• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canim aciyor..

Evet benim esimde hic sevmez el kol hareketlerini gecende bi parmak salladim kizarmis gibi cok kizdi erkekler sevmiyor sanirim geneli
Yanlış anlayin beni ama hic birsey tekme atmasini hakli cikarmaz.. Ben en cok buna takildim cidden öyle sululuk yapan bi insanda degilimdir sadece on lira ya adam on liralik saat dedim kolunu cimcirir gibi yaptim

Ayni dusuncedeyim yalnız aktarmali iki saat ucagim suruyor bu bacakla nasil cocugum gidicem belli degil. Onu düşünüyorum sanirim birsz dinlenmem gerek baldirimda bag zedelenmesi cikti
Gecmis olsun vede gecsin insallah.allah yardimcin olsun guclu ol lutfen seni ezmesine izin verme.

10 Tl lik şey için çalıştığınız halde eşinizden izin almanız çok tuhaf
böyle her dediğini yapıyorsanız

ilk falan değildir
bu yaptığı öküzlüğü

rica ediyorum muhakkak darp raporu alın

Sizi bu hale getirecek tekmeyi nasil atabiliyor? Yani bu nasil bir kin nasil bir dusmanlik. Darp raporu alsaniz emniyet mensubu diye isler o an buyur diye biliyorum yerinizde olsam darp raporu alir bosanirdim ama ben bosanmayacaginizi anladim mesajinizdan. O zaman daep raporu almanizin da bir anlami kalmaz sanirim. Gecmis olsun ama size kadar bu kadar vicdansiz bir adamla omur nasil gececek onu dusunun.

Yanlış anlayin beni ama hic birsey tekme atmasini hakli cikarmaz.. Ben en cok buna takildim cidden öyle sululuk yapan bi insanda degilimdir sadece on lira ya adam on liralik saat dedim kolunu cimcirir gibi yaptim
Tabiki onun tartismasi bile olmaz bak evladim var seninki kadar yazik kadin cocuguna nasil bakcak simdi diye aklima geliyon.

Okadar kotu durumdayim ki ilk kez basima geliyor 5 senedir evliyim..anlam veremiyorum kendimi sucluyorum boyle durumdayken bile saglikli dusunemiyorum acaba cokmu ustune gittim

Bir de kendinizde suç mu arıyorsunuz, yapmayın Allah aşkına
Sakarlık yaptın ikincisi alınmayacak, çocuk mu terbiye ediyor haspam
Neye gerildiyse gerildi bu size şiddet uygulamasını ya da kabalaşmasını mazur gösteremez

bende 5 yıllık evliyim. bugüne kadar eşimden hiç şiddet görmedim, hemen parlayıp sesini yükseltmesini saymazsak.
geçen ay görümcem bizdeydi, biraz tartıştık eşimle sesler yükseldi, görümcem de öteki odadaydı o anda.
eşim beni azarlıyor musun diye birkaç adım attı bana, dokunmadı ama dokunmuş kadar oldu, çünkü üzerine yürümenin bir sonraki evresi el kaldırmaktır bence. anlayacağınız 5 yıllık evli de olsanız tanıyamıyorsunuz eşinizi maalesef.
beyefendi görümce var diye erkekler taslıyor aklınca, hani kendimi ezdirmem gibisinden.

Bu bu davranışını burnundan getirin eşinizin, bu sizin için bir devrim olsun. öyle soğuk davranın, öyle uzak durun ki bir daha değil 10 paralık saat için, trilyon için dokunamayacağını anlasın size. sakın ama sakın hemen affetmeyin.

bence ciddi sıkıntıları var kocanızın. böyle ufak bi şeye saçma sapan bi cevap verip sakarsın vs. demesi bile çok mantıksız. buna sinirlenmesi çok daha mantıksız, tekme atmasını söylemeyeceğim bile

Darp raporu aldim zaten bacağım mosmor oldu ellerinde cicekle gelmis kapiyi açmadım vurdu vurdu gitti ac kapiyi neolur falan dedi acmadim arkadaslarmiz falanda ogrendiler savcılik gun verdi bakalım hakkimda hayirlisi olsun aileme şimdilik söylemedim bas müdürü beni konuşmaya cagirmis ona bi gidip gelicem ne mal olduğunu ogrendi sanirim yanimda olduğunuz icin cok tsk ediyorum hepinize

Back
X