- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.328
Ben yazdıklarınızdan küfür şiddet hakaret yalan bazlı düşünürsek güzel bi sevilme göremedimBöyle güzel sevilmeye inanmış olmak içimi yakıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yazdıklarınızdan küfür şiddet hakaret yalan bazlı düşünürsek güzel bi sevilme göremedimBöyle güzel sevilmeye inanmış olmak içimi yakıyor.
Onun zaten bir annesi var. Onun eşe ihtiyacı vardı. Siz eş değil anne olmuşsunuz .1 haftada bana aşık olan kişi 2 günde de başkasını sever gerçi çok normal. Ama inanınki o beni çok seviyor diye hep fedakarlık yaptım ona. Sırf üşüyor diye mont almıştım yok paramla en pahalısından. Asla lafını etmedim, bir kez bile bana şunu al demedim. Bebek gibi severdim hatta bana derdi ki annem gibi seviyorsun beni ne güzel diye. Şimdi kalkmış afedersin ya sevdiğimi sanmışım diyor. 15 yaşında misin sen. Çok zoruma gidiyor yaptıklarımı hatirlayinca
Güzel şeyleri yazmadım ki. Zaten yaptığı iyilikler güzellikler de olduğu için son sene çektim kahrını. Sonra onların da Hayri kalmadı tamamen koptum. Ona da kaç kez dedim bitti istemiyorum diye ama yine de gitmez sanıyordum. Çünkü kendisi 4 gün önce dedi daha ne ben başkasını sevebilirim ne sen seversin. 2 yıllık sevgilimi anlatma bana diye. Prof yalancıBen yazdıklarınızdan küfür şiddet hakaret yalan bazlı düşünürsek güzel bi sevilme göremedim
Sevgili de oldum anne de oldum. Her bir halt oldum. Denemedigim yol kalmadı. Küstüm barıştım ayrıldım kavga ettim aileleri soktuk araya kızdım iyi davrandım kötü davrandım yok yok yok hep aynıydıOnun zaten bir annesi var. Onun eşe ihtiyacı vardı. Siz eş değil anne olmuşsunuz .
Ruh halimi bozdu işte. Daha önce aman uzerler beni aman aldatirlar diye kimseyle olmadım . Gittim bunla oldum yillar sonra. Moral vermeye çalışıyorum kendime. Allah onu senin karşına tecrübe olsun diye çıkarttı. Daha kötü biri de olabilirdi. Kaç kez tehdit yedim kafası atıp beni öldüren biri de olabilirdi veya tecavüz ederdi ben evine gittigimde. Yani bazen keşke olmasaydı dediklerimize iyi ki olmuş da hayat dersimizi böylece almış olduk demek lazım. Moral veriyorjm kendimceNeden? Sizde bu kisi ile bir hafta tanisip hemen sevgili oldunuz. Ona da ayni sizde gibi hayatim askim blabla numaralar cekiyor simdi. Sizin kafanizda hala durumu yönlendiren o, siz degil. O beni layik görmedi ev tutmadi. O söyle sevmedi beni layik görmedi felan. Bence siz önce genel anlamda biraz bu hikayeye 3. Bir kisi gibi bakmaya deneyin. Layik olmayan da o. Sevgiye layik olmayan da o. Siz neden bu insana kandiniz onu düsünün, cünkü bunun da sebepleri var
İnan bana ben bu kadar eşime yapmadım senin yaptığını çünkü değil eşim kimse ye gereğinden fazla değer vermiceksin. Kendine ver ki değer göresin. Bence kurtulduguna şükret. Bir insan size daha evlenmeden yalan diyirsa evlensen ya bosanirsin ilk yılda bide hamile de kalsan o çocuğa yazık olur. Lütfen gel anlık düşünmeyin. Kendinize gelin. Ona ayırdığın zamanı maneviyata ayirsan bu kadar uzulmezsin yada yarısını kendine versen yine. Ama sen sanki birini mutlu etmek fedakarlık yapmaya odaklanmış gibisin. Bı sirkelen ya şükür etmen gerekirken Allah sana okadar onun yalanını görmen için fırsat vermiş akıl vermiş irade vermiş sen yine olmazı oldurmussun. Rabbim baktı sen düşünmüyorsun kalktı o kişiyle sana yardi. Etti senden kurtardı. Düşünsene belki seni çok seven biri çıkacak ve seninde gerçekten seveceğin biri belki hayatını bir ömür paylaşacağın kişi çıkacak. Ve sen direk önüne cikanla mezara kadar diyip saçlarını süpürge ediyorsun.Sevgili de oldum anne de oldum. Her bir halt oldum. Denemedigim yol kalmadı. Küstüm barıştım ayrıldım kavga ettim aileleri soktuk araya kızdım iyi davrandım kötü davrandım yok yok yok hep aynıydı
İyi yaptığı şeyleri tabi ki yazmadım. Ama vardı. Hatta hala diyorum ilk başta seviyordu diye. Sevmemesi mümkün değil ilk sene. Sonradan bozulunca zamanla soğudu zaten fark ettim ama hiç aklıma başkasını sevebileceği gelmedi. Bulabileceği de gelmedi. Nereden buldu onu da bilmiyorum oturduğu yerden.
