çok dertliyim birine ihtiyacım var.nolur akıl verin bana yardımcı olun.

Kusursuz biri olsa sen suan ondan Ayrilmamis olurdun ..
Kusursuz olsa senden sonra hemen baskasini bulmazdi ..

Unutmak istiyorsan takip etmekten vazgecmelisin Öncelikle.

Artık edemicem zaten en son bir kuzenim de ekliydi onuda silip engellemiş bakabilceğim bir yer kalmadı..Kendi isteğim ile ağlamıyorum kendimi suçluyorum hakkını helal etmediği için üstümde ağır bir yük var hata benim biliyorum çünkü yapım gereği ilişide biraz ilgisiz kaldım ona göre acısını fazlasıyla çıkardı beddua da etmiş olabilir çünkü ben normalde böyle gülemyen konuşmayan insan değilimdir hiçbir şekilde hayat enerjim kalmadı ölmeyi düşünüyorum kendim yapmam ancak dua ederken unuturmazsan al canımı diyorum çünkü yaşayıp bu şekilde aklımı yitirmektense ölmeyi yeğlerim..

Ben bu mesajını okuyunca hayretler içinde kaldım.. Aldatılmışsın ve hak diyorsun hala.
Olmek istemek , bu kadar ağır duygular... Mutlaka uzman desteği almalısın arkadaşım.. Bunu kendine yapma.

ya miss turkey'e aday yetiştirmiyoruz zaten burda :KK16: maksat senin kendini güzel bulman, aynaya baktığında o özgüvenin gelmesi ve tabiki belli bi zamanın geçmesi.
Tek korkum 4 aydır hergün geçmeyen bu durumumdan hiç kurtulamam hep zamana bıraktım sabrettim bundan sonrada öyle yapıcam inşallah kurtulabilirim..

Suan calisiyo musun bilmiyorum. Calismiyorsan ise gir calisiyorsan is degisikligi yap
Şuan tatildeyim iş başvuruları yaptım ancak kimse geri dönmüyor kimse geçici eleman düşünmüyor ki ben işe de girsem biliyorum çalışırkende aklıma gelicek veya akşam eve geldiğim de tek yolu onu içimden atabilmek kara sevdaya dönüşmeden hala evli olup unutamayan insanlar acı çeken insanlar gördüm öyle olmaktan korkuyorum..

Ben bu mesajını okuyunca hayretler içinde kaldım.. Aldatılmışsın ve hak diyorsun hala.
Olmek istemek , bu kadar ağır duygular... Mutlaka uzman desteği almalısın arkadaşım.. Bunu kendine yapma.
Uzman desteği aldım ancak şehirndeğiştirmek durumunda kaldım tatil için memleketime döndüm ancak ilaç almayıkabul etmediğimden dolayı mıdır bilmem tedavinin faydasını hiç görmedim :KK43:

Kusursuz biri olsa sen suan ondan Ayrilmamis olurdun ..
Kusursuz olsa senden sonra hemen baskasini bulmazdi ..

Unutmak istiyorsan takip etmekten vazgecmelisin Öncelikle.
Artık istesem de takip edemicem anca kapalı profiline bakabilirim bakalım takip edemememin faydasını görebilecek miyi:KK43:

Hic kusura bakma.
' aciyi sevmek olurmu' misalindesin sen su an.
Yatakta ne diye bekliyosun?
Ne diye agliyosun?
Kalk hazirlan eglen.
Dolas.
Boyle durdukca senin kurtulucagin hiccc yok.

Benim bi arkdasim 5 ay icinde eski sevgilisinden sogudu.
Su an oyle mutluki.
Sendede bi gram ilerleme yok.

