• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok etkilendim sizce bu adamla bir şansım olur mu? Üzülür müyüm

Üyelerin dediklerinden sonra ben de bir çekindim gerçi

Çok kapılmadan görüş, sen bağlanmazsan o da zarar veremez haliyle. Hem belki iyi çıkar belki kötü denemeden bilemezsin, önemli olan kendinden taviz vermeden kapılmadan vakit geçir ve bolca gözlemle.
Arada yaz buraya haber et gelişmeleri 😸

Çok kapılmadan görüş, sen bağlanmazsan o da zarar veremez haliyle. Hem belki iyi çıkar belki kötü denemeden bilemezsin, önemli olan kendinden taviz vermeden kapılmadan vakit geçir ve bolca gözlemle.
Arada yaz buraya haber et gelişmeleri 😸
Teşekkür ederim ben de öyle düşünüyorum biraz gözlemleyeceğim, gelişmeleri yazarım☺️💖

Geçen gün bir yazı okudum ilk görüşte mide krampı, karın ağrısı, el ayak çekilmesi hissediyorsan bu kesinlikle anksiyetedir ruh eşin değildir. Çünkü ruh eşin de sakinlik, dinginlik vardır.

Aslında bu hisler enerjinin hiç uyuşmadığını gösterir.

Ama doğru kişiyi gördüğünde daha sakin hissedersin, ruhunda dinginlik olur huzur olur diğer hissettiklerin anksiyete bunun gibi bir yazı okumuştum ve bu beni çok etkiledi çok da doğru bir yazı

Geçen gün bir yazı okudum ilk görüşte mide krampı, karın ağrısı, el ayak çekilmesi hissediyorsan bu kesinlikle anksiyetedir ruh eşin değildir. Çünkü ruh eşin de sakinlik, dinginlik vardır.

Aslında bu hisler enerjinin hiç uyuşmadığını gösterir.

Ama doğru kişiyi gördüğünde daha sakin hissedersin, ruhunda dinginlik olur huzur olur diğer hissettiklerin anksiyete bunun gibi bir yazı okumuştum ve bu beni çok etkiledi çok da doğru bir yaz
Haklılık payınız var bu duygular anksiyete de olabilir. İlk gün gerçekten çok yoğundu bugün yemekte bir araya geldik ve yine çok hoş görünmesine rağmen bu sefer ben daha sakin ve kontrollüydüm.

Mesafeni korumaya çalış.Nasılsa elde ederim düşüncesi varsa anlarsın böylece.Sana saygı duyacak mı , hayır dediğinde anlayış gösterip devam mı edecek aman uğraşamam deyip yoluna mı bakacak.Biraz hızlı geldi bana hemen çicek falan.Dikkatli olmakta yarar var.

Mesafeni korumaya çalış.Nasılsa elde ederim düşüncesi varsa anlarsın böylece.Sana saygı duyacak mı , hayır dediğinde anlayış gösterip devam mı edecek aman uğraşamam deyip yoluna mı bakacak.Biraz hızlı geldi bana hemen çicek falan.Dikkatli olmakta yarar var.
Çok haklısınız, dediğim gibi zaten ona pek belli etmedim sevincimi

Back
X