Kendi dedi ki ben senden soğuyordum zaten. Eee soguyorsan desene bana neden tam tersi konuştun aylarca ya bu nedir ya. İlk tanıştığımızda nasıl anlattı kendini ben kimseye benzemem yalan dolan yoktur asla seni bırakmam, ben acı çektirmem sana çünkü ben aldatıldım seni asla aldatmam blah nlah balh şimdi bunları diyen birine asla inanmam
Ruh halimi bozdu işte. Daha önce aman uzerler beni aman aldatirlar diye kimseyle olmadım . Gittim bunla oldum yillar sonra. Moral vermeye çalışıyorum kendime. Allah onu senin karşına tecrübe olsun diye çıkarttı. Daha kötü biri de olabilirdi. Kaç kez tehdit yedim kafası atıp beni öldüren biri de olabilirdi veya tecavüz ederdi ben evine gittigimde. Yani bazen keşke olmasaydı dediklerimize iyi ki olmuş da hayat dersimizi böylece almış olduk demek lazım. Moral veriyorjm kendimce
Evleneceğimiz kesindi. Aileler herşey tamam. Şak kız aradı. Yemin ediyorum bir saat önce akşam birlikte yemek yiyip alışveriş yapalım demiştik. Son görüşüm oldu düşün. O akşam ağlaya ağlaya saydırıp eve döndüm. Sonra noldu kızla devam etti. Ben ne yapacagım edeceğim bir daha kimi seveceğim kim beni sevecek kıvranıyordum. Bir de pandemi geldi eve tıkıldım. Bildiğimiz kendimi suçlamaya başlamıştım acaba şöyle yapsam bitmez miydi böyle yapsam olur muydu? Şu anki erkek arkadaşımla tanıştım. Hiç beklentisiz. Olursa olur olmazsa ne yapalım tarzı. Oldu çok da güzel oldu. Şu an iyi ki o iş olmamış diyorum. Düşün bak sizin olumsuzluklarınızın yüzde biri bile yoktu. Ama yine de öyle diyorum. Sen de diyeceksin. Zamanı var sadece.İste aradığım yorum ne güzel geçmiş gitmiş sizden. Biz de çok yakındık son zamanlar hariç. O benim arkadaşımdı sırdasimdi. Umarım ben de yeni yılda böyle bir yorum yazarım buraya. Sizin adınıza çok sevindim ama nasıl tekrar güvendiniz yeni birine ?
Sevgi zannetmedim. Yaptığı güzel seylerde vardı. Yani ruh hastası değildim elbette. Sevgili olduk bismaillah adam elini kolunu kaldirmadi. Çok aylar geçti ve ben bağlanmıştım. Etrafımdaki kişilerinde bu çocuk iyi ay ne güzel seviyor seni vs demesi beni etkiliyordu. Çünkü her ilişkideki kadar hakaret bağırma oluyordu. İyi yönleri daha ağır basıyordu. 1 buçuk sene sonra kötu yonler iyi yönleri bastırdığı için ayrılmak istedim. Malum şahıs henüz bir kız bulamadığından bende ısrarcı oldu ve bu güne kadar geldik. Şunu da demeliyim ki yasadigimiz özel şeylerin de etkisi büyüktü. Ona kendimi daha yakın hissettim. Birlikte kaldığımız birlikte uyandığımız zamanlar vardı. Bağlandım ben. Belki takıntı da vardı ama seviyordum da. Kendime olan sevgim daha baskın çıkınca ondan ayrıldım. Şimdi herkes moral veriyor boşver o düzgün dürüst bir insan kaybetti diye. Sadece benleyken başkasıyla oluşunu bilmediğim için salak salak onu sevdigimi yazdığım zamanlar için üzülüyorum. Geri gelmesini falan istemiyorum. Geri gelebilecgi bir kapı kalmadı zatenAnneniz eksik söylemiş. Bu adamın sana saygısı yok ama asıl senin kendine saygın yok evladım demeliymiş.
Normal bi insan bu anlattığınız toksik ilişkiyle baş edemez, siz bu ilişkinin yokluğuyla baş edemiyorsunuz. Beni seviyordu adı altında anlattığınız şeylerin hepsi bağımlı, tutarsız histerik, takıntılı bi herifin iyi gün hezeyanları resmen. Kötü gün hezeyanlarını da fazlaca görmüssünüz zaten toplum içinde dahi şiddet görerek.