Uzman desteği aldım ancak şehirndeğiştirmek durumunda kaldım tatil için memleketime döndüm ancak ilaç almayıkabul etmediğimden dolayı mıdır bilmem tedavinin faydasını hiç görmedim :KK43:

Teşhis edilmiş bir hastalığınız yoksa ilaç almak zaten iyi değil. Bağımlı oluyorsun , duşunme yetilerin zayıflıyor.

aşık olunca insan kusursuz görüyor, inan bir çok eksiği vardır, sen sevmişsin.
inşaallah çabuk unutursun yaşın çok genç , daha önce sevmem diyenler daha sonraları neler yaşamış

aşık olunca insan kusursuz görüyor, inan bir çok eksiği vardır, sen sevmişsin.
inşaallah çabuk unutursun yaşın çok genç , daha önce sevmem diyenler daha sonraları neler yaşamış
İnşallah ilk kez bu kadar sevilmiş ,son kez böylesine sevilecekmişim gibi geliyor onun gibi bir daha kimse sevmez beni biliyorum..ama unutmaktan başka çarem yok.

Teşhis edilmiş bir hastalığınız yoksa ilaç almak zaten iyi değil. Bağımlı oluyorsun , duşunme yetilerin zayıflıyor.
Keşke düşünmesem çok ince düşünen biriyim bu sadece aşk ilişkilerinde değil her türlü şey de fazla detay düşünüyorum yaşım 21 ama çok düşünmekten kafamı gereksiz şeylerden doldurmaktan unutkanlık başladı.

Ah ah...
Yazık bu günlerine. Sonradan bu güzel yaşlarını kendine zehir ettiğin için çok üzüleceksin.
her şeyden önce şunu düşünmelisin, demekki kismetin o değilmiş.
Bu mübarek günde isyan etme şükret.
Şimdi sana çok büyük bir acı geliyor ama inan öyle acı çeken insanlar var ki bu acı onlara ödül gelir.
üzme kendini, olduğu kadar olmadığı kader .

Mukemmel dedigin adamin telefonunda baska kizlarin fotografini gormussun bu adama mi mukemmel diyorsun aferin sana.

Bak gercekci olursak adam seni umursamiyor bile baskasini almis hayatina.

Boyle ahlanip vahlanip uzulerek bir yere varamazsin. Sonsuza kadar surmeyecek elbette aci cekiyor olabilirsin ama gececek. Surekli onu dusunup aglayacagina cik disari gez dolas arkadaslarina eglen yeni insanlarla flort et. Bakma fotograflarina falan engelle kendini.

Ben ayrıldım ancak bu tamamen bitirmek değildi telefonunda başka kızların fotoğafını gördüm tartıştık on rağmen tekrar görüştüm affettim ancak akşamı tekrar onu yeterince sevmediğimi söyleyerek kavga çıkardı ayrıldım dediğim gibi amacım azcıkta olsa aklı başına gelir belki idi ama tam tersi oldu ve şuan ilişkide iyi biri olmadığımı biliyorum pişmanlıklarım fazla ve dönemeyecek biliyorum ve bir nebze olsun bitirdiğimiz günden beri acım eksilmedi daha da artıyor onların konuşmalarını fotoğaflarını gördükçe daha da büyüyor her saniye onu düşünüyorum 2 sene boyunca hep birlikte olduğum sevgiliden öte hayatta birbirimize bağlanıp sırdaş olmuştuk bunlara rağmen şuan o başkasını seviyor çok kötüyüm ne uyuyabiliyorum 4 aydır ne de normal bir hayatım var atlatamıyorum..bir de beni birlikte arayıp dalga geçip gülmeleri cabası daha da kanatıyor..

kırmızı ile işaretlediğim yerleri tekrar tekrar oku ve mükemmel erkek kavramının bu olmadığını iyice bi anla
mükemmele yakın bile değil ne yazık ki eski erkek arkadaşınız

kırmızı ile işaretlediğim yerleri tekrar tekrar oku ve mükemmel erkek kavramının bu olmadığını iyice bi anla
mükemmele yakın bile değil ne yazık ki eski erkek arkadaşınız
Haklısınız ben asla ne olursa olsun başkasıyla konuşmayı geç başkasına dair bakmadım ama onun midesi alabildi benim hala bir başkasını içim almıyor

Mukemmel dedigin adamin telefonunda baska kizlarin fotografini gormussun bu adama mi mukemmel diyorsun aferin sana.

Bak gercekci olursak adam seni umursamiyor bile baskasini almis hayatina.

