Merhaba hanımlar bugün bir arkadaşımın ofisine gidecektim kahve içmeye. Biraz erken gittim müsaittir diye düşünerek. Misafiri vardı gel sen de sohbete katılırsın dedi.
Ben içeri girdiğim an koltukta oturan misafiri kafasını bana çevirdi ve ben adamı görünce kalakaldım.
Hani nutku tutulmak derler ya hayatımda ilk kez böyle bir şey hissettim. Çok yakışıklı bir adamdı. Hayatında hiç mi yakışıklı görmedin diyebilirsiniz. Tabii ki gördüm ama ne bileyim ilk defa bedenim böyle salak tepkiler verdi, niye bugün böyle bir kal geldi anlamadım. Ses tonunu duydukça, tavırlarını falan izledikçe de daha çok etkilendim bildiğiniz sesim içime kaçtı her şeye kafa sallayabildim sadece ki ben çok konuşkan biriyimdir.
Mideme kramplar girdi ve kendimi çok rahatsız hissettim. Bu duygu ne ve niye oldu bilmiyorum. Daha önce çok sevdiğim mutlu olduğum ilişkilerim oldu ama hiçbirinde sesim içime kaçmıyordu ya da beni soğuk terler mide krampları basmamıştı. Böyle bir şey yaşadınız mı, bu neden olur onu da merak ediyorum.
Biraz sohbet ettik ben 21 yaşındayım o 28. Yıllık izin dolayısıyla buraya ailesini ziyarete gelmiş. Küçük bir ilçede görev yapıyor. Çok beyefendi, centilmen espritüel biri. Bana da son derece ilgili yaklaştı. 3 saat sohbet ettik arada arkadaşımın müvekkil görüşmesi vardı. Biz sohbete devam ettik. Kafana takılan bir şey falan olursa her zaman ulaşabilirsin çekinme dedi. Rahatsız etmeyeyim belki müsait olmazsınız deyince "iş her zaman var sen müsaitliği bekleme" dedi. Bir de hafta sonu bir yemek olacakmış, ortak tanıdıklarımız var. Beni de davet etti.
Neyse işte arkadaşıma sordum biraz. Huyları iyidir, biraz egosu var sadece dedi. Bunu ben de fark ettim adam yakışıklılığının farkında. Bir de manken gibi kızlarla olmuş hep. Kızlar fazla iddialı, cüretkar bir de uzunlar bayağı 175 falan. Ee ben o kadar cüretkar giyinen ya da iddialı makyajlar yapan biri değilim. Güzel bir kızım, şıklığı önemsiyorum ve seviyorum ama zarafet anlayışım daha sade, ölçülü şekilde. Bir de ben öğrenciyim daha o çoktan mezun olmuş işinde gücünde. Farklı şehirlerdeyiz.
Hâliyle bir çekimserim. Yanlış bir davranışta bulunmak ya da haddimi aşmak istemem ama onu yeniden görmeyi de istiyorum. Kafamın eski ilişkim dolayısıyla karışık olduğu bir dönemde beklemiyorken karşıma çıktı. Hâlâ heyecanım, kalbimin çarpıntısı geçmiş değil. Yoğun bir ilgi, merak uyandırıyor. Sizce hafta sonu olacak yemeğe gitmeli miyim yoksa kafamdan silmeli miyim? Beni üzer mi bu kişi? Çok etkilendiğimden kafam şu an mantıklı düşünemiyor.
Fikirlerinize, yorumlarınıza ihtiyacım var..
Bir de bu yoğun hissiyat zamanla geçiyor mu?