- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
- Konu Sahibi Fedakar anne
Evet benim esimde hic sevmez el kol hareketlerini gecende bi parmak salladim kizarmis gibi cok kizdi erkekler sevmiyor sanirim geneli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlış anlayin beni ama hic birsey tekme atmasini hakli cikarmaz.. Ben en cok buna takildim cidden öyle sululuk yapan bi insanda degilimdir sadece on lira ya adam on liralik saat dedim kolunu cimcirir gibi yaptimEvet benim esimde hic sevmez el kol hareketlerini gecende bi parmak salladim kizarmis gibi cok kizdi erkekler sevmiyor sanirim geneli
Gecmis olsun vede gecsin insallah.allah yardimcin olsun guclu ol lutfen seni ezmesine izin verme.Ayni dusuncedeyim yalnız aktarmali iki saat ucagim suruyor bu bacakla nasil cocugum gidicem belli degil. Onu düşünüyorum sanirim birsz dinlenmem gerek baldirimda bag zedelenmesi cikti
Tabiki onun tartismasi bile olmaz bak evladim var seninki kadar yazik kadin cocuguna nasil bakcak simdi diye aklima geliyon.Yanlış anlayin beni ama hic birsey tekme atmasini hakli cikarmaz.. Ben en cok buna takildim cidden öyle sululuk yapan bi insanda degilimdir sadece on lira ya adam on liralik saat dedim kolunu cimcirir gibi yaptim
Okadar kotu durumdayim ki ilk kez basima geliyor 5 senedir evliyim..anlam veremiyorum kendimi sucluyorum boyle durumdayken bile saglikli dusunemiyorum acaba cokmu ustune gittim