çok dertliyim birine ihtiyacım var.nolur akıl verin bana yardımcı olun.

Ecemmm3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
64
31
30
Çok yalnızım 2 yıl biriyle çıktım ancak ayrıldık hemen birini buldu 4 aydır birlikteler ama ben hergün onu takip ediyorum düşünmediğim tek bir an yok ve hep ağlıyorum kimseyle konuşamıyorum dertleşcek kimsem yok hayat enerjim iyicene bitti tükenmye başladım nolur yardımcı olan gerçkten seviyorum ama unutmam gerekiyor ne yapmalıyım başkası demeyin yapamam kıyaslarım çünkü ayrıldığım kişi kusursuz biriydi mükemmeldi tam aradığım kişiydi ilk aşkım ama bu acı son bulsun istiyorum yoksa geleceğimi yakıcam 21 yaşındayım nolur bir akık verin..

Erkek arkadaşınızın arkasından mükemmel olduğunu söylediğinize göre, sanırım o sizden ayrılmış. Ya da ayrıldıktan sonra kıymeti bilinir insanların. Siz mi ayrıldınız yoksa?

Madem bu kadar çok seviyorsunuz, bekleyin derim. Başka bişey yapmadan. Sonuçta yeni bir beraberlik başlatılmış, ne kadar istemeseniz de beğenmesiniz de. Bu ilişkiye doğrudan ya da dolaylı yoldan müdahale etmemelisiniz. Sadece bekleyin derim. Beklemeyle birşey kaybetmezsiniz, hem belki acınız bi nebze hafiflemiş bile olabilir bu esnada.

Hiçkimse kusursuz, mükemmel değildir, sen onu o şekilde görüyorsundur.
Dünyadaki herşey herkes gelir ve geçer, geçmesinin de bir zamanı vardır senin şuan ihtiyacın olan şey.
Kendine özgüvenini kaybetmiş olabilirsin genelde bu durumlarda böyle olur, bence biraz kendine zaman ayır, dışarı çık, gez arkadaşlarınla buluş. Farklı ortamlara gir.
Kimsenin senden değerli olmadığını bilmen anlaman lazım.

Ben ayrıldım ancak bu tamamen bitirmek değildi telefonunda başka kızların fotoğafını gördüm tartıştık on rağmen tekrar görüştüm affettim ancak akşamı tekrar onu yeterince sevmediğimi söyleyerek kavga çıkardı ayrıldım dediğim gibi amacım azcıkta olsa aklı başına gelir belki idi ama tam tersi oldu ve şuan ilişkide iyi biri olmadığımı biliyorum pişmanlıklarım fazla ve dönemeyecek biliyorum ve bir nebze olsun bitirdiğimiz günden beri acım eksilmedi daha da artıyor onların konuşmalarını fotoğaflarını gördükçe daha da büyüyor her saniye onu düşünüyorum 2 sene boyunca hep birlikte olduğum sevgiliden öte hayatta birbirimize bağlanıp sırdaş olmuştuk bunlara rağmen şuan o başkasını seviyor çok kötüyüm ne uyuyabiliyorum 4 aydır ne de normal bir hayatım var atlatamıyorum..bir de beni birlikte arayıp dalga geçip gülmeleri cabası daha da kanatıyor..

Şu an beraber olduğu kız arkadaşını sevdiğini hiç zannetmiyorum. Sonuçta uzun bir ilişkiden çıkmışsınız. Hemen ardından bulunan yeni kişi genelde bir çeşit boşluk doldurmaca, küçük bir ışığın arkasından gelen yeni bir hayal kırıklığı oluyor.

Ama şu ihtimali de atlamayalım. Sizin ilişkiniz sırasında da görüşüyor olabilirler miydi?

Herkes unutulur herşey geçer sabret geçecek sonra iyiki olmamış hayırlısı değilmiş diyeceksin mükemmel olsaydı hemen Başkasını bulamazdı hiç vefası yokmuş Yüreğini ferah tut başka dert vermesin Rabbim

Hayatımda kimseyi bırakmadı bir tane bile arkadaşım yok inanmazsınız biliyorum ama öyle ben çok dışarı çıkabilen bir insan değilim normalde de ailemden dolayı izin aldığım günler hep onlaydım yani kendimi dışarda bulduğm her an yanıma gelirdi hiçbir zaman hiçbirşeyi tek yapmama izin vermezdi yani yalnız bırakmazdı o varken başkasına hiç ihtiyaç duymadım ama sanırım bu durum beni biraz havalandırdı ve biraz ağırdan almaya başladım mesafe koymaya çalıştım nedenide terkedilmekten korkmamdı ama sonucu daha kötü oldu her mektupta ne olursa olsun ayrılmıcaz derdik ve sonumuz bu..sonsuza dek unutamıcam biriyle görüşmeye başladım ancak yapamadım onun gibi oturmuyor onun gibi yapmıyor onun gibi konuşmuyor onun gibi merak etmiyor beni süreklii bunları söylüyorum kimseyide ümitlendirmek istemiyorum sadece onu unutup hayatıma devam etmek istiyorum kariyerimide etkiliyor çünkü günlük hayatıma yansıyor..bu şekilde yaşamak istemiyorum..

hayatinin merkezine koydugun icin mukemmel geliyor sana emin ol. Ask acisi cekerken baska biriyla sevgili ol falan diyenlere cok sinir oluyorum. Eskisini unutmak icin baskasini kurban etmeye gerek yok. Nacizane fikrim. Arkadas cevresi edin. Simdilik benim baska sevgilim olamaz. Sevemem diye hic dusunup aklina getirme.

