Canım adete 10 gün kala çıkmayabilir ben 2 gün kala verdiğimde bile çok düşük çıktıKan verdim adetime 10 gün kala negatif çıktı erken olduğu icin cıkmayabilrmi diye düsünüyordum ama mide bulantım geçti şimdide belimde kasıklarımda ağrı var kokulara hala hassasım ama bilmyiorum sanırım birşey yok
Ban bunu hazırlayan aktar 25 yıldır bu işi yapan ve bir çok kadına uygulanmış ve hamile kalmışlar zaten verirken uyardı canım regline 3 veya 4 gün kala bırak içinde adet sokturucude var dedi ama baktın gebe değilsin reglinin 1 .ci günü tekrar başla dedi. Bende merakımdan sordum ya hamile kalmissam buna devam edersem düşük olurmu dedim hayır dediYanlız kullandığınız o bitki karışımını yumurtlamadan sonra bıraksanız iyi olur bence. Çünkü içinde düşüğe sebebiyet verebilen bitkiler muhakkak vardır 40 çeşit olduğuna göre. Bir de sağlıklı iken bu kadar çok çeşitli bitkilerin etkileri ne olur, bilmeden kullanmak ne kadar doğru bilemedim doğrusu. Böyle bitki karışımları denerken ya korunmanız lazım ya da yumurtlama görünce bırakılmalı.
Regle 3-4gün kala bence kısa bir zaman, temkinli olup yumurtlamadan sonra bıraksanız daha iyi diye düşünüyorum. Sonuç olarak aktar aktardır, kadın doğum uzmanı değil. Adet söktürücü bitkiler dediği düşüğe sebebiyet verebilen bitkiler yani. Hamile kalmış olsanız elbette düşüğe sebebiyet verebilir, vermeyedebilir. Size kalmış tabii ki güvenmek istiyorsanız, kullanmaya devam edebilirsiniz.Ban bunu hazırlayan aktar 25 yıldır bu işi yapan ve bir çok kadına uygulanmış ve hamile kalmışlar zaten verirken uyardı canım regline 3 veya 4 gün kala bırak içinde adet sokturucude var dedi ama baktın gebe değilsin reglinin 1 .ci günü tekrar başla dedi. Bende merakımdan sordum ya hamile kalmissam buna devam edersem düşük olurmu dedim hayır dedi
Bugün itibari ile bırakmıştım canım önerin içinde tşk ederim. Şuan 6 günüm var -2 ile 4 gün diyelim hayırlısı artık regliye ait hiç bir belirti yaşamıyorum varsada hayırlısı ile gelsinRegle 3-4gün kala bence kısa bir zaman, temkinli olup yumurtlamadan sonra bıraksanız daha iyi diye düşünüyorum. Sonuç olarak aktar aktardır, kadın doğum uzmanı değil. Adet söktürücü bitkiler dediği düşüğe sebebiyet verebilen bitkiler yani. Hamile kalmış olsanız elbette düşüğe sebebiyet verebilir, vermeyedebilir. Size kalmış tabii ki güvenmek istiyorsanız, kullanmaya devam edebilirsiniz.
Merhaba bende adet günümde test yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadim iki gün geçti adet tarihinden kac gun sonra idrarda ve kanda belli oluyorHerkese selamlar, test yapıp negatif sonucu alanlara fikir olması açısından yazıyorum. Her ay aynı gün düzenli regl olurum. 17 eylül reglimin ilk günü, 23 eylül son günüydü. 24-26-28 eylülde ilişki denemesi oldu. 30 eylülde sağ yumurtalığımda bir ağrı hissettim. Bu böyle hiç kesilmeden devam etti. Aynı zamanda şeffaf, kokusuz bir akıntım vardı. 2 ekimde hafif bir lekelenmem oldu kırmızı ama çok az. Sağ kasık ağrım hiç geçmedi. 6 ekimde sağ yumurtalık+alt karın+bel ağrısı yaşadım. 7 ekim gecesi çok şiddetli mide bulantısı, engellenemeyen 2 adet kusma+ishal+aşırı üşüme titreme nedeniyle acile gittik. Gebelik şüphesini de söyledim ama bu kadar erken çıkması mümkün değil dediler. Ayrıca ishal olmaz kabızlık olur dediler vs. Metpamid verdiler serumla fakat hiçbir tesiri olmadı. Beta hcg 1,2 çıktı. 8 ekim aşırı mide bulantısı+kusma+ishal+üşüme+titreme devam etti. 9 ekimde beta hcg yine 1,2 çıktı, çok bilinen özel bir hastanede kadın doğum doktoruma gittik ve mümkün değil bu kadar erken mide bulantısı dedi. Rahim temiz görünüyor dedi ve gönderdi. Afedersiniz kusmamak için akadaşlarımdan duyduğum prilam dr yi içmeye başlamıştım artık. Sonra 16 ekimde evde test yaptık tek çizgi çıktı. 17 ekim sabah ilk idrar ile tekrar test yaptım ve silik te olsa ikinci çizgiyi gördüm. Aynı gün beta hcg verdim 25 çıktı. Yani 30 eylülden beri kendini gösteren belirtilerimin nedeni belliydi fakat hep negatif çıktı. Lütfen regl tarihiniz geçmeden yapılan testlere aldanmayın. Herkesin belirtileri aynı olmayabilir. Kimseyi kendinizle kıyaslamayın. Doktorlar mümkün değil bu kadar erken belli olması dese de ben hissediyordum. Dua edin değerim sağlıkla artsın. Herkesin gönlünden geçenin olması dileğiyle…
