Çok doluyum arkadaşlar

Pardon da olayı nerden anladığınıza bağlı kendinize bana tavsiye vermeye çalışmışsınız.
Baba travmasını dibine kadar yaşadım bunun bendeki etkilerini 19-20 yaşında farkettim güven duygusu,yaş olarak büyük ya da ilgi gösteren kişiler derken bende bir sıkıntı olduğunu anladım.
Bunu anladığım an farklı zaman dilimlerin de 3 ayrı psikologdan yardım aldım devam ettim.
Keza kardeşimin(erkek) psikolojisi çok daha kötüydü babamla yaşananlardan kaynaklı,psikiyatri psikolog derken bunu uzun oldu ama aştık.

Kişi ailemden kaynaklı şöyle sorunlarım var diyorsa sorunun kaynağınıı farketmiş demekki bunu aşmak için adım atacak.Kendisi için hiçbişey yapmadan (bunu farkedipte,farketmeyenler hayatı boyunca yanlış tercihler yapıyor zaten) sadece ağlayıp,zamanını yas tutarak harcıyorsa o onun seçimidir. Kimi insan cidden acıdan beslenir ve iyileşmek istemez.
10-15 yaşındaki çocuğa farketse de bebek misin diye kızamayız destek almak,süreci tek yönetmesi imkansız.
Ama 30-40 lı yaşlara gelmiş insanlar da bunu farkedip,tedavi için uğraşmadan adım atmadan benim travmam var deyip bunu abartarak konuşmasın.
Hayatı boyunca o eksiklik olabilir destekte alsa ama bu kadar olayı ölüyorum raddesinde hatırlamaz.

Sizi sevmediğini düşündüğünüz bir adamla neden evlisiniz ki hala? İlk çocuk, ortanca çocuk, küçük çocuk hepsinin sevilmediğini düşünmek için bir sebebi var kendince. Tek çocuğun bile var. Bu toplumda özellikle çoğu kadının babayla ilgili bir yarası var. Aile büyüğünün yanında çocuğunu şebnemin ayıp olduğu bir düzenden bahsediyoruz neticede. Kendi başınıza çözemeyeceğinizi düşünüyorsanız psikolojik destek almanızı öneririm. Babanızı siz seçmediniz ama eşinizi siz seçtiniz. Seçiminizden memnun değilseniz ayrılma imkanı elinizde.

Bazen de dertleri zevk ediniyoruz galiba.
Tamam sevmiyorsa sevmiyor. O halde önünüze bakin.
Once siz kendinizi seveceksiniz. Kendiniz icin bugune kadar ne yaptiniz? Mesela bir mesleginiz var mi? Kimseye muhtac olmadan ayaklarinizin uzerinde durabiliyor musunuz? Bunun icin yani kendiniz icin cabaladiniz mi? Siz kendinizi ne kadar seviyorsunuz?

Ayrılın

Madem sizi sevmiyor

Devam ettirmeyin bu anlamsız evliliği

Onu diyorum bende sen fark etmiş ve güçlü durmuş çözüm aramissin ama o fark etse de belki adım atacak kadar güçlü değildir. Burda saçma diyerek cesaret verilmez tıpkı bana anlattığıniz gibi açıklayıp ben başardım sen de başarabilirsin demek daha doğru sizin adınıza çok sevindim gelecek hayatınız hep mutluluk olsun ,

Baba figürü eksikliğiyle ilgili bir sayfa yazı yazıp içinizi dökmüşsünüz, peşine eşinizin de sizi sevmediğini yarım sayfa yazmışsınız.

Yazmışsınız yazmışsınız da ölüp bittiğiniz "yenildiğiniz" evliliğe çocuk dünyaya getirmeye çalışıyorsunuz.

KK 30 yıl daha devam ederse kızınızın "baba eksikliği" konusuna da bizim kızlar yorum yapar artık.

Senn her zaman güçlü ol bazı seyler Olmuyosa senı mutlu edemıyosa gerıde bırak evet bazen zor gelebılır ama unutma bu hayatta her zorlun ardından bır guzellık gelır kalbın temız olsun hıc de bunalma sen bu zamana kadar kendın ıcın bişey yapmadıysan bu saatten sonra kendın ıcın yasa nası mutlu olursun onu dusun emın ol hersey gecıcı bu hayat cok kısa kendın ıcın yasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…