• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yıllık ilişkim bugün bitti beni haksız buldu sizce kim haksız?

Fotoğraf beğenebilir. Kişinin kendi zevki. Kendi de fotoğrafçı üstelik. Sizin tepkinizi fazla buldum. Ancak küfür hiç hoş değil. Benim için ayrılık sebebi.

bende elbette biliyorum böyle bir sanat olduğunu kendimde çizim yapıyorum.Onu sadece tepki olarak söyledim.O kadar şey için de bu mu kaldı gibisinden.Sadece böyle bir şeyi benimle paylaşmamış olması ve bunu gizleme gayesinde bulunması hoşuma gitmedi.Normalde bu tür şeylere açık bir insanım.Fakat bir erkek olarak hangi amaçla yaptığını söylediği yalanlardan ötürü haklı gerekçesi varsa da benim ona hangi sebeple baktığı konusunda inancımı zedeledi.
Seni haklı buldum. Sen deveekek özel bölgeşerini begenip takip etsen sanat der mi acaba?

Ya herseyide bu kadar ciddiye almayin lutfen. Kimse dört dörtluk degil. Bakabilir begenebilir noolmus yani? Benimde erkek arkadasim var ama kasli, yakisikli erkeklere like atarim 😋 ama kisilik olarak sadik biriyimdir, ölsem aldatmam. Sirf foto begendi diye kufur, ayrilik biraz fazla degilmi?

Erkek arkadaşım hobi olarak fotoğraf çeker.Manzara olsun,nesneler olsun kendine has çekim tarzı vardır.Her neyse biz uzak mesafe ilişkisi içindeyiz.Dün buluştuk çok hoş ve güzel bir gün geçirdik.Akşamında günün güzelliğinden bahsediyorduk.Sonra bana fotoğraflarını paylaştığı ve etkileşim aldığı bir siteden bahsetti.Bende çok sevindim başkalarının onu keşfedecek olmasına.Link attı bana.Bende paylaştığı fotoğraflara baktım sevindim adına.Sonra beğendiği fotoğraflar kısmı var.Normalde uygulamada bu kısım gizli fakat linkte gözüktü o da farkında değil bunun.Çıplak kadın fotoğrafları vardı.Fazlasıyla özel bölgelerin ön planda olduğu.Bende görünce şaşırdım.E haliyle de sinirlendim.Bunlar ne diye sordum fotoğrafları ona atıp.Bana sanat dedi.Bende ona bu nasıl bir sanat dedim.Senin tarzının dışında özellikle beğenip kaydetmişsin üstüne bu tarz fotoğraf paylaşan insanları da takip etmişsin dedim.Madem bu sanat,model olarak beni de çek dedim insanlar sanat adı altında beni görsün dedim.Saçmaladığımı söyledi.Bende aynı şey olduğunu söyledim.Sonra sinirlenip bana hakaretler etti.Küfürler söyledi.Bu duruma tepki gösterdiğim için çok sığ kafalı bir insan olduğumu söyledi.Bu konu hakkında yalanlar söyledi.Bende sohbeti kestim.Bugün akşam özür mesajı attı.Küfür ettim vs hoş değildi dedi.Bende bunun beni ilgilendirmediğini söyledim.Sonra yaptığın eyleme devam et dedim.Yine kötü şeyler söyledi.Hatanın bende olduğunu söyledi.Küfür edip beni engelledi.Bende rahatsız etmemesi için engelledim.Amacım bana yalan söyleyen ve saygısızca davranan bir insanla tekrar ilişki yaşamak değil fakat merak ettiğim şey kim haksız?
Çıplak kadın fotolarını ve imgelerini ben de çok estetik ve sanatsal buluyorum.güzel kadın vücudu sanat eseri gibi gerçekten.bu konuda sığ olduğunuza katılıyorum ama hakaret küfür elbette kabul edilemez.bu kadar çirkinleştikten sonra bence tekrar iletişime geçmeyin.

olabilir fakat fotoğraflar normal bir nü fotoğrafları gibi değildi meme ve popodan ziyade başka yerlerin fotoğraflarıydı.benim tepkim benden gizlemek istemesi ve bu konuda yalan söyleyip bana kötü sözler söylemesi.
Seni haksız bulmuştum ama ima ettiğin şey evet biraz sapıklığa kaçıyor.

