doğru dedin ipekim benim de aklımdan geçtiBen her şeyden önce 24 yaşında villa alacak kadar ama durumu iyi olmayan eş adayına taktım.
Bu bir hayal canım o yüzden ev lafı geçmiyor.
Hangi şehirde yaşıyorsun ama ev fiyatlarından haberin var mı da bahçeli falan villa düşünüyorsunuz?
Ne iş yaparsınız siz ikiniz?
hayır asla öyle biri değil.. öyle çok Pahalı olmayan 140 binlik falan almak istiyorlar kredi çekip vsMaddi durumları iyi değil ama villa almak istiyorlar nedemek.Dolandırıcı mı bu çocuk asparagaz sahtekar bir tip gibi.
kendisi radyo tv mezunu ben İNG okuyorum.. 140 bine bulmuş bahçeli ev onlardan almak istiyorlar kredi ileBen her şeyden önce 24 yaşında villa alacak kadar ama durumu iyi olmayan eş adayına taktım.
Bu bir hayal canım o yüzden ev lafı geçmiyor.
Hangi şehirde yaşıyorsun ama ev fiyatlarından haberin var mı da bahçeli falan villa düşünüyorsunuz?
Ne iş yaparsınız siz ikiniz?
140 bine bulduğu ev villa değildir canım. yani boşuna hayal kurma bilmiyorsan diye diyorum...kendisi radyo tv mezunu ben İNG okuyorum.. 140 bine bulmuş bahçeli ev onlardan almak istiyorlar kredi ile
140 bine Ankaranın neresinde villa alacaklar? Biz de ev bakıyoruz da o fiyata apartman dairesi bile yok doğru düzgün.hayır asla öyle biri değil.. öyle çok Pahalı olmayan 140 binlik falan almak istiyorlar kredi çekip vs
140 bine nerde villa varmış ? hangi şehirdesiniz ki bende yatırım amaçlı alayım barihayır asla öyle biri değil.. öyle çok Pahalı olmayan 140 binlik falan almak istiyorlar kredi çekip vs
anlamıyorum makarna yaşlar çok küçük.. Yani biz mi normal değiliz acaba diyorum..doğru dedin ipekim benim de aklımdan geçti
akıl var mantık var yani hangi şehirdeler acaba
villadan falan konuşuyorlar?
evet ben de öyle diyorum zaten annesi sorumsuz değil, üstelik gelmemesinden banane biz bundan rahatsız değiliz diyorum. ancak iş bi ara görüştürmeyeceği sizi lafına kadar gitti sebep de ev lafının ortaya atılıp hala bir şey yapılmaması ve annesinin buraya gelmemesinden dolayı sorumsuz olduklarını düşünmeleri idi. ben de annesi gelmiyorsa bizim sucumuz ne niye görüşmeyelim ki dedim. onlar da Sorumsuz aileden çok çekersiniz dediler. e ben de erkek arkadaşıma gidip bunu anlatınca ya daha geçen gün size geldim yemek yedim neden böyle yapıyorlar diyor HAKLI olarak. ailem beni düşünse de bazen dengesiz tavır sergilediklerini ben de düşünüyorum çünkü dediğim gibi bi ayni sofradan yemek yiyorlar, ertesi gün görüşme diyorlarerkek arkadaşının annesiyle ailesiyle ilişkisi
seni de anneni de babanı da ilgillendirmiyor ki canım
o onları bağlar ailende şimdiden bu kadar ince düşünüyorsa
sonra çok şeyleri dert ederler.. sen önce bunun önünü kapa
annen öyle dediğinde bize ne anne diyaloglarından ilerde bana karışmaz daha iyi deyiver
bide sevgiline aktarma herşeyi kafasına takar kurcalanır üzülür
annesiyle tartışabilir hatta söyleyebilir bile
bilgin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?