ÇOK ERKEN BOŞALMA(ERKEN BİLE DEĞİL)

Bende bu konunun tam tersinden muzdaripim :) önerim sertleştirici tarzı ilaçlar veya kasıklarını lastık tarzı birşeyle sıkması, bir yerde okumuştum faydasını gören olmuş, denemekten zarar gelmez bence

Bende bu konunun tam tersinden muzdaripim :) önerim sertleştirici tarzı ilaçlar veya kasıklarını lastık tarzı birşeyle sıkması, bir yerde okumuştum faydasını gören olmuş, denemekten zarar gelmez bence
Dr onermeden o tarz şeyler kullanmak sağlıksız bence arkadaşın durumu vahim 5 yıldır mutsuz

Sakıncalı bir durum olacağını sanmıyorum yine kendisi bilir ama lastik sonuçta,çok aşırı sıkı olmayacak tabiki rahatsız etmeyecek şekilde olması yeterlidir
Ben bilmiyorum ilk defa duydum lastik işini tabiki kendi bilir bu tarafdan da denemekden zarar gelmez derler ama Dr Luk bence

Evet aşırı hatta,tahriş oluyorum o derece, bu yüzden bende kaçınıyorum hep genelde,onub ki pskolojik sanırım farklı şeyler düşünüyor veya kendini tuta biliyor pek anlam veremiyorum sorduğumda yapım böyle diyor
Islanma olmuyor mu kuruluk mu var

Bu tarz şeylere gerek yok. Cumartesi işin ehline gidicez bakalım. Onun verdiği tedavi yönünde ilerliycez

Islanma oluyor tabiki ilk 15dk sorunsuzda sonraya doğru tamamen kuruyorum tahriş ediyor bu sefer, kremler kayganlaştırıcılar zararlı olur diye kullanmıyorum
Anladım r klam olmasin diye isim vermeyeyim ama marka olan güzel kayganlastiricilar var

Evet aşırı hatta,tahriş oluyorum o derece, bu yüzden bende kaçınıyorum hep genelde,onub ki pskolojik sanırım farklı şeyler düşünüyor veya kendini tuta biliyor pek anlam veremiyorum sorduğumda yapım böyle diyor
Canınız açıyorsa , belki sizde ıslanma az oluyordur. Ya da ön sevişmeyi yeterince uzun tutmuyor olabilir. Kayganlaştırıcı kullanabilirsiniz

Merhaba,
3 yıllık evliyim. Evlendiğimizden beri eşimde erken boşalma sorunu var. (1 dakikadan az bazen birleşme olmadan) Ailesi ile sorunlar vardı vs derken biz bu durumu aşmak için gerekli olan düzenli birleşmeyi sağlayamıyorduk. Çünkü; sürekli tartışma halindeydik. 2 senenin sonunda artık olan her şeyden, yaşadığımız başka sorunlardan sıkıldım derken boşanmaya karar verdim. Sonrasında kendini tamamen değiştirmeye karar verdi. Ailesi asla 1.sırada olamadı. Doktora gitti. Faydası olmadı. Aylar sonra 2.Doktora gitti onun da faydası olmadı. Haplar, spreyler hiçbir şey. O iyi doktorlara gidemedipini düşünüyor. Sadece cinsel terapi kaldı geriye. Her seferinde sürekli kalakalmak öyle sıkıcı ki ve inanılmaz sinir yükleniyorsun elinde olmadan. Boşanmak istiyor insan. Böyle hayat geçmez ki diye. Sonra ona da yazık diyorum. 3 yıldır daha kötüye giden bir durum. Cinsel terapiye de çok inanmıyorum açıkçası. Deneyip fayda gören oldu mu?
Evlilikde cinsellik onemli tabi ama nebileyim bizlerin de sorunu oluyor. Pko, vajinismus felan. Bir erkek pko.sun çocugumuz 5 yildir olmuyor ayrilalim derse, ya da vajinismussun 1 senedir ikiskiye giremedik ayrilalim derse çok kotu olmaz mi? On sevismeyi uzun tutun. Hemen birlesmeye kalkmasin. Bu sorunu senin sorunun var diyerek halledemezsin. Sen artik onu erken bosalmaya köklemişsin zaten. Her ilişkiye eminim acaba yine mi aynisi olacak diye dusunerek başliyordur. 2.5 senelik evliyim. Benden kaynakli çok sorunlar yaşadik. Eşim bir kere agzini açipta senin şoyle sorunun var demedi. Ben dile getirdiyimde cumlemi bitirmeme bile izin vermedi. Halledizec yorma kafani der hep. Bu sayrde de çok şeyi aşdim. Evlilik boyledir zaten. Yoklukda, zorlukda birbirinizin yardimcisi olacaksiniz. Yine diyorum cinsellik çok onemli ama yine de kisa da surse birseyler oluyor. Çaba sarfediyor o da. Ben boşanamazdim. Dilime bile getiremezdim. Sevgi varsa zaten bu sorundan kaynakli boşanma akla gelmez diye dusunuyorum. Yine de tabi ihtiyaçlarin karşilanmiyorsa mutsuzsan karar senin kararin

Ben mi cok fesatim yoksa bende mi bi anormallik var bilmiyorum yada daha once yazan oldumu onuda bilmiyorum mesajlarin tamamini okumadim ortada 5 senedir cozulmeyen bi sorun var ve olay ayriligi düşündürecek boyuta gelmiş konu sahibi kocasini seviyor ve ayrilmakta istemiyor yani bu tur durumlar icin seks oyuncakları denenemez mi yani cokta zor olmasa gerek ciftler sevişir oyuncaklarla birlikte once kadinin orgazmi saglanir sonrada adam bosalir iki tarafta mutlu olur sonucta dunyanin sonu degil bu durum

Evlenmeden önce yaşadığımız şeylerden hissetmiştim böyle olduğunu ama bu kadarını bilemezdim. O da zaten evlenince geçer belki düzelir diye bakmış. Evet o bir sektör biliyorum ama benim bu olayı önce onunla paylaşmam lazım.Onun penisinden daha fazla keyif veren bir şey yok çünkü 😂
yanlış düşünüyorsunuz kadınlar hiç bir zaman sadece penis ile orgazm olmazlar klitoris uyarılması ile olurlar o yüzden bir penisten daha fazla keyif alacağınıza emin olabilirsiniz

X