirdeki biriyle olsun ki?

Üzer gibi geldi bana çünkü birçık ilişkisi olmuş ve bitmiş. İlişkilerini ciddiye almıyor demekki eğer gerçekten ciddiye alıp sevseydi şuan hala sürerdi ilişkisi. Gelip geçici hevesler peşinde gibi geldi bana
Belki de. Arkadaşım dedi ki fakülte zamanı ve avukatlık yaparken hızlıymış biraz ama şu anki görevine başladıktan sonra çok sakin bir hayatı varmış.

Ben aynı bu şekil hissettiğim adamla evlendim. Tanıştığımızın akşamı bi düğüne davetliydik ayrı ayrı ortak tanıdığımızdı. İlk tanıştığımızda da çok beğenmiştim ama düğün ya böyle giyinip süslendik falsn sonra karşılaşınca bi süre birbirimize bakakalmıştık :) ama tabi ben öncesinde bilgi sahibiydim kendisi davranışları hakkında arkadaşlarımız tanıştırmıştı kişilik olarak olup olmayacağını az çok biliyodum. Bu duyguları hissedip kim olduğunu bilmeden direk adım atabilir miydim bilmiyorum. Hele karşının ne hissettiğini bilmeden daha da çekinirdim. Önceki sevgilileriyle kendinizi kıyaslamayın. He belki uçkuruna düşkündür bu yüzden bahsettiğiniz tipte kadınları tercih ediyordur ama bunu da tanımadan ya da onu tanıyan birine sormadan bilemezsiniz. Yani mesela önemli bi konu. Diyelim her şey yolunda gitti. Uzak mesafe ilişkisi olacak sizce yürür mü kendi açınızdan? Ya da öğrencisiniz sonuçta hayatınız daha oturmamış karşınızdaki ciddi bi ilişki isterse napıcaksınız? Ne zaman mezun olcaksınız? Bana kalırsa karşıdaki keyfi ilişki peşinde biriyse bi tarafın öğrenci olması mesele değil ama ciddi bi ilişki için önemli bi durum. Bence hemen hızlı hareket etmek yerine gidin o yemeğe ve biraz gözlemleyin. Dış dünysyla arası nadıl ış bi görün. Belki yemekteki ortak arkadaşlarınızdan birşeyler duyarsınız bi fikriniz olur

Adam fazla atlangoç geldi bana. Hemen yemeğe davet, instadan eklemeler, sorun olursa yaz demeler...

Senin 3 saat görüşüp şöyle centilmen böyle beyefendi demen de biraz tehlikeli geldi, fazla etkilenmişsin.
Evet haklısınız zaten ben de o yüzden fikir almak istedim. Hayatımda ilk defa beynim durdu ve o 3 saatte alık alık gülümseyip kafa sallayabildim sadece.

Back
X