ÇOK ERKEN BOŞALMA(ERKEN BİLE DEĞİL)

Evlenmeden önce yaşadığımız şeylerden hissetmiştim böyle olduğunu ama bu kadarını bilemezdim. O da zaten evlenince geçer belki düzelir diye bakmış. Evet o bir sektör biliyorum ama benim bu olayı önce onunla paylaşmam lazım.Onun penisinden daha fazla keyif veren bir şey yok çünkü

1 dakikadan daha az sürede mi vardınız bu sonuca? Keyif ne bildiğinize emin misiniz?
Seks oyuncağı kullanmak zorunda değilsiniz rahatsız hissediyorsanız ama 2 sene adamı kırmamak için lafını etmemişsiniz. Adam da aa eşim 1 dk bile dolmadan boşalmamı sorun etmiyor beni çok seviyor olmalı diye düşünmemiştir. Ya işine gelmiştir kaçmak ya da sizin cinsellikle ilginiz olmadığını düşünmüştür.
Eşiniz doktora giderek bir çok erkeğin yapamadığını yapmış. Beraber utanmadan konuşun bazı şeyleri.
Fizyolojik bir problemi yoksa çözersiniz bu durumu.

Eşinizi seviyor musunuz?
Yani boşanma kararı almanıza tek sebep cinsel hayat mı (ki öylede olabilir çok haklı bulurum sadece bu sorun yüzünden boşanan bi çok çift var büyük bi sorun olduğu için) başka sorunlarda var mı aranızda ? Eşinizin canının sıkıldığı başka bir olay iş mesela ya da borç vs .. her şey sebep olabilir erken boşalma sorununa umarım düzelir zor bi durum hem siz hem eşiniz açısından..
Ama Eşimi Seviyorum diyorsanız destekçisi olun hem daha her yol denenmemiş .. belki eşinizinde dediği gibi bu alanda en iyisi olan doktorlarla karşılaşmamış olabilirsiniz ..

Konumu önemseyip yazanlara teşekkür ederim. Ama bu yaşayıp yıllarca çözüm bulamayanların anlayabileceği bir şey. Ben her türlü adımı atıyorum.
Zamanında boşanma kararı almamda birikmişlikler var.Ozaman henüz cinsel sorunları bu kadar sorun gibi görmüyordum. Ama artık yıllar geçti gelişme yok ve ciddi sorun haline geldi bu durum. Bahsi geçen birikmişlikler de ayrı konu olur zaten. Ama son 1 yıldır o sorunlar hiç olmadı. Yine de unutulmuyor. Bizim bi aile olduğumuzun farkına varamamıştı. Evliliğin ciddiyetini anlayamamıştı ki itiraf ediyor zaten. Bu konuyu çok araştırdım. Eğer yolunda giden bir cinsellik bir anda bozuluyorsa bunu iş, borç vs gibi şeylerle bağdaştırabiliriz. Ama hep bu durum varsa öyle değil malesef

1 dk bile sürmeden nasıl anladınız en zevk veren şeyin penis olduğunu? Ayrıca ağzı veya elleri yok mu bu adamın?

1 dk bile sürmeden nasıl anladınız en zevk veren şeyin penis olduğunu? Ayrıca ağzı veya elleri yok mu bu adamın?
Bir pozisyon var onda 1 dakikadan fazla sürdüğü için. Ama yavaş olursak tabi. Ağzı ve elleri var. Onu güzel kullanıyor ama onların hepsi önsevişme grubuna giriyor ve hiçbiri tam birleşmedeki hazzı vermiyor.

Onun bu tavrini "benim zorumla yapıyor" diye küçümsemeyin. Bir kez olsun vajinismus olduğunuzu düşünün. Bence bu vajinismustan bile zor bir durum. Vajinismus olan bir kadina kadinlar olarak üzülerek bakariz. Alay etmez küçük gormez destek oluruz. Ama erken bosalan erkege erkekler nasil bakar? Neler soyler? Bunlari düşünün. Vajinismus olan kadin yeri gelir bunu birine anlatabilir. Erkek anlatabilir mi? Doktorla terapistle konusmak da onun icin cok zor. Sevginizi hatırlayın. Onu destekleyin ve terapiye yönlendirin. Bu hastalığın altindan bazen cok tuhaf seyler çıkıyor. Burada okumuştum. Anneyi kutsal gormek, esinin yogun baskisini hissetmek erken boşalmaya sebep oluyormuş. Bunun gibi altta yatan sebepleri ogrenmek gerek. Destekleyin ve çabasını küçük gormeyin.

Güzel ve amaca yönelik yorumunuz için teşekkür ederim. Bugün aynen bu dediklerinizi yapacağım. Sinirimi asla yansıtmadan yardımcı olacağım ona. 3 yıl geçti ama gerekli çabayı yeni göstermeye başladık.

valla adam çaba gösteriyor sonuçta bence haksızlık ediyorsun. Ellerini kullanıyor, oral yapıyor, doktora gitmiş vs. terapiye de okey diyor, naapsın bu adam?

Sen cok haklisin ama esinizi bu sebeple birakacaksaniz bile belli etmeyin.Gerekirse baska bahane bulun.Allah korusun kendine ya gurur yapip bisey yaparsa....

Eşiniz sizden korktuğu ve çekindiği için erken boşalıyor olabilir. Rahat hissetmemek, cinsel olarak çok baskıcı ve öfkeli olmak ayrıca uzun süreli kısıtlamalar getirmek onun erken boşalmasına sebebiyet veriyor olabilir. Siz terapi ve doktor her türlü yöntemi deneyin. Umarım sorununuz en kısa zamanda hallolur
sevgiler

Korkular baskılar ama bizim meselenin bununla alakası yok.Çünkü; ben 2 sene boyunca bu konuyu hiçbir şekilde açmadım ve ona yansıtmadım. Sonra çeşitli hataları oldu, bu konuyu düzeltmek için de hiçbir girişimi olmayınca ben de artık 3.senemizde söylemeye başladım.

Bizim sorunlarımızı yaşamışsınız resmen
Seni ve hislerini bana çok benzettim , o sinir çok zor çok yorucu
Bizdeki sorun içime girdiği an küçülmesi öyle kalakalıyorum , onu zoraki tekrar erekte ediyoruz ve hemen boşalıyor ,
Biz de çok terapi aldık , en son boşanacam dedim tabi 8 yılı devirdik biz , şimdi çok meşhur bi cinsel terapistle görüşüyor
Kesinlikle terapi almalı

Çok zor birşey gerçekten hiç yaşamadım ama öylece kalmak kötü birşeydir ama o adamında elinde olmayan birşey bu. sex hayatınızı değiştirin birde öyle deneyin oral başlayıp ikinci boşaltma için birleşme yaşayın ikincide erken boşalamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…