- 19 Mayıs 2020
- 46.545
- 208.536
- 548
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Merhaba kaç yaşındasın .. gerçi yaşın bir önemi yok benimkisi merak gencecik diyince yaşıtımsındır diye düşündüm90 kiloyum hiçbir kıyafet üstüme olmuyor genceciğim ama şu yaşımda bir tane düzgün çekilmiş fotom yok elbiseyle falan.
kendimi kadın gibi hissetmiyorum bile boyum 1.70 civarı
psikolojim çok bozuk çekici bir kadın olmak istiyorum
Sanki bunları daha önce söylemiştiniz.90 kiloyum hiçbir kıyafet üstüme olmuyor genceciğim ama şu yaşımda bir tane düzgün çekilmiş fotom yok elbiseyle falan.
Siz söyleyince bir kaç videosunu izledim güzelmiş gerçekten. Bu dediğinizi de izleyeceğim. Teşekkürler.İngilizce biliyorsan ve kendinde değiştirmek istediğin özellikler için motivasyon arıyorsan Wizardliz youtube kanalını tavsiye edebilirim. (You don't like yourself? Create a new version of yourself videosu harikadır.)
Zannediyorsam bazı videoların Türkçe çevirileri de var.
emin ol bu dermansız bir dert değil. Diyetisyene gidebilir ve günlük 1 saatlik yürüyüşler yapabilirsin bu kadar basit.
Aynı minvalde kaç konu açacaksın?
Çok da güzel kilo verdin,devam et. Yani daha ne denilecek ki sanaa
Konu açma atağı mı var ki? Hayır cevap da vermiyor öyle.Belirli bir döngüde açıyor konuları. Staj, arkadaşları, ailesi, kilosu, platonikleri...
Ağam bizimle eğlenir
90 kiloyum hiçbir kıyafet üstüme olmuyor genceciğim ama şu yaşımda bir tane düzgün çekilmiş fotom yok elbiseyle falan.
Lupetta yanlış anladın sanırım üzgün ya profil fotosu da üzgün ondan.kadın dayanışması yani girl powerGenç bir kadın için kilo dediğin nedir ki..verilir.önce kilo alma nedenini bul.psikolojik mi?Sorunu tanımla.Aralıklı oruçla ben 5 kilo verdim mesela deneyebilirsiniz.yaa sarılmak istedim profil fotoğrafın çok tatlış
Ben olurum vallaŞey mi dememiz lazım, dur hepimiz boşanıp 80 er kilo alalım nolur sen mutlu ol.
Hep şikayetçisin. Hayatından, insanlardan her şeyden. Ama bu kadar. Buraya yazman çözüm kabul ettiğini göstermiyor inşallah üyeler bu yanılgıya düşüp sana çözüm önermezler. Çünkü yıllardır biz bunu yaptık kendimize ettik. Sen hala sorun odaklısın.90 kiloyum hiçbir kıyafet üstüme olmuyor genceciğim ama şu yaşımda bir tane düzgün çekilmiş fotom yok elbiseyle falan.
90'a merdiven dayamıştım aklıma düşeni erinmez yapar yerdim ama iyice şişip bu kilonun hem sağlığıma hem özgüvenime hem de evliliğime zararını görünce müdahale etmek istedim. Senelerdir diyetisyene gidicem diyordum. Kendim için bunu yaptım ve ağustos başı başladım. Yürüyüş ve diyetle hemen kilo vermeye başladım. Az bi kilo vermeme rağmen vücudum o kadar güzel toparlandı ki. Keşke daha önce başlasaydım diyorum. Yolun başındayım istediğim kiloya ulaşıcam. Benim gibi pis boğaz biri kilo verirse herkes verebilir bence. Azim önemli.90 kiloyum hiçbir kıyafet üstüme olmuyor genceciğim ama şu yaşımda bir tane düzgün çekilmiş fotom yok elbiseyle falan.
yattıgın yerden boyuna istiyorsun maşşallah hiç bi aksiyon yok aynen bende david beckhamla takılmak istiyorum boşuna tavsiye vermeyın yapmıyor zaten.90 kiloyum hiçbir kıyafet üstüme olmuyor genceciğim ama şu yaşımda bir tane düzgün çekilmiş fotom yok elbiseyle falan.
KENDİNE GEL, DOPARLAN! MADEN GENCECİKSİN ENERJİN DAHA VAR HAYDİİİ HAYDİİİ90 kiloyum hiçbir kıyafet üstüme olmuyor genceciğim ama şu yaşımda bir tane düzgün çekilmiş fotom yok elbiseyle falan.
kaç kilosun ablaSen gel bana yardım et asıl kız vanessa nasıl kilo verdin. Şu sitede kıskandığım tek insan olabilirsin. Hem kilo vermişsin hem gelmiş ağlıyorsun. Diyetisyenlere sporlara dokmedigim para kalmadı sen geldin burda konu aça aça kilo verdin. Sevgilin de var. Benim senin yaşındayken yoktu. Nazara geleceksin haberin olsun.
ne güzel kilo vermişsin maşaallah, ne yaptıysan devam et, spor yap, bakımlı ve temiz olursan güzel çekici bir kadın olursun,kaç kilosun abla
ben 122den 90a düştüm 32 kg hem de ameliyatsız falan yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?