• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok etkilendim sizce bu adamla bir şansım olur mu? Üzülür müyüm

Evet açıkça da söyledi zaten bak x hem benim hem erkek arkadaşımın arkadaşı, fakülteden beri tanırım. Önceden olsa kesinlikle üzer derdim ama doğuya gittikten sonra kendi kabuğuna çekildi uzun zamandır birileri yok, olur mu olur ama yine de duygulara kaptırma ağırdan al dedi
Ağırdan almiyordur gizliden yapiyordur 😂

Ben hiç inanmazdım böyle şeylere. Çok mutlu olduğum ilişkilerimde bile dış görünüşü tabii ki beğeniyordum ama bir dengesi vardı karakter daha önemliydi. İlk kez birinin fiziksel görünümü sesi falan kamyon çarpmışa döndürdü. Bu aşk mı bilmiyorum ama rahatsız edici epey. Bi ara karın ağrısı ve bunaltıdan fenalık geçireceğim sandım şaka gibi😄
Aşk evet😌 aslında iyi de birşey yani herkesin başına gelmiyor.. Nadir gerçekleşen birşey bence. Bak 8yıl olacak aklımdan çıkmıyor..Kavuşamıyorum da😔 ve biliyo musun kimseyi istemiyorum ne kısmetlerim oldu. İstemedim... Gönül birkez sevdi mi ondan başkasını istemiyor cidden. Bazen kendime kızdım unut ondan fayda yok diye başkasını sevmeye bile midem bulanıyor öyle söyleyeyim sen anla... artık😌💕

Ben havalı erkekler için eski sevgilileri manken gibiydi hikâyesine hiç inanmıyorum. Ben daha böyle bir erkek görmedim. Manken gibi kızları bırakmak o kadar kolay değil benim gördüğüm. Böyle kız bulunca direkt evleniyorlar
İki taraf da her zaman evlilik niyetinde olmayabiliyor ya da bazı ilişkiler salt güzellik, yakışıklılık, statü üstüne kuruluyor. Bir süre gidiyor sonra bazı şeyleri tüketince sıkılıyorlar. Kendi çevremde de bu kafada arkadaşlarım var. Bu kişi de okul ve mesleğin ilk zamanları hızlı yaşamış sonra meslek nedeniyle hareketlerine çekidüzen vermiş sanırım. Bir gün oldu henüz haliyle tam bilemem nedir ne değildir

Bi laf var kalp bu ota da konar boka da 😂 ya baştan üstünü çizip hiç muhatap olmayacaksınız ya da varsa bi ihtimal o zaman o yemeğe gidip izleyeceksiniz. Aklınızdaki soruları ya hiç cevaplamayacaksınkz ya da cevaplamak istiyorsanız aynı ortama girmeli, konuşmalısınız o size kalmış. Ama yaşadığınız duygular çok güzel. Çok şıpsevdi biri değilseniz o duyguların güçlü olma ihtimali de var. Doğru kişiyse ve karşıdaki de aynı hissediyorsa insanın ayaklarını yerden kesiyor. Hayırlısı olsun hakkınızda
Çok tatlısınız teşekkür ederim.🥰 Bakalım biraz düşünüp karar vereceğim gidersem editlerim konuyu.

Evet haklısınız zaten ben de o yüzden fikir almak istedim. Hayatımda ilk defa beynim durdu ve o 3 saatte alık alık gülümseyip kafa sallayabildim sadece.
İlk görüşte aşk mı deniyor buna sanırım ama genelde böyle ilişkiler kişiyi tamamen tanıdıktan sonra çabuk bitebiliyor.Aşk bana göre yaşanmışlıklarla,anılarla,tanımakla ve zamanla olur.Buna aşk demeyelimde beyfendinin yakışıklı olmasına tutuldunuz.

Güvenilir gelmedi yakışıklı ve farkında egolu yani seninle 1 saatte ekleşti yemeğe davet etti bunu başka birinede yapabilir ama kader kısmet bu işlerde 🥲 yemeğe git ama kapılma hemen tanı iyice karnında kelebekler pırpır ama sabır ve zaman önemli 😊

Merhaba hanımlar bugün bir arkadaşımın ofisine gidecektim kahve içmeye. Biraz erken gittim müsaittir diye düşünerek. Misafiri vardı gel sen de sohbete katılırsın dedi.
Ben içeri girdiğim an koltukta oturan misafiri kafasını bana çevirdi ve ben adamı görünce kalakaldım.

Hani nutku tutulmak derler ya hayatımda ilk kez böyle bir şey hissettim. Çok yakışıklı bir adamdı. Hayatında hiç mi yakışıklı görmedin diyebilirsiniz. Tabii ki gördüm ama ne bileyim ilk defa bedenim böyle salak tepkiler verdi, niye bugün böyle bir kal geldi anlamadım. Ses tonunu duydukça, tavırlarını falan izledikçe de daha çok etkilendim bildiğiniz sesim içime kaçtı her şeye kafa sallayabildim sadece ki ben çok konuşkan biriyimdir.

Mideme kramplar girdi ve kendimi çok rahatsız hissettim. Bu duygu ne ve niye oldu bilmiyorum. Daha önce çok sevdiğim mutlu olduğum ilişkilerim oldu ama hiçbirinde sesim içime kaçmıyordu ya da beni soğuk terler mide krampları basmamıştı. Böyle bir şey yaşadınız mı, bu neden olur onu da merak ediyorum.

