ÇOK ERKEN BOŞALMA(ERKEN BİLE DEĞİL)

canım keçiboynuzu kürü yapıp her gün yada iki güne bir ilişki dene. yavaş yavaş süresi uzayacak göreceksin. bende aynı durumu yaşadım tek çözümü sık ilişki
Malesef bu öneriyi de deneyip başarısız olduk. Keçiboynuzu kürüne başladık. 2gün üstüste ilişkiye girelim dedim malesef olmadı. Erekte olamadı. Oldu ama geçti hemen. Planlı programlı ikişki garip oluyor. Ona da garip geliyor sanırım. Öpmeden sarılmadan hemen o işe başlanır mı diyor. E doğal olarak artık ben de soğudum ve hemen amaca gidelim istiyorum. Bu da yattı...

çok erken pes ediyorsunuz ben 1 yıla yakın uğraştım ve pes etmedim. Adam haklı yani öpmeden sarılmadan başlanılmaz ki

çok erken pes ediyorsunuz ben 1 yıla yakın uğraştım ve pes etmedim. Adam haklı yani öpmeden sarılmadan başlanılmaz ki
3 senedir bu sorunu yaşamak çok yordu.Biz de 1 yıldır uğraşıyoruz.Sadece şimdi daha da yoğunlaştık.1 yıl önce falan gitti birkaç doktora başarısız olduk.Aylardır organik keçiboynuzu özü yiyor zaten.Şimdi de kürüne başladık. Denemediğimiz hiçbir yöntem kalmadı malesef. Sadece terapi kaldı işte :) Ona da gidince faydası olursa buraya yazarım. Bu sıkıntı büyük başkalarına yardımcı oluruz belki.

Önce size biraz umut lazım :) ve biraz daha sabır. tabi ki terapi de alın ama tek çaresi sık ilişki her zaman söyliyorum bunu. benim eşimde çok isteksizdi ama ben isteğe getiriyordum. Kafama koymuştum çünkü. Çok şükür sonra da yendik

Öncelikle çok geçmiş olsun. Umutsuzluğa kapılmanız normal. Olumsuzluk pekiştikçe insan yıpranıyor, zorlanıyor.
Biz de yıllardır benzer sorunlarla uğraşıyoruz henüz tam sonuç alamadık ama uğraşmaya devam ediyoruz.
Nokta koymak belki en kolayı ama ben mücadele etmeyi tercih ettim.

Her ilişkide mi yani ara vermeden hergün yaptığınızda ya da 2.-3. Seferlerde de mi yine de erken boşalıyor eşiniz?

Bu konuyu yazalı 1 buçuk sene olmuş. Evliliğimde 5. Yılım ve düzelen hiçbir şey olmadığı gibi daha kötüye gitti. Galiba çaresi yok bunun
5 yıldır hic mi duzelme olmadi
Eşiniz sizi baska yollardan tatmin ediyo mu peki bari bunu yapmis olsun..

İkiniz için de çok zor bir durum. 5 yıl sabretmişsiniz ve çözüm yolları aramışsınız. Evliligin temellerinden biri zaten cinsel ilişki, çocuk sahibi olmak. Daha fazla kendinizi yıpratmayın. Eşinizle aranızda güçlü bir bağ yoksa ayrılın

Ayyyy sizin adınıza üzüldüm. Bizde de erken boşalma problemi var aslında ama zannedersem ben erken sanıyormuşum. Konunuzu okuyunca şaşırdım.
Sizin ki ciddi bi problem olmuş artık.
Meşhur bi terapiste gidecek yazmışsınız daha önce o terapistte mi işe yaramadı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…