çok çıkmazda kaldım.. erkek arkadasım ve ailem

değil villa 11 yıllık evliyim
Allah' a şükür bir ev aldık ama normal apartman dairesi
hala da 3,5 sene borç ödeyeceğiz
bende anlamadım
hayal kuruyorlar bence :)

bana da bahçeli ev biraz zor gibi geliyor ancak erkek arkadaşım e öyle Havuzlu villalar çok Pahalı diyor o fiyata bir kaç yErden bulmuş ama ne olur bilmiyorum

Aman sozde ne guzel iste bizimkiler her dk dibimizdelerde noluyo huzursuzluktan baska bisey yok yani boyl olmasi daha iyi bence

bana da bahçeli ev biraz zor gibi geliyor ancak erkek arkadaşım e öyle Havuzlu villalar çok Pahalı diyor o fiyata bir kaç yErden bulmuş ama ne olur bilmiyorum
gülesim var kızma..
Nasıl yani havuzlu villa falan??
Seni mi kandırıyor, kendini mi kandırıyor, yoksa sen mi bizimle dalga geçiyorsun?
Herkes etini butunu bilir de ona göre hayal kurar.
durumları yokken "havuzlu villaya pahalı" deyip de almakla almamak arasında kararsız kalıp bahçeli eve yönelen insan bana ayakları yere basan biri olarak gelmedi.

Erkek arkadaşının ailesi / annesi normal, senin ailengill müdahaleci.
Yaza nişanınız varmış, evlenecek yaşa gelmiş adamın evine annesi neden karışsın?
Annesi arayıp soruyormuş, gayet yeterli. Bence sen annengilden kork, evlendiğin halde sana baya bi karışacak gibi duruyor.

onun değil ama senin ailen sorun bence. bu kadar aileleri karıştırmayın. ev bakmaksa da sizin babanız destek olabilir bakma beğenme kısmına.

Bazı şehirlerde o fiyata var oluyor öyle villa tipi yapılar. Bozma kızın hayalini

Bazı şehirlerde o fiyata var oluyor öyle villa tipi yapılar. Bozma kızın hayalini
vardır yoktur araştırınca görürüz ancak benim Kafamı şu an kurcalayan evden çok ailemin annesi hakkında düşündüklerinde HAKLI olabilir mi vs ama gönlüm yersiz yere böyle konuşuyorlar diyor..

vardır yoktur araştırınca görürüz ancak benim Kafamı şu an kurcalayan evden çok ailemin annesi hakkında düşündüklerinde HAKLI olabilir mi vs ama gönlüm yersiz yere böyle konuşuyorlar diyor..
aranızda bir şey yokken ve olacağı da kesin değilken neden ev almalarını bekliyor ailen? ya da hep erkek tarafı mı almak zorunda? Varsa birleştirin paraları.
Ortak hayat sürmeyecek misiniz?

Ankara'dan bahsetmiş. Kot daire fiyatları bile valla 150 civarı. bu ortalama bir yer için.
Hangi semtten bahsediyor acaba
Ankara'da bir arkadaşım villa aldı 130 bin civarına, ama sanırım, neresiydi dur bakayım, hah Gölbaşı, Gölbaşı'nın bir köyünde aldıydı bahçeli filandı, gittiydim.

Ankara'da bir arkadaşım villa aldı 130 bin civarına, ama sanırım, neresiydi dur bakayım, hah Gölbaşı, Gölbaşı'nın bir köyünde aldıydı bahçeli filandı, gittiydim.
Gölbaşı aldı başını gitti ya böğürtlen. Köyü dediğin neresi olabilir ki orası ilçesi zaten Ankara’nın.

Nedense villa deyince benim aklımda filmlerdeki gibi bir şey canlanıyor sanırım.

Gölbaşı'nın köylerinden birindeydi, köyün adını hatırlayamıcam, ama baya bol arazili bir yerdi. Filmlerdeki gibi olmasa da, dubleks, bahçeli bi villaydı. Villa dediğin "içi sıfırlanmış müstakil bina" bile olabiliyor, ne açıdan baktığına bağlı. Filmlerdeki gibi olması zor tabi 130 bine, ama bahçesine domates salatalık falan ekiyorlardı bizimkiler.

Çiftlik evi gibi.
Benim de hayalim.. Emekli olsam da Ege'de böyle bir yerde yaşasam diye.

hayır asla öyle biri değil.. öyle çok Pahalı olmayan 140 binlik falan almak istiyorlar kredi çekip vs
Canim ben 3+1 dairede oturuyorum 2011 yili yapimli bizim ev 306 bin 140 binlik havuzlu villa ? Vala bizede soyle neredense bizde bir alalim yani o fiyata bulamazsiniz :) ayric ailenin takildigi seyde birsey yok bu erkek arkdasinin ailesinin sorumsuz oldugunu gostermez

20 yaşımda esimle gidip ev beğendik aldık 21 yasımda evlendim. Çocuk değilsinix öncelikle onu bil. Ikincisi kv adayın gelmeye kalksa bir gun Geliş bir gun kalsa bir ginde gidişten 3 gün demek ki 3 gün yalnız bırakamıyor evdekileri. Üçüncüsü ilerde torun olursa ve yine gelecek durumları olmazsa siz gidersiniz belli Aralık'larla. Yani kadın karışmasa sorumsuz karışsa kötü kaynana

canım nerde oturuyorsunuz ya da ev alacaksınız
sevgilin böyle konuşup birde normal daire alırlarsa (ki bu bile çok büyük bişey)
annenler olay çıkarır söliyim...

amaan gelmesinler nolmuş sanki. benim abimde başka şehirdeyken annem gidememişti. bunda çok da büyütülecek bir şey yok bence. düğün zamanı gelir hazırlıklar falan olduğunda tabi gelmeliler. ama onun dışında gelmemesine çok takılmayın bence. ilerde çocuk falan olursa gelmezlerse demişsiniz. onlar zaten müsait olunca gelirler. çok kafaya takmayın bence

Yeni mezun yeni ise baslamis adam nasil o kadar borcun altina giriyor?

Ne kadar kolay yani kredi cekip villa almak?

Daha dugun de var onunde?

Maasi ne kadar cok merak ettim, isi de oyle aman aman bi ise benzemiyo, olr 10,15 bin garanti maas guvenirsin alirsin

Nerde calisiyo bu cocuk garanti mi isi?
Sen de daha ogrencisin birikmis paran da yoktur neye guvenip de villa pesine dusuyosunuz?

Ailenin daha nisan bile yapmadan" ev neden alinmiyo, gecikti" filan demesi cok cok ayip

, ben erk arkdasinin yerinde olsam cok kizarim, annenlere dusen bi laf yok yani ev olayi ile ilgili

Benm annem babam esimin maasini bile sormadi,

ne cikarken ne nisanliyken ne evliyken, adamin ne is yaptigi belli yasam sekli belli ok.

Mal mulk boyle sorgulanmaz cok ayip.
Pardon da annenler ne yatirim yapiyo evlilikle ilgili?

Annesinin evine gelmemesi de gayet normal,

benm annem de abimin bekar evine uzun sure gitmemisti, cok da ilgili bi anne allah a sukur

Koskoca adam tek basina bi evi idare edemeyecek mi? Nasil evlencek o zaman?

Nisanlindaki tek sorun, daha 3 kurus birikim yapmadan( parasi olsa pesin alir evi borca girmez) ev villa konak saray ...... almaya kalkmasi

Off çok saçma şeylere takılmışsınız valla.
Doğmamış çocuğa don bile biçilmiş.
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…