Hep ağlıyorum sonra dua ediyorum ama sadece unuttursun diye çünkü şimdiki kızda üzülsün istemiyorum fazlasıyla kaptırmış durumda çünkü onun üzüntüsü ile tekrar bir ilişki kuramam zaten bu şekilde dua ediyorum ve benden kötü durumda olan insanları düşünüyorum daha sonra biraz yatışıyorum ama 2 saat geçmiyor yine ağlamak vuruyor sinirlerim çok gevşedi fazlasıyla içime atıyorum artık dayanamıyorum.

Birlikte arayıp gülmeleri demişsiniz. Kız biraz ne bileyim, boş beleş biri gibi gözüktü gözüme. Yani oturaklı hanım biri olsa, biten bitmiş der dönüp kendi yoluna, kendi ilişkisine devam ederdi. Çok gerekiyorsa seninle tek bir görüşme yapar, meseleyi kapatırdı. Ama açıkçası denklemi bu şekilde kurduğumuzda, çok mükemmel dediğiniz erkek arkadaşınız da bir o kadar boş beleş biri gibi gözüküyor.

Hayatımın merkeziydi ama abartmıyorum konuşmadığımız bir saat görüşmediğimiz bir gün geçmezdi benimle görüşmek için işinden ayrıldı sırf ben haftasonu dışarı çıkamıyorum diye her üzüntümde sıkıntımda yanımdaydı bunları
Düşününce ne kadar mükemmel olduğunu benimse ne kadar aciz olduğumu düşünüyorum ilişkide hep korktum normalde de çekingen biriyim arkadaş edinmem çok zor kimseye güvenemiyorum yakın bulamıyorum doğal bulamıyorum bir de bu evden olmuyor evden yeni arkadaş edinemiyorsun..

Bilemiyorum kendimi suçluyorum belkide ben onu bu duruma getirdim diye .. Kızda iyi biri gibi beni üzende o onlar mutlu ben ise hep ağlıyorum bunu hakettim belkide..

Birisi tarafından kısıtlanarak, dünyaya küstürülerek yaşamak daha mı güzeldi? Bence değildir.

Anlattıklarını lisede biriyle yaşamıştım, benim de hiç arkadaşım yoktu hep onunlaydım merak ediyordu sürekli birşeyleri kısıtlıyordu vs. Baya zaman geçirdim onunla ama artık bir zaman sonra onunla ilgili herşeyden sıkılıyorsun. Çunku herşey yasak, heryerde o var, hiç arkadaşın yok, dışarı çıksan yanında biter falan. İlk zamanlar güzel gelir ama sonradan berbat bir hal alır.
Sen hayatını düzeltmeye bakmalısın bence artık. Çünkü onunla devam etsen inan daha kotu olacaktı sonu..

Sevmese eğr hala beni düşünüyor seviyor olsa her yerden engellemez ailemi bile engellemez akrabalarıma kadar engellemez hiçbir şekilde benimle irtibata geçmek istemiyorum tek yaptığı kızla zaman gecirmek gecenin 1 inde bile beni arıyorlar ve yan yana oluyorlar beni sevse onu sevmese şuan aklım almıyor gerçek mi yalan mı tek bildiğim o kız gözünde mükemmel bennise okumasını veya bir meslek edinemsini istediğim için arsız mefası sevgiyi bilmeyen kişiyim ne yazık ki beni onda soğutan konu bu hatalıyım biliyorum bunları söyleyip gururunu incitmemem gerekirdi ama yeni farkediyorum yaptığım yanlışları ve geri dönüşü yok .. Ilk zamanlar zannetmiyorum ama ben okumak için başka şehre gittiğim de ayrılmamızdan son 2 ay önce bu kızla tanıştığını düşünüyorum çünkü daha önce günde 40. Kere arayan insan 2 ay içinde defalarca ayrılmak istedi ve artık ilgisizdi ne yazık ki zaten memleketime gelip görüştüğümde bu kızın fotoğaflarını ve whatsapptan attığı fotoğrafları yakaladım belkide bu kız araya girmeseydi biz bir şekilde yine ayrılıp barışırdık ama olmadı o tercihini ondan yana kullandı beni tamamen sildi..

Bende düzeltmeyi çok istiyorum ama yapamıyorum onu hatırlatıcak tek küçük birşey beni hüzünlendirebiliyor ağlatıyor nerde olursam olayım kalabalık bir yerde bile ağlama isteğ gelebiliyor. Bu yüden bundan kurtulmak istiyroum çünkü kimse böyle durgun neşesiz biriyle arkadaşlık yapmak istemez..

Çok merak ettim, o kadar yerden engellemiş seni. Gecenin 1inde arayıp ne anlatıyorlar ya?

Kızlarla çok haşır neşirmiş. Sizi arayıp dalga geçiyormuş. Hiçte mükemmel görünmüyor buradan. Karakteri oturmamış.

Şuan bir başkasıyla olmadı sizi böyle yapıyor. Aciz değilsiniz.. Muhtaç değilsiniz. Bir ilişki yaşadınız ve bitti.. Arkasından ağlamayın.
Bu kadar değersiz değil canınız , saniyeleriniz.
Takip etmeyi bırakarak başlayabilirsiniz.

Anlamadim?? Gecenin 1inde seni ne diye arıyorlar?? Arayıp ne diyorlar?? Hemde ikisi yanyana??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…