Görünmüyor canım ikinci çizgi günün gectimi belirtilerin ne biraz daha bekle istersenSlm kizlar ben 7 yildr anne olamadim adetlerim de duzensiz bazi belirtilere dayanarak test yptim sanki var gbi geldi sizede bir danismak istedim yardmci olur musnz
Günüm belli olmuyor 35 günde olabiliyor 45 günde belirtilrm 10 günde devam eden kasık ve bel ağrısı ama rahtsz edeck seviyede değil göğüslerim aşırı sistiler balon gbi ve koku hassaiyeti olustu adet öncesi bnde bunlar hiç olmazGörünmüyor canım ikinci çizgi günün gectimi belirtilerin ne biraz daha bekle istersen
3 gün sonra testini tekrar yap regli olmazsan burda o kadar çok belirtiler okudum kendimde yasadim ama kimisi hamile kimisi kırmızıları gördü bunyeden bünyeye değişiyor ilk hamileliğinde regl günümde kahve rengi bir leke geldi bir kereye mahsus öyle öğrenmiştim başka hiç bir belirti yoktu mesela şimdi ikinciyi düşünüyoruz 4 aydır deniyoruz tık yok benimde reglime 3 gün kaldı ama iki gün erken olur hep yani 1 gün var diyelim yarın hastalanmam lazım ama hiç bir belirti yok regle değer normakde 1 hafta öncesinden başlar belirtiler iki veya üç gün kala karın kasık ağrısı olurdu şuan hicbisey yaşamıyorum ateşimi olcuyyorum sabahları birde öyle takip edeyim dedim ateş düşünce regli olucaksin anlamına geliyorGünüm belli olmuyor 35 günde olabiliyor 45 günde belirtilrm 10 günde devam eden kasık ve bel ağrısı ama rahtsz edeck seviyede değil göğüslerim aşırı sistiler balon gbi ve koku hassaiyeti olustu adet öncesi bnde bunlar hiç olmaz
İnsallah meleğini en kısa sürede alırsın kucağınaAnladım teşekkür ederim canım yprm olursa bişey burayada atarim inşallah
İnsallah teşekkür ederimİnsallah meleğini en kısa sürede alırsın kucağına
Selam ne durumdasınız regl oldunuz mu?3 gün sonra testini tekrar yap regli olmazsan burda o kadar çok belirtiler okudum kendimde yasadim ama kimisi hamile kimisi kırmızıları gördü bunyeden bünyeye değişiyor ilk hamileliğinde regl günümde kahve rengi bir leke geldi bir kereye mahsus öyle öğrenmiştim başka hiç bir belirti yoktu mesela şimdi ikinciyi düşünüyoruz 4 aydır deniyoruz tık yok benimde reglime 3 gün kaldı ama iki gün erken olur hep yani 1 gün var diyelim yarın hastalanmam lazım ama hiç bir belirti yok regle değer normakde 1 hafta öncesinden başlar belirtiler iki veya üç gün kala karın kasık ağrısı olurdu şuan hicbisey yaşamıyorum ateşimi olcuyyorum sabahları birde öyle takip edeyim dedim ateş düşünce regli olucaksin anlamına geliyor
Slm cuma sabahi oldum tam dediğim gün yani hiç sasmadiSelam ne durumdasınız regl oldunuz mu?
Olsun bir dahaki aya inşSlm cuma sabahi oldum tam dediğim gün yani hiç sasmadibirde sasirtip gelmese
Hayırlısı olsun canım saglikli sıhhatli gelsinler de bekle bakalım inşallah sende vardirOlsun bir dahaki aya inşbenim de cumaydı olmadım bugün 31.gün. 32 yi hiç görmedim normalde bekliyorum bende
İnş canım ya heran regl olacak gibiyim ama olmuyorum da inş vardır bir şeyler olmazsam çarşamba perşembe falan yapacağım tekrar test dayanabilirsem beklemeyeHayırlısı olsun canım saglikli sıhhatli gelsinler de bekle bakalım inşallah sende vardir
Haber ver cnmİnş canım ya heran regl olacak gibiyim ama olmuyorum da inş vardır bir şeyler olmazsam çarşamba perşembe falan yapacağım tekrar test dayanabilirsem beklemeye