- 25 Mayıs 2021
- 1.579
- 4.382
- 26
-
- Konu Sahibi DANALARBOSTANAGIRMIS
Cinsel terapiyi denediniz mi?5 yıl oldu ama. O arkadaşımız yazdığında 3 ya da 3 buçuk yıl olmuştu. Şimdi ise 5 yıl oldu.
Ben de bu yorumun altına imzamı atıyorum.Bence ayrilmalisiniz. Aralarda da okudum, 5 yil gecmis. Kendinize bunu yapmaya devam etmeyin. Saglikli bir cinsellik her yetiskinin hakki
Cinsel terapi için çok ünlü bir doktorla görüştü. Doktorun internet üzerinden eğitimini satın alacaktı. Bir de birkaç ay sürecek bi süreç olacağı için benimle öpüşmeyecekti ve yapay vajina satın alacaktı. Bir daha da gitmedi. Sürdürmedi.Cinsel terapiyi denediniz mi?
Bir doktorun yayınını izlemiştim bir adama küçükken annesi sen karını mutlu edemezsin dediği için bilinçaltına yerleşmiş. Evlilik dışı ilişkilerinde normal ama eşiyle sorunluymuş bu yüzden. Uzun süre terapi aldıktan sonra bu durumu fark edip çözmüşler. Sizde sorun fizyolojik değil anladığım kadarıyla.
Ben sadece iyi diye surdurmezdim, surduremezdim. Hem o kadar iyi olsaydi size durumundan bahsederdi evlenmeden once. Dusunsenize siz boyle olacagini bilseniz yine de evlenir miydiniz?Çok iyi diye evlilik sürdürülmez mi? Zaten yarın aynı şekilde konuşacağım. Ev arkadaşı değil eş istediğimi söyleyeceğim. Bunlar benim de aklımda.
Bence çok önemli. Ben seks yapmadığım, aynı evde yaşamadığım adamla evlenmem. Cinsellik yaşamadan, o insanla aynı evde kalmadan evlenmek büyük bir kumar.Evlenince düzenli ilişkisi olunca düzeleceğini sanmış. Evlilik öncesi ilişki bizim toplumumuza uygun değil ama cidden bazen düşünüyorum. Keşke bizim ülkemizde de doğal karşılansaydı. En azından ne kadar uyumluyuz değiliz görürdük. Böylesi daha mutsuzluk verici.
Sağlamaya çalışıyor ama hep olmuyor. Yani daha fazlasını istiyorsun. Evli insanım o durumda artık kendimi zavallı gibi hissediyorum. Onu da zavallı gibi görüyorum.Ben de bu yorumun altına imzamı atıyorum.
D DANALARBOSTANAGIRMIS peki sizin tatmininizi hiç bi sağlamıyor? Yani bunun tek yolu birleşme değil sonuçta.
Çok önceleri böyle sorunları olmadığını iddia ediyor. Ama evlenince düzelir sandım lafı da o sözüyle çelişiyor. Belki ben de düzelir diye evlenirdim. 5 yıl boyunca düzelmeyeceğini hayal edemezdim. Bugün uzun zaman sonra kendi istedi. Ama erekte bile olamadıBen sadece iyi diye surdurmezdim, surduremezdim. Hem o kadar iyi olsaydi size durumundan bahsederdi evlenmeden once. Dusunsenize siz boyle olacagini bilseniz yine de evlenir miydiniz?
"-dı,-di"yle olmaz ki bu iş her ne yapılacaksa ivedilikle yapmak gerek. Senin canına yazık değil mi? Onu geçtim Allah korusun beşer şaşar demişler tatmini başka yerde ararım diye korkmuyor musun hiç? Bu bence daha büyük bir sorun. Sadece eşin gitmesin birlikte gidin terapiye mümkünse. Cinsellik tek taraflı yaşanan bir şey değil. Adı üstünde sev-iş-mek demişler.Cinsel terapi için çok ünlü bir doktorla görüştü. Doktorun internet üzerinden eğitimini satın alacaktı. Bir de birkaç ay sürecek bi süreç olacağı için benimle öpüşmeyecekti ve yapay vajina satın alacaktı. Bir daha da gitmedi. Sürdürmedi.
Ben katlanmazdim, katlanan da ekstra sabirlidir bana goreÇok önceleri böyle sorunları olmadığını iddia ediyor. Ama evlenince düzelir sandım lafı da o sözüyle çelişiyor. Belki ben de düzelir diye evlenirdim. 5 yıl boyunca düzelmeyeceğini hayal edemezdim. Bugün uzun zaman sonra kendi istedi. Ama erekte bile olamadı
Bence eşiniz sandığınız kadar sizi düşünmüyor bu konuda. Çünkü en azından bunu sağlamak elinde. Yani yapamadıklarının yanında yapabilecek oldukları da var ve o bunu da yapmıyor.Sağlamaya çalışıyor ama hep olmuyor. Yani daha fazlasını istiyorsun. Evli insanım o durumda artık kendimi zavallı gibi hissediyorum. Onu da zavallı gibi görüyorum.
