Bi belirtin falan var mı şuanGebelik testinde hayır ama akşam yaptım..
Ovalasyon testini sabah ilk idrarla yaptım çizgi hemen belirginleşti
Kasıklarımda hafif ağrılar var.Bi belirtin falan var mı şuan
Ay inşallah iyiye işarettir benimde belimde ağrı var çok nadiren kasıklarımda da batma oluyor. Az önce en son dayanamadım bende yaptım test ama negatif maalesef. Ama daha erken tabi.Kasıklarımda hafif ağrılar var.
İnşallah canım ya inşallah. Bende artık yapmiyacam yumurltamdan sonraki 14. Günü bekliyecegimAy inşallah iyiye işarettir benimde belimde ağrı var çok nadiren kasıklarımda da batma oluyor. Az önce en son dayanamadım bende yaptım test ama negatif maalesef. Ama daha erken tabi.
Testi atmamışsınız, göremedim ama sonuç ne çıkarsa çıksın tekrarlayın lütfen. 7-8 Kasım gibi idrarda görünür varsa:) umarım hakkınızda hayırlısı kolaylıkla olur:)Merhabalar bende test yaptım az önce tam olarak anlayamadım yardımcı olursanız çok sevinirim. Adet başlangıcı 8 Ekim yumurtlama 15 ve 16 ekim değerlendirildi. 17ekim yumurta çatladı Ve ben bugün test yaptım sonuç bu sizce gebelik varmı.
Şimdi gördüm testi ama çok erken lütfen 7-8 kasımı bekleyin ve her ihtimale karşı ağır işler yapmayın.Testi atmamışsınız, göremedim ama sonuç ne çıkarsa çıksın tekrarlayın lütfen. 7-8 Kasım gibi idrarda görünür varsa:) umarım hakkınızda hayırlısı kolaylıkla olur:)
Tamamdır.yorumunuz için teşekürlerŞimdi gördüm testi ama çok erken lütfen 7-8 kasımı bekleyin ve her ihtimale karşı ağır işler yapmayın.
Benim 9. Gün daha canım. Bende salı-çarşamba gününe kadar bekleyeceğim eğer bi belirtiler daha olursa tekrar yapacağım test. İnşallah bu ay olur hayırlısıylaİnşallah canım ya inşallah. Bende artık yapmiyacam yumurltamdan sonraki 14. Günü bekliyecegimbugün daha 11. Gün.
Senin kaçıncı günün.?
İnşallah canım.Benim 9. Gün daha canım. Bende salı-çarşamba gününe kadar bekleyeceğim eğer bi belirtiler daha olursa tekrar yapacağım test. İnşallah bu ay olur hayırlısıyla
Tabi ki canım test sipariş etmiştim o geldi şimdi. Sadece beklemek kaldı ama ister istemez insan sadece bunu düşünüyor o yüzden de zaman geçmek bilmiyor bi an önce vakti gelse de hemen öğrensekİnşallah canım.inşallah olumlu sonuç alırsan sonucunu bizimle de paylaşır mısın
Tabiki paylaşırım inşallah hemipimiz güzel sonuçlar alırızTabi ki canım test sipariş etmiştim o geldi şimdi. Sadece beklemek kaldı ama ister istemez insan sadece bunu düşünüyor o yüzden de zaman geçmek bilmiyor bi an önce vakti gelse de hemen öğrenseksende mutlaka paylaş burada destek olalım birbirimize
1.bucuk yıldır evliyim daha bu ay başladık. Bide benim adetim düzensizdi her ay farklı tarihlerde oluyordum doktora gittim pcossun dedi. İntigram da bı saufa var bir gebenin günlüğü diye sonuçları oraya attım bayan bana pcos değilsin sadce degerlerin çok azıcık yüksek ama pcos denilemez buna Doktor biraz acımasız davranmis dedi. Her ay adet oluyorum ama bu kaç gün sarkıyor bakalım bu ay denedik hayırlısı inşallah. Ama ufak ufak belirtiler var gibi kasıklarım da ağrılar oluyor.grip oldum halsizlik var. Normalde bu kaşık ağrılar adetimin 1.gunu olur. Adetimede daha var. İnşallah sonu güzel olur.Birde sen ne zamandır deniyorsun canım ne kadardır evlisin
Aaa bende 1.5 yıldır evliyim ama biz başından beri deniyoruz kontrole falan da gittik özele gebe kalmak için bi sorun yok dediler. İlk defa bu ay çok dikkat ederek denedik bakalım inşallah hepimiz mutlu güzel haberler alırız1.bucuk yıldır evliyim daha bu ay başladık. Bide benim adetim düzensizdi her ay farklı tarihlerde oluyordum doktora gittim pcossun dedi. İntigram da bı saufa var bir gebenin günlüğü diye sonuçları oraya attım bayan bana pcos değilsin sadce degerlerin çok azıcık yüksek ama pcos denilemez buna Doktor biraz acımasız davranmis dedi. Her ay adet oluyorum ama bu kaç gün sarkıyor bakalım bu ay denedik hayırlısı inşallah. Ama ufak ufak belirtiler var gibi kasıklarım da ağrılar oluyor.grip oldum halsizlik var. Normalde bu kaşık ağrılar adetimin 1.gunu olur. Adetimede daha var. İnşallah sonu güzel olur.
