ÇOK ERKEN BOŞALMA(ERKEN BİLE DEĞİL)

Yazan yaş doğruysa 34 yaşındasınız. Etraf soruyordur 5 yıldır çocuk diye. Bu soruları duymak bile psikolojik olarak ne kadar yıpratıcı. Yapıcam yapıcam demekle nereye kadar. Nasıl baş ediyorsunuz ben anlamadım. Hayatınız akıp gidiyor, sizin de isteğinizin düşük olması lazım. Yani ben de boşanmayı düşünürdüm açıkçası.

Evet o doktor. Ama başarısız tedavi diye bahsetmedim. Ondan önce 3 doktora gitti. En son o doktora gitti. O da tedavi sürecinde bunla bunlar olacak dedi bir daha da gitmedi. Ama gitmeye tüm yolları denemeye hazır.
5 yıldır tüm yolları denemeye hazır ama denemiyor, cuma namazında dua ediyor ama doktorun dediğini yapmıyor. Siz bir 5 değil , 25 yıl daha beklersiniz.

Çok zor bir durum 5 yıl iyi beklemişsiniz hiç kimse bu sebepten bosanilir mi demesin cinsellik olmadan evlilik yürür mü evlilik demek neredeyse cinsellik demek cinsel hayat yolundaysa inanın herşey daha yolunda gidiyor evlilikle ilgili olan. Cinsel hayat kötüyse yok yerden problemler çıkıyor ufak tefek şeyler bile insanin gözüne görünüyor büyüyor

5 yıldır tüm yolları denemeye hazır ama denemiyor, cuma namazında dua ediyor ama doktorun dediğini yapmıyor. Siz bir 5 değil , 25 yıl daha beklersiniz.
Ne önerirsiniz? Sırf bu yüzden sevdiğiniz bir insanı bırakmak ne kadar doğru. 5 yıldır zaten gidiyor. 3 dedim ama hatırladım. 4 doktora gitti. Hepsi de özeldi. Sprey ve hapla sizi yolluyorlar eve. Ya da tahlil bile yapmadan saçma ürünler satmaya çalışıyorlar size. 5.si farklı bir yol önerdi. Onda da önce benim sonra onun sağlık sorunları çıktı. Hala rahat sayılmaz. Başarısız bir ameliyat geçirdi. Nefes alamıyor doğru düzgün. Şu an gitmeye hazır. Bi ameliyatı varmış bunun araştırmış onu olmayı düşünüyor. Ama tabi o ameliyatın geri dönüşü olmadığı için öyle bir fedakarlık yapmasına da ben izin vermiyorum

Sevdiğiniz insan , sizinle cinsel ilişkiye girmiyor. Ve büyük olasılıkla da girmeyecek. Size verdikleri yetiyorsa devam edin. Eğer yetmiyorsa da seciminizi yapın. Başkalarının kararı değil , sizin kendi kararınız önemli . Olayı yaşayan sizsiniz . Ama benim boşanma davalarında gördüğüm şudur , bir süre sonra nefes alması bile sizi rahatsız etmeye başlayacak, televizyonda kadınla erkeğin yakınlaşma sahnelerini izlerken içinizden kufretmeye başlayacaksınız . Bir süre sonra zaten siz de sakinleştirici , ve sinir hapları kullanmaya başlarsınız. Sonra bir bakmışsınız, yıllar seçmiş.

Sevdiğim insan benimle cinsel ilişkiye girmeye çalışıyor ama 5 saniyede boşalıyor. 1 dakikayı bulmuyor. Ama bugün kendi istemesine rağmen, oral vs yapıp bana elini kullandıktan sonra erekte bile olamadı ve ilişkiye giremedik doğru. Filmlerde küfretmiyorum ama hep aklıma geliyor tabi. Buradaki yorumları okuyunca benim gibi bi karısı olduğuna dua etmesi gerektiğini gördüm. Zaten ben ona bugün de dedim başkasınolsa çoktan boşanmıştı diye.

