- 23 Temmuz 2015
- 270
- 428
- 37
-
- Konu Sahibi DANALARBOSTANAGIRMIS
Malesef bu öneriyi de deneyip başarısız olduk. Keçiboynuzu kürüne başladık. 2gün üstüste ilişkiye girelim dedim malesef olmadı. Erekte olamadı. Oldu ama geçti hemen. Planlı programlı ikişki garip oluyor. Ona da garip geliyor sanırım. Öpmeden sarılmadan hemen o işe başlanır mı diyor. E doğal olarak artık ben de soğudum ve hemen amaca gidelim istiyorum. Bu da yattı...canım keçiboynuzu kürü yapıp her gün yada iki güne bir ilişki dene. yavaş yavaş süresi uzayacak göreceksin. bende aynı durumu yaşadım tek çözümü sık ilişki
çok erken pes ediyorsunuz ben 1 yıla yakın uğraştım ve pes etmedim. Adam haklı yani öpmeden sarılmadan başlanılmaz kiMalesef bu öneriyi de deneyip başarısız olduk. Keçiboynuzu kürüne başladık. 2gün üstüste ilişkiye girelim dedim malesef olmadı. Erekte olamadı. Oldu ama geçti hemen. Planlı programlı ikişki garip oluyor. Ona da garip geliyor sanırım. Öpmeden sarılmadan hemen o işe başlanır mı diyor. E doğal olarak artık ben de soğudum ve hemen amaca gidelim istiyorum. Bu da yattı...
3 senedir bu sorunu yaşamak çok yordu.Biz de 1 yıldır uğraşıyoruz.Sadece şimdi daha da yoğunlaştık.1 yıl önce falan gitti birkaç doktora başarısız olduk.Aylardır organik keçiboynuzu özü yiyor zaten.Şimdi de kürüne başladık. Denemediğimiz hiçbir yöntem kalmadı malesef. Sadece terapi kaldı işte :) Ona da gidince faydası olursa buraya yazarım. Bu sıkıntı büyük başkalarına yardımcı oluruz belki.çok erken pes ediyorsunuz ben 1 yıla yakın uğraştım ve pes etmedim. Adam haklı yani öpmeden sarılmadan başlanılmaz ki
Önce size biraz umut lazım :) ve biraz daha sabır. tabi ki terapi de alın ama tek çaresi sık ilişki her zaman söyliyorum bunu. benim eşimde çok isteksizdi ama ben isteğe getiriyordum. Kafama koymuştum çünkü. Çok şükür sonra da yendik3 senedir bu sorunu yaşamak çok yordu.Biz de 1 yıldır uğraşıyoruz.Sadece şimdi daha da yoğunlaştık.1 yıl önce falan gitti birkaç doktora başarısız olduk.Aylardır organik keçiboynuzu özü yiyor zaten.Şimdi de kürüne başladık. Denemediğimiz hiçbir yöntem kalmadı malesef. Sadece terapi kaldı işte :) Ona da gidince faydası olursa buraya yazarım. Bu sıkıntı büyük başkalarına yardımcı oluruz belki.
3 senedir bu sorunu yaşamak çok yordu.Biz de 1 yıldır uğraşıyoruz.Sadece şimdi daha da yoğunlaştık.1 yıl önce falan gitti birkaç doktora başarısız olduk.Aylardır organik keçiboynuzu özü yiyor zaten.Şimdi de kürüne başladık. Denemediğimiz hiçbir yöntem kalmadı malesef. Sadece terapi kaldı işte :) Ona da gidince faydası olursa buraya yazarım. Bu sıkıntı büyük başkalarına yardımcı oluruz belki.
Her ilişkide mi yani ara vermeden hergün yaptığınızda ya da 2.-3. Seferlerde de mi yine de erken boşalıyor eşiniz?Merhaba,
3 yıllık evliyim. Evlendiğimizden beri eşimde erken boşalma sorunu var. (1 dakikadan az bazen birleşme olmadan) Ailesi ile sorunlar vardı vs derken biz bu durumu aşmak için gerekli olan düzenli birleşmeyi sağlayamıyorduk. Çünkü; sürekli tartışma halindeydik. 2 senenin sonunda artık olan her şeyden, yaşadığımız başka sorunlardan sıkıldım derken boşanmaya karar verdim. Sonrasında kendini tamamen değiştirmeye karar verdi. Ailesi asla 1.sırada olamadı. Doktora gitti. Faydası olmadı. Aylar sonra 2.Doktora gitti onun da faydası olmadı. Haplar, spreyler hiçbir şey. O iyi doktorlara gidemedipini düşünüyor. Sadece cinsel terapi kaldı geriye. Her seferinde sürekli kalakalmak öyle sıkıcı ki ve inanılmaz sinir yükleniyorsun elinde olmadan. Boşanmak istiyor insan. Böyle hayat geçmez ki diye. Sonra ona da yazık diyorum. 3 yıldır daha kötüye giden bir durum. Cinsel terapiye de çok inanmıyorum açıkçası. Deneyip fayda gören oldu mu?
ha ha hayır :) eşim isteksiz değil ki eşim hasta. Elinde değil ve artık kafaya takıp düzelmeye çalışıyor. Doktorlara gidiyor. Hergün istiyor ama olmuyor.Eşiniz insallah paravan evlilik yapmadı...
5 yıldır hic mi duzelme olmadiBu konuyu yazalı 1 buçuk sene olmuş. Evliliğimde 5. Yılım ve düzelen hiçbir şey olmadığı gibi daha kötüye gitti. Galiba çaresi yok bunun
5 yılda sadece 1 kere düzelme oldu. Tatmin etmeye çalışıyor ama öyle pek olmuyor. Hem nereye kadar olacak ki.5 yıldır hic mi duzelme olmadi
Eşiniz sizi baska yollardan tatmin ediyo mu peki bari bunu yapmis olsun..
Allah yardımcınız olsun 5.yilda 1 kere düzgün olması iyi sabirlisiniz5 yılda sadece 1 kere düzelme oldu. Tatmin etmeye çalışıyor ama öyle pek olmuyor. Hem nereye kadar olacak ki.
Ne yapacağımı düşünüyorum artık. Bu yüzden boşanan çok çift var ama ben boşanırsam kendine olan güveni tamamen biter. Böyle de benim hayatım bitiyor. Çare de yok.Allah yardımcınız olsun 5.yilda 1 kere düzgün olması iyi sabirlisiniz
Bosan demem ama keşke bı çözümü olsaymis üzüldüm inşallah duzelirNe yapacağımı düşünüyorum artık. Bu yüzden boşanan çok çift var ama ben boşanırsam kendine olan güveni tamamen biter. Böyle de benim hayatım bitiyor. Çare de yok.
5 yıldır düzelmiyor. 5 yıldan sonra neden düzelsin kiBosan demem ama keşke bı çözümü olsaymis üzüldüm inşallah duzelir
Haklısın Allah yardımcın olsun5 yıldır düzelmiyor. 5 yıldan sonra neden düzelsin ki
Sağol.AminHaklısın Allah yardımcın olsun