ne zaman ev sahıbı olabılırsınız?
Durumunuz ne alemde? Yani birikim varmi? Ev alip hemde cocuk sahibi olamiyormusunuz?...
bilmiyorum eşime kalsa sürekli ev buluyor...hher bulduğunda almaya kalkisiyor ama ben istemediğim için bahane bulup vazgeciriyorum...cÇünkü biz ev alırsak çocuk sahibi olamayız...eev alırsak ben çalışmak zorundayım...ccalisincada çocuğuma bakacak hiç kimsem yok...kkreş e vvermeyi de istemiyorum... bissuru sorun...
esını kontrole goturme sansın var mı, hanı yasımız gecıyor henuz dusunmuyorsunda en azından bır problem var mı yok mu ona gore bekleyelım desen... belki dr. ıkna edıcı olabılır, bu erkeklerın ılk seferde hemen olacak sanmaları yok mu?.....
geçen gün eşimi denemek için sordum. ..
şuan hamileyim desem ne yaparsın dedim. ..
şans olmuş sa olmuş dur yapacak bişey yok... bari evi almış olsakta ondan sonra olsa...ddedi bana yaaa... ben duysam hamile oldugumu sevinçten ağlarım dedin sen neler düşünüyorsun yazık yaaa dedimmm...SUSTU...
ikisi birden olamaz çünkü ev alırsak ben çalışmak zorundayım... bebegime ben kendim bakmak istiyorum...birikim yok. ..mecbur kredi çekilecek l...kKredi cekilirsede iki kişi çalışmak zorundayız...
hangi yana cevirsen olmuyor...
canım kimi erkek baya baya sevmiyo çocuk istemiyogeçen gün eşimi denemek için sordum. ..
şuan hamileyim desem ne yaparsın dedim. ..
şans olmuş sa olmuş dur yapacak bişey yok... bari evi almış olsakta ondan sonra olsa...ddedi bana yaaa... ben duysam hamile oldugumu sevinçten ağlarım dedin sen neler düşünüyorsun yazık yaaa dedimmm...SUSTU...
bilmiyorum eşime kalsa sürekli ev buluyor...hher bulduğunda almaya kalkisiyor ama ben istemediğim için bahane bulup vazgeciriyorum...cÇünkü biz ev alırsak çocuk sahibi olamayız...eev alırsak ben çalışmak zorundayım...ccalisincada çocuğuma bakacak hiç kimsem yok...kkreş e vvermeyi de istemiyorum... bissuru sorun...