Birlikte her yere gitmeye çalıştık bazılarına plansız gittik ve her yerde anı var yani çok sevdiğim İzmiri dört gözle( başka şehirde okuyorum ) gelmek için saydığım yer artık bana mutluluk vermiyor ve aksine sürekli onu hatırlatan şeyler karşıma çıkıyor en basidi nette dolanırken birden hiç tanımadığım bir kızın resmine denk geldiğimde kafam dağılmışsa az da olsa bir bakıyorum bana aldığı kolyenin aynısı kızın boynunda ne acıı ben hiç çıkarmazdım nasılda koparıp attım bir yere diye üzülüyorum o yüzden hiçbirşey beni oyalayamıyor..komedi filmleri izlemeyi denerim tavsiyen için teşekkür ederim.Ilkoncelikle cok uzuldum senin adina
Kesinlikle ask sarkilarini filmlerini izlemeyi bi sureligine birak.Komedi dizisine basla internetten hem vaktini alir kafan dagilir hem gulersin belki biraz.arkadaslarinla bol bol görüşmeye bak onlarlayken baska şeylerden konuşun yani kisacasi aklini mesgul et surekli derim :/
bak bunu da yeni fark ettim bunu da izle canım benm[/QUOTE Tavsiyeleriniz ve önerdiğiniz videolar için çok teşekkür ederim yarın izlemeye çalışıcamm..ve Rabbime daha çok bağlanmalıyım haklısınız..
Bende izmirliyim ve 2 gun once sevgilimden ayrıldım herseyin onu hatirlatmasini cok iyi anliyorum.insallah cabuk atlatiriz :/Birlikte her yere gitmeye çalıştık bazılarına plansız gittik ve her yerde anı var yani çok sevdiğim İzmiri dört gözle( başka şehirde okuyorum ) gelmek için saydığım yer artık bana mutluluk vermiyor ve aksine sürekli onu hatırlatan şeyler karşıma çıkıyor en basidi nette dolanırken birden hiç tanımadığım bir kızın resmine denk geldiğimde kafam dağılmışsa az da olsa bir bakıyorum bana aldığı kolyenin aynısı kızın boynunda ne acıı ben hiç çıkarmazdım nasılda koparıp attım bir yere diye üzülüyorum o yüzden hiçbirşey beni oyalayamıyor..komedi filmleri izlemeyi denerim tavsiyen için teşekkür ederim.
InşallahBende izmirliyim ve 2 gun once sevgilimden ayrıldım herseyin onu hatirlatmasini cok iyi anliyorum.insallah cabuk atlatiriz :/
Kolay silinmiyor ki ya da ben kolay silemiyorum sanırım 2 hafta öncee seviyorum diyen insan bir anda seni silince bir de bir başkası için insanın çok zoruna gidiyor.umarım daha iyi insanlarla karşılaşırım uzun süre istemesem dee tek isteğim bir daha üzülmemek..Hata yapmış olabilirsin olan olmuş bence.
Beni sildi Dediğin için yazıyorum Mademki seni silmiş sende sil gitsin. Ne yazıkki üzüleceksin ama kimsede bulunmaz Hint kumaşı değil. Kendine haksızlık etme.
Ben haksızlığa gelen bir insan değilim böyle durumlarda susmuyorum yeri geldiğinde susmam gerekirdi ilişkimiz için çünkü bazen ilişkiler de alttan almak gerekiyor ben bunu yapamadım o ilişki sürecince iyi biriydi bana göre hala daha iyi biri iyi biri olsaydım şuan o kızla olmazdı benimle olurdu beni tercih ederdi demek ki yeterince iyi olamamışım ve şuan ben mutsuzum o mutlu iyiler mutlu olmaz mı demek ki ben yine kötüyüm bu yönden baktığımız zaman ..kusursuz olsaydı sizden sonra birini bulmazdı darın mı yetişmiş?
ona mükemmel diyerek kendinizi alçaltıyorsunuz farkına varın.