Siz böyle sevmek, böyle sevilmek istiyorsanız bi seyler çok yanlış gidiyo demektir konu sahibesi. Belli var kendinizle bi derdiniz. Yaşınız da genç, o yüzden o herif hangi kızla nereye gidiyo boşverin ve benim ruh sağlığım nereye gidiyo diye bi sorgulayın. Hatta bence direk destek alın.
Konuyu baş edemiyorum diye açmış, naif bi yorum yapayım dedim ama olmadı yani. Bundan kurtulsanız baska yerden bulacaksınız hani tabiri caizse belanızı. Çünkü mesele adamın yaptıkları degil, sizin bu yapılanları sevgi zannetmeniz.
Tabi ki bunları da diyorum. Nelere sukrettigimi yazsam sayfa dolarKendinize moral verme sekliniz biraz garip. Yani Yarabbi sükür öldürmedi, tecavüz etmedi felan insana moral vermez. Ver ordada yine onun yapip yapmadigi ön planda.
Moral vermek bana göre nasil olur:
- Sükür. Bu toksik iliskinin icinde oldugum halde icimde birsey yinede beni ondan ayrilmaya itmis. Ic sesime daha cok güvenmeliyim/dinleyecegim
- Sükür böyle bir adamla evlenip gelecek yillarimi karartmadim.
- Sükür böyle bir insani cocugumun babasi yapmadim.
- Bu zehiri hayatimdan attim simdi hayatima güzellikler katma zamani.
Yapacağı ayrı evin de eşyanın da düğünün de bedeli olacak. Önce altınları alınacak kızcağızın elinden, kaynana hazretleri emir yağdıracak, yok derse yandı. Bunları seni rahatlatmak için demiyorum. İnşaallah o kız da kurtarır kendini, sap gibi kalır sümsük sümsük gezer ortada.Ona yapmaz merak etme. Ben ayrı ev tutmaya degmezdim onun gözünde. Sevdiğini sanmis ya beni gerçekten sevmemiş. Şimdi gerçekten sevdiği kıza ev de tutar eşya da alır düğün de yapar. Bana yaptıklarını kıza yapmaz bence. Çünkü bana yaptı ve sonuç olarak ondan defalarca ayrıldım. Tekrar yaparsa kızın da gideceğini biliyor. Artık ilişkilerden çok soğudum biri gelsin son olsun diyordu. O kişi de benmişim sozdeee. Benle 2 sene harcadı. Şimdi kalkıp elinde tutmayacagi kıza da aynısını yapıp elinden kaçırmaz. Kızdan bayağı emin ki hemen başladı ilişkiye. Bu kadar emin olduğuna göre uzun süredir aldatiliyordum
İnşallah öyle olur. Aile yaşantıları şiddet küfür dolu. Kavga gürültü hep. Nereye kadar duzgunmus rolü yapacaklar ki. Belki de o mutlu olur sahiden. Kıza karşı bana yaptığı gibi hayvanca hareketler yapmaz. Beni ilgilendirmiyor artık. Böyle düşünüyorum. Mutlu da olsa mutsuz da olsa herkes kendi hayatını yaşıyor. Benim de bir hayatım var.Yapacağı ayrı evin de eşyanın da düğünün de bedeli olacak. Önce altınları alınacak kızcağızın elinden, kaynana hazretleri emir yağdıracak, yok derse yandı. Bunları seni rahatlatmak için demiyorum. İnşaallah o kız da kurtarır kendini, sap gibi kalır sümsük sümsük gezer ortada.
Aklı varsa yapmaz, bir parça huzur istiyorsa aynılarını o kıza yapmaz. Ama yok işte, akıl yok. Ona kendinden büyük ceza yok, bu kafada gittiği sürece yakaladığı mutluluklar kısa ömürlü.İnşallah öyle olur. Aile yaşantıları şiddet küfür dolu. Kavga gürültü hep. Nereye kadar duzgunmus rolü yapacaklar ki. Belki de o mutlu olur sahiden. Kıza karşı bana yaptığı gibi hayvanca hareketler yapmaz. Beni ilgilendirmiyor artık. Böyle düşünüyorum. Mutlu da olsa mutsuz da olsa herkes kendi hayatını yaşıyor. Benim de bir hayatım var.
En uzun ilişkisi bendim zaten. Tabi o konuda da yalan söylemiş olabilir. Benden öncekiler en fazla 3 ay sürmüş. Kızları kotuledigi için kızlara laf ediyordum ama bundan dolayiymis smdi anladımAklı varsa yapmaz, bir parça huzur istiyorsa aynılarını o kıza yapmaz. Ama yok işte, akıl yok. Ona kendinden büyük ceza yok, bu kafada gittiği sürece yakaladığı mutluluklar kısa ömürlü.