Doğuma Hazırlık Cok caresizim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Krlrs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Krlrs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2018
50
32
38
aslinda konuyu nereye acacagimi bilemedim ve aklima burasi geldi . Suan 34 haftalik hamileyim zor bi hamilelik geciriyorum alerji ve oksuruklw gecti tum gebeligim ve dusuk tehlikem vardi . Suan doguma cok az kaldi ve aldi beni bi telas tabi . Ilk bebegim oldugu icin napicam nasil bakicam hic bilmiyorum ve yardim edicek kimsem yok . Annem rahatsiz kanser tadavisi goruyor ve kemoterapi aliyor hic hali yok ondan bi beklentim olamaz . Kayinvalidem desem daha birgun kapimi
Calip biseye ihtiyacin varmi demedi . Bebegime bir cop bile alip getirmedi. Esim cafe isletiyor ve 12 den once gelmiyor . Sanirim depresyona girdim surekli agliyorum bi onerisi olan varsa sevinirim

Hic telas yapma annesi. Rabbim öyle bir güç veriyor ki. İç güdüsel olarak herseyin üstesinden geliceksin emin ol. Üzülüp bebeside üzme. Bazen büyüklerin yaninda olmamasi daha iyi oluyor. Çünkü herşeye karışıyorlar :) annenize acil şifalar dilerim. Allah kucaginiza almayi nasip etsin

canım kendini motive edicek şeyler yapmaya çalış yoga olur pilates olur, zor günler elbet geçer bir de hamilelikte daha duygusal oluyoruz bence karamsar olmamaya bak güzel günler bebişinle seni bekliyor

yapma arkadaşım ya sen bebeğine fazlasıyla yetersin zaten allah o gücü anneye verir elinden bırakmak istemezsin eminim kendini toparla valla onun kokusunu çekince ne yorgunlak kalır ne başka bişey sana ait senden bi parça doğacak düşünsene belki kaynanan bakmak istese vermezsin

aslinda konuyu nereye acacagimi bilemedim ve aklima burasi geldi . Suan 34 haftalik hamileyim zor bi hamilelik geciriyorum alerji ve oksuruklw gecti tum gebeligim ve dusuk tehlikem vardi . Suan doguma cok az kaldi ve aldi beni bi telas tabi . Ilk bebegim oldugu icin napicam nasil bakicam hic bilmiyorum ve yardim edicek kimsem yok . Annem rahatsiz kanser tadavisi goruyor ve kemoterapi aliyor hic hali yok ondan bi beklentim olamaz . Kayinvalidem desem daha birgun kapimi
Calip biseye ihtiyacin varmi demedi . Bebegime bir cop bile alip getirmedi. Esim cafe isletiyor ve 12 den once gelmiyor . Sanirim depresyona girdim surekli agliyorum bi onerisi olan varsa sevinirim
canım bebişin doğdu mu

Back
X