Resmen kıvırmış, bakmış olmuyor suçlu psikolojisi sesini yükselterek haklı çıkmaya çalışmış basaramayinca işi küfüre çevirmiş. Tamam böyle bir sanat var fakat öyle birşey olsa illa ki bu zamana kadar söylerdi gerçekten sanat olarak görseydi bunu paylaşır bak sonra bana konuşma derdi. Ya herşeyi geç sinirlenince küfürler edip engelleyen bir erkekle olmaz o bile uzak durmak için yeterli bir sebep.
o kadar haklısınız ki bir de bu fotoğraflara 2 hafta konuşmadığımız bir sürede bakmış bıraktım bende artık fotoğrafları vs geçtim küfür etmesi hakaret etmesi yetti bana bunca zaman sessiz kaldım.Aynı şeyi sürekli yapıyor.Ben bir şey görüyorum.Sonra soruyorum bu ne diye sürekli bir bahane sürekli bir yalan her defasında beni salak yerine koyuyor.Üstüne nasıl manipüle ediyorsa artık beni suçlu ve hatalı hissettiriyordu.

Sen haklısın. Geri de dönme. Midem bulandı ya. Vajina içine mi bakıyor sanat diye. Mümkünse kendi kadar sanat düşkünü birini bulsun birlikte bakarlar artık içe dışa. Ergen olup merak etse neyse bildiğin sanat adı altında hoşnutluk duyuyor zevk alıyor bakmaktan.

öyle bir sanat var tabi ki ama fikirleriniz uymadı aynı yönden bakmadınız diye küfürler falan etmesi çok iğrenç
derdini küfürsüz anlatabilmek bir zeka işidir eski sevgilinde o zeka yokmuş
özür dilemek için mesaj atıp yine işine gelmediği için küfür etmiş bi de
ya çok mu aradın sen bunu? nerden buldun?
küfür ettiğim için özür dilerim deyip 5 dk sonra tekrar küfür etmek gerçekten çok zekasızca ya :D

bir de bence sen çok güzel bi cevap vermişsin ona yani madem sanat o zaman benim oramı çek herkes görsün falan diyerek
inanılmaz iyi bir dokundurma olmuş

Fotoğraf beğenebilir. Kişinin kendi zevki. Kendi de fotoğrafçı üstelik. Sizin tepkinizi fazla buldum. Ancak küfür hiç hoş değil. Benim için ayrılık sebebi.
Bende çizim yapıyorum.Aynı şeyi ben yapsaydım.Bana demediği kalmazdı:)Fakat bilmiyorum erkek zihni ile kadın zihni çok başka.Üstelik her türlü şeyi konuşurken onunla.bunu küs olduğumuz 2 haftada yapıyor olması tuhaf geldi.Üstüne o fark etmeden ben gördüğüm için böyle bir şey yok dedi.Gizleme amacı ve bunun üzerine yalan söyleyip bana hakaret etmesi kötü oldu.Konuşmaya tekrar başladığımız bir vakitte fotoğraflar hakkında konuşmamıza rağmen bunu paylaşmamış olması da çok garip geldi.Üstelik kendi zevki demişsiniz fakat her ne olursa olsun kadın bedeninin meme ve popo demiyorum bu konu da zevk diye bir şey varsa bilmiyorum.Gerçekten fotoğrafları görseniz bana katılacağınızı düşünüyorum.

Sen haklısın. Geri de dönme. Midem bulandı ya. Vajina içine mi bakıyor sanat diye. Mümkünse kendi kadar sanat düşkünü birini bulsun birlikte bakarlar artık içe dışa. Ergen olup merak etse neyse bildiğin sanat adı altında hoşnutluk duyuyor zevk alıyor bakmaktan.
işte tam da bu tür şeye bakıyor yoksa meme popo ile kalsa neyse de bak fotoğrafları görseniz hayret edersiniz.Evet bu sanat anlıyorum ama bunun da bence bir derecesi var.Yani onun baktıkları bence sanatla alakasız.