Yazan yaş doğru.ikimizin de yaşı eşit. Artık ara ara ağlıyorum. Daha da kötü olabilirim ama kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. Kabullendim gibi artık düzelmeyeceğini. Şimdi neler yapacağıma bakacağım.

Birlikte çabalarsanız ikiniz de elinizi taşın altına koyarsanız düzelebileceğine ben inanıyorum. Aksi halde sizin şikayetlenmeleriniz eşinizin içten içe üzülüp gurur haline getirmesi ve bunalıma girip çözüm aramayı reddetmesi şeklinde devam eder ki bu durumda da evliliği sürdürmenin anlamı kalmaz. Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım atlatırsınız.

Teşekkür ederim. Umarım.

Tamam çabalıyor ama size cabalamasi yetmiyor , yetiyor olsaydı buraya yazmazdiniz. 5 yıl çabaladı olmadı , 10 yıl çabaladı olmadı , size sadece cabalamasi yetecekse evliliğinizi sürdürün . şimdi küfretmiyorsunuz televizyonda yakınlaşan ciftleri gorunce, ama etkiliyor sizi belli . Bundan 5 yıl sonra küfretmeye başlarsınız merak etmeyin. Cinsel temas , o birbirine tensel temas olmadan evlilik , eş olmak tamamlanmiyor aslında. Siz ona bir umut katlaniyorsunuz, umudunuz bittiğinde ne olacak.? Başkası olsa şunu yapardı , bunu yapardı önemli değil . Siz bosanmiyorsunuz , bu sizin kararınız. Bir de şunu merak ediyorum , sonuçta boşalıyor kocanız , onu nasıl yapıyor 5 yıldır. ?

Ay ben de eşimin isteksizlik ve sertleşme probleminden çok çektim, ama oldu mu da tam tatmin olurdum. Mesela ayda 1 yapsak ben o ilişkide tam doyardım. Buna rağmen dayanamadım, en son patladım. Ondan beri kendine geldi. İyi sabretmişsiniz 5 yıl cinsellikten bişey anlamadan valla.

Evlilik cinsellik için yapılır demek kimine göre çok iddialı olabilir belki, ama kadınlığınızın zirvesindesiniz, adam da erkekliğinin zirvesinde olması gereken yaşta bu halde. İyilik yetmiyor, en iyi ben bilirim. Cinsellik önemli değil, koşulsuz sevgi cart curt diyenlere de burdan ahahahahah diye şişman kahkahası atıyorum. Cinsellik için ne adamlara ne kadınlara katlanılıyor, cinsellik iyi değilse canın kadar sevdiğinin bile her hareketi batıyor.
Evlisiniz ve eşinizden başka seçeneğiniz yok, açık evlilik gibi bir durum da söz konusu olamaz ise bir ömür böyle nasıl geçireceksiniz?

Beraber olduktan sonra 1 dk içinde boşalıyor. Bugün randevu aldı ünlü doktordan. Artık asla bırakmayacağım diyor. Bırakırsa bu sefer ben onu bırakacağım. Söyledim bunu.

Bir ömür böyle geçiremem zaten. Bu 5.doktor olavak. Bugün randevu aldı ama bu seferki bu işin gerçekten uzmanı. Bakalım ne olacak.

Bir ömür böyle geçiremem zaten. Bu 5.doktor olavak. Bugün randevu aldı ama bu seferki bu işin gerçekten uzmanı. Bakalım ne olacak.
İnşallah düzelir. Hayır, insanın zoruna da gidiyor. Vicdan yapıyorsun, sevdiğin ve iyi anlaştığın birinden bu yüzden hemen de vazgeçemiyorsun.

İnşallah düzelir. Hayır, insanın zoruna da gidiyor. Vicdan yapıyorsun, sevdiğin ve iyi anlaştığın birinden bu yüzden hemen de vazgeçemiyorsun.
Aynen öyle. Ama artık yeter dedim. Gidiyorsun yarım bırakıyorsun dedim. Bugün itiraf etti. Faydalı olacağına inanmıyormuş falan filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…