Evet o doktor. Ama başarısız tedavi diye bahsetmedim. Ondan önce 3 doktora gitti. En son o doktora gitti. O da tedavi sürecinde bunla bunlar olacak dedi bir daha da gitmedi. Ama gitmeye tüm yolları denemeye hazır.Bahsi geçen ünlü doktor, gözlüklü, kıvırcık saçlı, hafif peltek mi? Başta onun başarısız tedavisi gibi anlatmışsınız ama eşiniz devam etmediği için ilerleme sağlanmamış sanirim.
Yapmaya çalışıyor. Ama dediğim gibi bama artık acizlik zavallılık gibi geliyor.Bence eşiniz sandığınız kadar sizi düşünmüyor bu konuda. Çünkü en azından bunu sağlamak elinde. Yani yapamadıklarının yanında yapabilecek oldukları da var ve o bunu da yapmıyor.
Sizi kaybetme korkusu sarınca tüm yollari denemeye başlayacak.Evet o doktor. Ama başarısız tedavi diye bahsetmedim. Ondan önce 3 doktora gitti. En son o doktora gitti. O da tedavi sürecinde bunla bunlar olacak dedi bir daha da gitmedi. Ama gitmeye tüm yolları denemeye hazır.
Gitmeye hazır ama gitmiyor ne demek ki? Adamın pek umrunda değil gibi. Beş yıldır hazır bekliyor sadece. Ne zaman ki boşanalım diyeceksiniz o zaman tamam gidiyorum diyecek galiba.Evet o doktor. Ama başarısız tedavi diye bahsetmedim. Ondan önce 3 doktora gitti. En son o doktora gitti. O da tedavi sürecinde bunla bunlar olacak dedi bir daha da gitmedi. Ama gitmeye tüm yolları denemeye hazır.
Kaç tane doktora gittim daha ne yapayım diyor. Her şeye hazır. Bir de o doktora gitsin diycem.Sizi kaybetme korkusu sarınca tüm yollari denemeye başlayacak.
3 doktora gittim daha ne yapayım diyor. Tamam ona da gideyim dedi. Önce benim sonra onun sağlıksal sorunları ameliyat süreci falan oldu kaldı öyle. Kendi aklınca keçiboynuzu özü macunlar yiyor. Faydasız tabiki. Cumaya gidince ne duası ediyorsun diye sordum. O da sıraladı sağlık iş benim o malum sorun vs vs dedi.Gitmeye hazır ama gitmiyor ne demek ki? Adamın pek umrunda değil gibi. Beş yıldır hazır bekliyor sadece. Ne zaman ki boşanalım diyeceksiniz o zaman tamam gidiyorum diyecek galiba.
Dua ediyor falan demişsiniz. Adamın dua ettiğini duyuyorsanız sadece duygu sömürüsü yapıyor demektir.
Ev işlerine yardım etmek, beraber sosyalleşmek gibi şeyleri bir kadın ev arkadaşınızla da yaparsınız. Sizi bağlayan şeyler bunlarsa boşanıp bir ev arkadaşı alın, çok daha iyi anlasacaginiz bir kadın arkadaş edinebilirsiniz kim bilir.
Dün tülay kökün bir videosunu dinledim; terapiye gelen herkes iyleşmeye gelmiyor, eşine annesine terapiye geldiğini söylemek için gelen de var şu şu şu nedenlerle gelen de var dedi. Eşiniz de doktora iyileşmek üzere mi gidiyor yoksa size doktora gidiyorum daha ne yapayım demek için mi.3 doktora gittim daha ne yapayım diyor. Tamam ona da gideyim dedi. Önce benim sonra onun sağlıksal sorunları ameliyat süreci falan oldu kaldı öyle. Kendi aklınca keçiboynuzu özü macunlar yiyor. Faydasız tabiki. Cumaya gidince ne duası ediyorsun diye sordum. O da sıraladı sağlık iş benim o malum sorun vs vs dedi.
Üç doktora gittim çözemedim duayla çözeyim mi diyor anlamadım. Bir çözümü yoksa ya da bir çözümü olmadığını düşünüyorsa boşanalım o zaman deyin ve boşanın lütfen.3 doktora gittim daha ne yapayım diyor. Tamam ona da gideyim dedi. Önce benim sonra onun sağlıksal sorunları ameliyat süreci falan oldu kaldı öyle. Kendi aklınca keçiboynuzu özü macunlar yiyor. Faydasız tabiki. Cumaya gidince ne duası ediyorsun diye sordum. O da sıraladı sağlık iş benim o malum sorun vs vs dedi.
KatılıyorumÜç doktora gittim çözemedim duayla çözeyim mi diyor anlamadım. Bir çözümü yoksa ya da bir çözümü olmadığını düşünüyorsa boşanalım o zaman deyin ve boşanın lütfen.
Ben çocuk da isteyebilirsiniz derken çocuktan sonra cinsel hayatınız tamamen biter demek istemedim, bir cinsel hayatınız yokken hamile kalamazsınız demek istedim. Artık erekte bile olamıyormuş. Yani çok zor bir durumdasınız vicdan yapıyorsunuz falan ama asıl vicdan yapması gereken kişi eşiniz. Sorununu bildiği halde sizi bu evliliğe mahkum ettiği için vicdan yapmalı.