Çok eski olmayan sevgilimin yaptıkları ve yeni sevgilisiyle mutluluğu. Baş edemiyorum bu duyguyla.

Kızım 23 yaşındasın, bırak şu laf maf sokmalı durumları ya, ergen dediklerimiz bile yapmıyor artık. Umrumda değilsin imajı vermeye çalışıyorsun, o da anlar gibi yapıyor ama biliyor ki bal gibi umrunda. Sana ölü ol, toz ol dedik o kadar. Hem merak etme, birini daha bulursa miyavlamaz sana.

Karşımdaki olgun değil ki sessizlikten anlasın. Zaten durum attigima da pişman oldum ama hatırlasın istedim beni aldattığını. Çünkü unutmuş gibi. Zaten hesabımı da gizledim. Mesajlarına da bir haftadır goruldu yapıyorum. Durum da atmıyorum. 7 cihan bir araya gelse ben onla bir araya gelmem. Aha tekrar yazıcak hissediyorum. 17 18likler yüz vermeyince. Böyle hep yazsın. Pişman olduğunu görünce rahatliyorum

Böyle şeyler yapmayın bence. Gerçekten umursamayan insan tenezül etmez durum üzerinden laf sokmaya. Siz bunları paylaştıkça 'beni hala önemsiyor' diye düşünür.
İnanın kendimi tutamadim. Adam hiçbir şey yapmamış gibi yazıyordu. Utanmadan buluşup konuşmak istiyor. Yüzüme bakacak yüzü var hala ! Bundan sonra bir şey atmıyorum duruma zaten. Önemsenmediğini hisseder umarım.belki biraz

Bişey unuttuğu yok, o anasının paşası; istediği zaman gider istediği zaman gelir dilediğini alır beğenmezse bırakır. Tek şey yazacaktın son mesajında '' Ben senin yazlık evin değilim, öyle kafana estiği gibi gidip gelemezsin. '' ve engel. Biraz hoşuna gitti sanki he? Normal, ama laf sokmalı durumlar ergenlik anısı olarak kalmalı artık, az büyü yav.

Hoşuma gitti tabi. Artistlik yapıyordu 18lik buldu daha genç daha Güzel, anası da kızı sevdi diye. Evlenicem ben Amourette sap gibi kalsın arkamdan baksın diye dayılanıyordu. Olmadı ya o kızla. Gelip bana yalvardı ya rahat ettim. Ama dediğiniz gibi hiç durum falan atmasaydim laf gondermeseydim daha iyiydi.

Sizce her yerden engellesem mi tekrar yoksa umursamaz davranıp öyle bıraksam mi ? Nereye kadar engelleyerek kacicam ki aynı semtteyiz elbet karşılacağız da bir gün

Sizce her yerden engellesem mi tekrar yoksa umursamaz davranıp öyle bıraksam mi ? Nereye kadar engelleyerek kacicam ki aynı semtteyiz elbet karşılacağız da bir gün
Normalde engelleyin demem ama bu durumda bence engelleyin. Bu kişi belli ki tekrar yazacak, şuan her ne kadar hoşunuza gitse dahi aklınızı karıştıracak. Sonra yarın öbür gün başka birini bulup ona gidince siz yine kendinizi kötü hissedebilirsiniz. O yüzden en iyisi her yerden engellemek ve önünüze bakmak tamamen. Daha iyi hissedersiniz böylece. Aynı semtte karşılaşmayla bu şekilde olması aynı şey değil bence.

Laf sokma yeter. Tepki verme yazsın çizsin. En çok o yakacak canını güven bana.

Canım kaç yaşındasın bilemedim. Kardeşim diyeyim ama kurban olayım aklını çelmesine izin verme. Durum falan ne gerek var. Niye kendini düşüyorsun. Numaranı değiştir, gerekirse net hesaplarını kapat, şükür namazı kıl otur yerine.

24 yaşındayım. Nereye kadar ondan kacacagim ki. Aynı semtteyiz. Sokakta görünce ne olacak. Engellemek no değiştirmek çözüm değil. Artık ona hitafen durum atmıyorum ama yine dün mesaj atmış. Eğer beni seviyorsan söyle diye. Ne alakaysa... Sonra silmiş. Kendini sevecek birini arıyor zaar. Anneme de anlattım. O da şaşırdı yuzsuzlugune. Artık kendi kendine yazar durur. Ben zevk aliyorum

Aklımı karıştırıyor çünkü biliyorum ki o kız onu bıraktığı için bana geldi. Yoksa aylardır aklının ucuna bile gelmiyordum. Dediğin gibi birini bulup gidince hani bu benim peşimde koşuyordu nasıl başka kızla oldu diye kötü hissedebilirim kendimi. Dur şöyle güzel birkaç resim atayım. Sonra engelleyecem

Başkasının kirlettiğiyle benim işim olmaz nedir ya off
24 yaşında gencecik kadınsınız, 50'lik kamyoncu dayı cümleleri kuruyorsunuz.

Adamı engelleyin gitsin ve siz de kendi gelişiminize odaklanın bence.
Bu arabesklik yakamı nasıl bırakır, çağa nasıl ayak uydurabilirim, bu kafayla düzgün bir erkekle olmam neden imkansız gibi sorulara kafa yorun biraz.

Üzülmekte vs haklısınız, ama algınız baya gitmiş sizin. Çocuğun yeni sevgilisini suçluyorsunuz. Bi yorumda umarım o da dayak yer gibi bir şey yazmışsınız. Tiksindim. Kızın bi suçu yok, sizin eski sevgilinizde tüm suç.

O çocuk iflah olmayacak mutlu olamayacak ve seni tekrar arayıp donmek isteyecek benzerini yasadim
Bekle ve gör

nasıl biter bilmiyorum içinde ama bittiğinde çok şükredeceksin çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…