- 9 Ekim 2020
- 797
- 1.078
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Bende sendenim. Evlendigim zaman zayiftim, ilk dogumdan sonra 80 kilo oldum. Şuan ikinciye hamileyim. Alışveriş yapmak, üstüme başıma yeni bir kıyafet almak istemiyorum. Birinin nişanı düğünü olacak diye ödüm kopuyor. Kendime söz verdim doğumdan sonra 20 kilo vercem diye. İnşallah başarabilirim.90 kiloyum hiçbir kıyafet üstüme olmuyor genceciğim ama şu yaşımda bir tane düzgün çekilmiş fotom yok elbiseyle falan.
kendimi kadın gibi hissetmiyorum bile boyum 1.70 civarı
psikolojim çok bozuk çekici bir kadın olmak istiyorum
Para var mı ? Para varsa giyim kuşam bakım halolur. Biraz da vizyon lazım.90 kiloyum hiçbir kıyafet üstüme olmuyor genceciğim ama şu yaşımda bir tane düzgün çekilmiş fotom yok elbiseyle falan.
90 kiloyum hiçbir kıyafet üstüme olmuyor genceciğim ama şu yaşımda bir tane düzgün çekilmiş fotom yok elbiseyle falan.
Diyet yapmak kilo vermeye çalışmak zor bir süreç ama kendinizi mutlu etmek te sizin elinizde. Sıkı bir program ile istediğiniz vücuda kavuşabilirsiniz. Her gün aynaya bakıp kendinize saydırmayı bırakın artık90 kiloyum hiçbir kıyafet üstüme olmuyor genceciğim ama şu yaşımda bir tane düzgün çekilmiş fotom yok elbiseyle falan.
Kilo ver hamur işini kes90 kiloyum hiçbir kıyafet üstüme olmuyor genceciğim ama şu yaşımda bir tane düzgün çekilmiş fotom yok elbiseyle falan.
Du bakalım yerine kimler eklendi acabaDoktor noldu
Senden olmaz Vanessa90 kiloyum hiçbir kıyafet üstüme olmuyor genceciğim ama şu yaşımda bir tane düzgün çekilmiş fotom yok elbiseyle falan.
90 kiloyum hiçbir kıyafet üstüme olmuyor genceciğim ama şu yaşımda bir tane düzgün çekilmiş fotom yok elbiseyle falan.
Yavrum kilo zaten güzel bir şey değil. En güzel kadına bile kilo aldır güzel olmaz. Kilo ver biraz hem sağlığın içinde iyi olur hemde kendini beğenirsin90 kiloyum hiçbir kıyafet üstüme olmuyor genceciğim ama şu yaşımda bir tane düzgün çekilmiş fotom yok elbiseyle falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?