Kan verdim adetime 10 gün kala negatif çıktı erken olduğu icin cıkmayabilrmi diye düsünüyordum ama mide bulantım geçti şimdide belimde kasıklarımda ağrı var kokulara hala hassasım ama bilmyiorum sanırım birşey yoksizin için hayırlısı olmasını dilerim. Maalesef olmanız gereken regl gününü beklemekten başka seçeneğiniz yok gibi. O gün geldiğinde veya daha iyisi gecikmeniz olursa idrar testi yapabilirsiniz. En garantisi kan testi olacaktır ama bazen kafaya takınca da gecikir. Biraz sabır gerektiriyor. Ben çok ama çok çok erken anlamıştım ve yanılmadım. Testler hep negatif çıksa da bu hissiyat farklı oluyor.
Herkese selamlar, test yapıp negatif sonucu alanlara fikir olması açısından yazıyorum. Her ay aynı gün düzenli regl olurum. 17 eylül reglimin ilk günü, 23 eylül son günüydü. 24-26-28 eylülde ilişki denemesi oldu. 30 eylülde sağ yumurtalığımda bir ağrı hissettim. Bu böyle hiç kesilmeden devam etti. Aynı zamanda şeffaf, kokusuz bir akıntım vardı. 2 ekimde hafif bir lekelenmem oldu kırmızı ama çok az. Sağ kasık ağrım hiç geçmedi. 6 ekimde sağ yumurtalık+alt karın+bel ağrısı yaşadım. 7 ekim gecesi çok şiddetli mide bulantısı, engellenemeyen 2 adet kusma+ishal+aşırı üşüme titreme nedeniyle acile gittik. Gebelik şüphesini de söyledim ama bu kadar erken çıkması mümkün değil dediler. Ayrıca ishal olmaz kabızlık olur dediler vs. Metpamid verdiler serumla fakat hiçbir tesiri olmadı. Beta hcg 1,2 çıktı. 8 ekim aşırı mide bulantısı+kusma+ishal+üşüme+titreme devam etti. 9 ekimde beta hcg yine 1,2 çıktı, çok bilinen özel bir hastanede kadın doğum doktoruma gittik ve mümkün değil bu kadar erken mide bulantısı dedi. Rahim temiz görünüyor dedi ve gönderdi. Afedersiniz kusmamak için akadaşlarımdan duyduğum prilam dr yi içmeye başlamıştım artık. Sonra 16 ekimde evde test yaptık tek çizgi çıktı. 17 ekim sabah ilk idrar ile tekrar test yaptım ve silik te olsa ikinci çizgiyi gördüm. Aynı gün beta hcg verdim 25 çıktı. Yani 30 eylülden beri kendini gösteren belirtilerimin nedeni belliydi
Ben catlatma ignesi oldum 21 ekimde. 3 gün doktor arka arkaya ilişki önerdi. Kasiklarimda adet olacakmisim gibi agri var. Adet olmamak için dua ediyorum. Hamile kalmış olsam bu gibi agri olur muCanım benimde ovu 19-20 ekimdi ama daha erken sanki yapmaya. Bende sabırsızlandım yapmak istiyorum ama bekliyorum negatif çıkıp üzülecek diye korkuyorum sende bi kaç gün daha geçsin öyle yap istersen çünkü ovulasyon testine güvenme gebelik için. Bir kaç gün geçsin gebelik testini bi daha yap bakalım
Yanlız kullandığınız o bitki karışımını yumurtlamadan sonra bıraksanız iyi olur bence. Çünkü içinde düşüğe sebebiyet verebilen bitkiler muhakkak vardır 40 çeşit olduğuna göre. Bir de sağlıklı iken bu kadar çok çeşitli bitkilerin etkileri ne olur, bilmeden kullanmak ne kadar doğru bilemedim doğrusu. Böyle bitki karışımları denerken ya korunmanız lazım ya da yumurtlama görünce bırakılmalı.Hayırlı akşamlar arkadaslar bende 4 aydır deniyorum ama malesef gebelik oluşmuyor reglim düzensiz Dr gittim rahim içi olsun yumurtalıklar olsun herşey çok güzel bı engel yok yani ilk defa başka bir yol izledim çok tanınmış bir aktar var ve birçok insana yaptıklarıyla sifada bulunmuşlar 40 Ka yakın bitkiyi balla karıştırdı sabah akşam tok iç dedi birde çay verdi oglenleride onu iciyorum amacı rahimi temizlemek kalınlaştırmak yumurta verimini kalitesini arttirmakmis reglimin ilk gununden itibaren içmeye başladım ama şu durum kafamı karistiriyor bir bilginiz var mı ( Ekim 13 reglimin 1. Günü 3 gün sürdü akşamı temizdim korunmasız ilişkim oldu bir kez 18 ve 19 zu beyaz akıntım geldi ama yumurtlama günü. 22 Ekim biz 20, 21, 22 de yine birlikte olduk yani o dememki o akıntınin geldiği gün yumurtladim mi yada yumurtlamamin yaklastiginimi gösteriyordu şimdi 7 gün kaldı birdahaki reglime sağ kasığımda ara ara batma oluyor inceden bir sızı gibi bazende acaba bu sefer tuttumu çok merak ediyorum göğüslerimin etrafında ince bir sızı ve hafif dolgunluk var uçlarında bı d gisiklik yok bu belirtileri yaşayan var mı biraz uzun oldu şimdiden kusura bakmayın