Biraz sohbet ettik ben 21 yaşındayım o 28. Yıllık izin dolayısıyla buraya ailesini ziyarete gelmiş. Küçük bir ilçede görev yapıyor. Çok beyefendi, centilmen espritüel biri. Bana da son derece ilgili yaklaştı. 3 saat sohbet ettik arada arkadaşımın müvekkil görüşmesi vardı. Biz sohbete devam ettik. Kafana takılan bir şey falan olursa her zaman ulaşabilirsin çekinme dedi. Rahatsız etmeyeyim belki müsait olmazsınız deyince "iş her zaman var sen müsaitliği bekleme" dedi. Bir de hafta sonu bir yemek olacakmış, ortak tanıdıklarımız var. Beni de davet etti.

Neyse işte arkadaşıma sordum biraz. Huyları iyidir, biraz egosu var sadece dedi. Bunu ben de fark ettim adam yakışıklılığının farkında. Bir de manken gibi kızlarla olmuş hep. Kızlar fazla iddialı, cüretkar bir de uzunlar bayağı 175 falan. Ee ben o kadar cüretkar giyinen ya da iddialı makyajlar yapan biri değilim. Güzel bir kızım, şıklığı önemsiyorum ve seviyorum ama zarafet anlayışım daha sade, ölçülü şekilde. Bir de ben öğrenciyim daha o çoktan mezun olmuş işinde gücünde. Farklı şehirlerdeyiz.

Hâliyle bir çekimserim. Yanlış bir davranışta bulunmak ya da haddimi aşmak istemem ama onu yeniden görmeyi de istiyorum. Kafamın eski ilişkim dolayısıyla karışık olduğu bir dönemde beklemiyorken karşıma çıktı. Hâlâ heyecanım, kalbimin çarpıntısı geçmiş değil. Yoğun bir ilgi, merak uyandırıyor. Sizce hafta sonu olacak yemeğe gitmeli miyim yoksa kafamdan silmeli miyim? Beni üzer mi bu kişi? Çok etkilendiğimden kafam şu an mantıklı düşünemiyor.

Fikirlerinize, yorumlarınıza ihtiyacım var..
Bir de bu yoğun hissiyat zamanla geçiyor mu?
Hiç olumlu hissiyat alamadım

Aşk evet😌 aslında iyi de birşey yani herkesin başına gelmiyor.. Nadir gerçekleşen birşey bence. Bak 8yıl olacak aklımdan çıkmıyor..Kavuşamıyorum da😔 ve biliyo musun kimseyi istemiyorum ne kısmetlerim oldu. İstemedim... Gönül birkez sevdi mi ondan başkasını istemiyor cidden. Bazen kendime kızdım unut ondan fayda yok diye başkasını sevmeye bile midem bulanıyor öyle söyleyeyim sen anla... artık😌💕
Aşk böyle insanı huzursuz, felç eden bir duygu mu ya hiç sevmedim. Belki yüksek dozda hoşlantıdır zamanla geçer lütfen öyle olsun.
Çok üzüldüm sizin adınıza da.😔 İmkansız aşk sanırım.. Ben öyle aşk falan istemiyordum hayatımda aslında ama bir anda hızlı gelişti her şey. Umarım geçicidir sizin de gönlünüze ferahlık versin Rabbim

İki taraf da her zaman evlilik niyetinde olmayabiliyor ya da bazı ilişkiler salt güzellik, yakışıklılık, statü üstüne kuruluyor. Bir süre gidiyor sonra bazı şeyleri tüketince sıkılıyorlar. Kendi çevremde de bu kafada arkadaşlarım var. Bu kişi de okul ve mesleğin ilk zamanları hızlı yaşamış sonra meslek nedeniyle hareketlerine çekidüzen vermiş sanırım. Bir gün oldu henüz haliyle tam bilemem nedir ne değildir

Söylediklerinize pek katılamadım. Erkekler biraz aklı çalışan güzel manken gibi birini bulunca asla kaçırmıyorlar. Zaten kim kolay buluyor da onlar kaybetsin.

Benim içimden böyle bir his geçti..Playboy gibi hissettim beyfendiyi ama bilemeyiz tabi.
Bana da öyle geldi, çapkın bişey, kendini beğenen erkekten hayır gelmiyor şimdiye dek hayır göreni de görmedim, bana öyle yakışıklılar denk geldi ki sırf kendilerini aşırı beğendikleri için tercih etmedim, eşimle evlenince herkes şaşırmıştı, eşim normal görünüm olarak da orta derecede , ben yanında daha güzel ve genç duruyorum ( aramızda 7 yaş var ) lakin sevgisi , ilgisi , özverisi çok başka, evliliğimde samimi bir ilişkiyi ve erkeği tercih ettim, yıllar geçince de iyi ki diyorum, manken gibi kocam olsa ne olmasa ne kıymet bilmeyen , egolu narsistin biri ise, eş seçerken kadınlar daha çok efendiliğe, kadına verilen değere bakmalı bence , kadın doğum , stres , evlilik sorumluluğu derken çabuk çöküyor, kendinden yaşça büyük ( en fazla 7 yaş ) ve egolu olmayan erkekleri tercih etmeli kızlarımız bana göre, ben çok akılcı hareket ettim duygularım konusunda , öyle cok yakışıklı diye bir erkeğe kapılıp hayatı mahvolan çok arkadaşım oldu, uyanık olmak lazım, çalışan, çabalayan, saygılı, sevecen erkekler varken sırf yakışıklı diye de biriyle olunmamalı...

Adam hala hızlı, ayaküstü bağladı seni baksana
Off😅 çok kötü boşluğuma geldi güldürdünüz haklılık payınız da var. Böyle alık şapşal bir kız da değildim ki niye bugün öyle prim verdim anlamadım. Kendime geleceğim ama

Back