öyle bir sanat var tabi ki ama fikirleriniz uymadı aynı yönden bakmadınız diye küfürler falan etmesi çok iğrenç
derdini küfürsüz anlatabilmek bir zeka işidir eski sevgilinde o zeka yokmuş
özür dilemek için mesaj atıp yine işine gelmediği için küfür etmiş bi de
ya çok mu aradın sen bunu? nerden buldun?
küfür ettiğim için özür dilerim deyip 5 dk sonra tekrar küfür etmek gerçekten çok zekasızca ya :D

bir de bence sen çok güzel bi cevap vermişsin ona yani madem sanat o zaman benim oramı çek herkes görsün falan diyerek
inanılmaz iyi bir dokundurma olmuş
ay bana katılmanız çok hoşuma gitti bak görseniz fotoğrafları oha derseniz.Bir de bana dediklerini duysanız.Bana bir de sanki yatakta bastın dedi

Ben haksızım.
Küfür eden adamdan bir cacık olmaz. İyi olmuş bitmesi.

Küfür ettiği noktada zaten haklı haksız kalmamış ki. Gerçekten sanat kısmında olsa işin bu kadar gerilmeden sakin sakin anlatabilirdi.

Ya herseyide bu kadar ciddiye almayin lutfen. Kimse dört dörtluk degil. Bakabilir begenebilir noolmus yani? Benimde erkek arkadasim var ama kasli, yakisikli erkeklere like atarim 😋 ama kisilik olarak sadik biriyimdir, ölsem aldatmam. Sirf foto begendi diye kufur, ayrilik biraz fazla degilmi?
ben mağaramda mutluyum

Fotolara takılmam ama bana küfür edecek adama çok ciddi takılırım haklıda olsa küfür hakaret edemez gerisi boş

Erkek arkadaşım hobi olarak fotoğraf çeker.Manzara olsun,nesneler olsun kendine has çekim tarzı vardır.Her neyse biz uzak mesafe ilişkisi içindeyiz.Dün buluştuk çok hoş ve güzel bir gün geçirdik.Akşamında günün güzelliğinden bahsediyorduk.Sonra bana fotoğraflarını paylaştığı ve etkileşim aldığı bir siteden bahsetti.Bende çok sevindim başkalarının onu keşfedecek olmasına.Link attı bana.Bende paylaştığı fotoğraflara baktım sevindim adına.Sonra beğendiği fotoğraflar kısmı var.Normalde uygulamada bu kısım gizli fakat linkte gözüktü o da farkında değil bunun.Çıplak kadın fotoğrafları vardı.Fazlasıyla özel bölgelerin ön planda olduğu.Bende görünce şaşırdım.E haliyle de sinirlendim.Bunlar ne diye sordum fotoğrafları ona atıp.Bana sanat dedi.Bende ona bu nasıl bir sanat dedim.Senin tarzının dışında özellikle beğenip kaydetmişsin üstüne bu tarz fotoğraf paylaşan insanları da takip etmişsin dedim.Madem bu sanat,model olarak beni de çek dedim insanlar sanat adı altında beni görsün dedim.Saçmaladığımı söyledi.Bende aynı şey olduğunu söyledim.Sonra sinirlenip bana hakaretler etti.Küfürler söyledi.Bu duruma tepki gösterdiğim için çok sığ kafalı bir insan olduğumu söyledi.Bu konu hakkında yalanlar söyledi.Bende sohbeti kestim.Bugün akşam özür mesajı attı.Küfür ettim vs hoş değildi dedi.Bende bunun beni ilgilendirmediğini söyledim.Sonra yaptığın eyleme devam et dedim.Yine kötü şeyler söyledi.Hatanın bende olduğunu söyledi.Küfür edip beni engelledi.Bende rahatsız etmemesi için engelledim.Amacım bana yalan söyleyen ve saygısızca davranan bir insanla tekrar ilişki yaşamak değil fakat merak ettiğim şey kim haksız?
Kesinlikle siz haklısınız. Kabul edilebilir bir şey değil bu sapıklık. Ayrıca tartışmanızda size küfür falan etmesi, size kendinizi sorgulatmış haklı mıyım haksız mıyım diye. Önceden kendini belli etmiş çok şanslısınız evlendiğinizde görseydiniz daha kötü olurdu.

işte tam da bu tür şeye bakıyor yoksa meme popo ile kalsa neyse de bak fotoğrafları görseniz hayret edersiniz.Evet bu sanat anlıyorum ama bunun da bence bir derecesi var.Yani onun baktıkları bence sanatla alakasız.
Meme popo likelasaydı ergen derdik ama belli ki dediğin fotolar ciddi sanatsal çekilmiş fotolar ha bize uymaz o ayrı ama değil işte

Back
X