• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok endişeliyim

majezik16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2009
109
4
118
49
Merhaba,1,5 aylık bebeğim var.2 gün önce 5 yaşında ikizleri olan bir yakınım ziyarete geldi,ama ikizlerin ikisi dee öksürüyordu.Mümkün olduğunca bebişimi korumaya çalıştım.ama ne kadar korudum bilmiyorum.bebeğimde herhangi bir problemm yok şimdilik ama bulaşmış mıdır sizce??anne sütü korur mu??doktorumuz da yurt dışında,danışamadım..arkadaşlar ne olur fikirlerinizi yazın.selamlar

canım bebeğinin ateşi yoksa huzursuzluğu ağlaması yoksa boşuna endişelenme... bişey olmamıştır küçük meleğine, merak etme hastalansalar bile sandığımızdan çok daha dirençliler. sen ateşini ölçüp gözlemle bir terslik olduğunu düşünürsen doktora götürürsün...

Üşütmüşlerse 3, viral olarak aldılarsa 5 gün içinde çıkıyor ateşleri. Emiyorsa korkma sütün korur ama yine de tedbiri elden bırakma ve ateşini ölçerek kontrol altında tut

canım seni telaşlandırmak istemem ama benim bebeğim daha 5 haftalık ama bronşit oldu.yaklaşık 2 haftadır öksürüyo...hemen onlar geldi diye olacak değil ama benim kızıma sanırım o sıra öksüren ve nezle olan babannesinden geçti.çünkü sürekli öpüp duruyolardı.doktor da direk evde nezle grip olan var mı demişti....yavrum nasıl öksürüyo bi bilsen.tıkanıyo nefes alamıyo morarıyo ama inşallah sen de böle bişey olmaz korkma.sadece uzak tut hasta insanlardan.şimdi öpmüyolar fazla gelmiyolar eve ama iş işten geçtikten sonra..... sana dicem odasına hasta insan sokma.eve girdiklerinde de hemen havalandır...

Back