💫Çok çok etkili ismi azam duası grubu💫

Tmm o zaman öyle yapayim.Benim niyetimi başa tutturma şansı varsa iyi olur.Dua hazirlamadim ama niyetim belli
Niyetini isminin altına yazdım ben canım arkadaşlar ona göre içlerinden geldiği gibi dua ederler sana

Duanızın niyetini tekrar ettim canım. Allahım tez zamanda sana sağlıklı hayırlı bebeler nasip etsin. Amin

Bütün listeyi okudum bitirdim Rabbim kabul etsin kızlar niyetlerinizi şu mübarek günde inşallah

Baba sistemi aciklarmisiniz. Kişi basi kac tane okunuyor ve
Bana sistemi aciklarmisiniz. Kişi basi kac tane ismi azam duası okunuyor?

Listedeki tüm arkadaşlarıma okudum bugecenın yüzü suyu hürmetine rabbim kabul etsin dualarımızı amin

Kişi başı bir dua canım bir dua bir dilek şeklinde okunuyor
Cok özür dilerim yanlis yapmamak adına soruyorum. Şimdi siz benimde ismini listeyi yazıyorsunuz. Bende hem kendim hemde listedeki tüm arkadaslarin duasının kabul olması niyetiyle bir kere ismi azam duası okuyorum öylemi?

Birde kardesime sordum tlf la listeye yazilmak istermi.diye. evet dedi. Kardeşimin ismi Yeliz. Benim Hatice.
Isteklerimizi mesaj olarak atarim. Allah razi olsun simdiden bu güzel niyetiniz için. Rabbim hakkinizda herseyin hayırlısını nasip eylesin. Cennetlik kullardan olun inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Baba sistemi aciklarmisiniz. Kişi basi kac tane okunuyor ve

Bana sistemi aciklarmisiniz. Kişi basi kac tane ismi azam duası okunuyor?
Herkes listedeki her kişiye teker teker ismi azam duasını yaparak o kişinin duasını ediyor

Herkes için ayrı ayrı okuyup o kişilerin dualarını ediyoesunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…