Boyle ahlanip vahlanip uzulerek bir yere varamazsin. Sonsuza kadar surmeyecek elbette aci cekiyor olabilirsin ama gececek. Surekli onu dusunup aglayacagina cik disari gez dolas arkadaslarina eglen yeni insanlarla flort et. Bakma fotograflarina falan engelle kendini.
Kendimi kötü hissediyorum ama hislerime gözyaşlarıma hakim olamıyorum pişman olduğum çok şey var. Kendimi hiç güzel bulmuyorum ayrıca biz birlikteyken etrafımda hiç arkadaş bırakmadı dışarı çıksam bile kendimi sevemdiğim için hep kendimi ezik hissediyorum mutlu olamıyorum çok içime kapandım dışarda rahat olamıyorum bir de her yerde anımız var her yerde abartmıyorum bu yüzden böyle çaresizim ya..

Ah ah...
Yazık bu günlerine. Sonradan bu güzel yaşlarını kendine zehir ettiğin için çok üzüleceksin.
her şeyden önce şunu düşünmelisin, demekki kismetin o değilmiş.
Bu mübarek günde isyan etme şükret.
Şimdi sana çok büyük bir acı geliyor ama inan öyle acı çeken insanlar var ki bu acı onlara ödül gelir.
üzme kendini, olduğu kadar olmadığı kader .
Biliyorum çok büyük dertlerle uğraşan insanlar var ama insanız işte istemesekte acı çekiyoruz ben ister miydim böyle olmayı mutluluğum gitti ellerimden hiçbirşey yapamadım sadece arkasından kaldım öylece 2 sene bu çok uzub diyemem ama kısa zamanda değil her an birlikte olduğun her üzüntümde kendimi yanında bulduğum insanı kaybettim ve normal bir biçimde değil istesem de soğutamıyorum içimi..o yüzden buraya yazdım çarşamba işe başlıcam umarım iyi gelir..

bak canım benm bu şartlar altında böyle hisstmen içine kapanman çok normal.
eve kapanmışsın hiç arkadaşın yok kafanı dağıtabileceğin hiç bir aktiviten yok.
sana tavsiyem ilk olarak yapman gereken biraz maneviyatını güçlendirmen bu dünyaya neden geldik amacımız ne haytımızın sonu nereye gidiyor bunlara odaklanmanı istiyorum.
maneviyatına odaklanınca inan ki canm bu üzüldüğün dert hafileyecek basit görünecek sana.
maneviyatın güçlenince diyeceksin ki hayırlısı her işte bir hayır var Allah beni görüyor ne hissettiğimi biliyor biz arıldık demek ki her işte bir hayır var diyeceksin.
bence ayrılmanız hayır olmuş ki o terbiyesizde kurtulmuşsun seni aldatmış seni yüz üstü bırakmış senin üzüldüğünü bildiği halde sevgilisiyle arayıp sana nispet yapıyor bak canım bunlar hiç olgunca davranışlar değil sen de zaman geçince olaylara mantıklı bakmaya başlayınca göreceksin.
şimdi maneviyat demiştim eminim dua ediyosundur namaz da kılıyosundur ama bunları sohbetlerle desteklememiz lazım.
olaylara iman gözlüğüyle bakmayı öğrenmen lazım bakış açının genişlemesi lazım şu an çok dar düşünüyosun o değeriz insan için kendini küçültüyosun.
ne güzel Allah yaratmış seni akıl beyin vermiş sen düşün diye.
madem evdesin yapcak bi şeyin yok teksin o zaman sana önerim bilgisayar başında imanını maneviyatını güçlendirmek.
canm benm sana linkini atacağım videoyuyu izlemeni tavsiye diyorum.
bu videoda senin derdin olan sevgi konusunu işlemişler.
bak izle en azından kafan dağılır bir şeylerle uğraşmazsan onu unutacağın yok.
kendini geliştir başlangıç olarak bunu video izleyerek yapabiliriz başlayalım ne dersin.
soruların olursa konuşmak istersen özelden de konuşuruz.
seni söylediğim videoyla baş başa bırakıyorum umarım bir faydası olur biraz rahatlarsın

X