• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canim aciyor..

önce bi kendine gel,kendine acımayı ve utanmayı bırak.

o pisliğin sana vurması senin suçun ya da hatan değil dolayısıyla senin utancın da değil.

arkadaşın üzülmüştür ben de olsam üzülürüm.ama sen darp raporu alarak ilk adımı attın zaten.
Bu zamanlarin gecip gitmesini aklimdan cikmasini istiyorum suanda ondan nefret ediyorum

Şimdi darp raporu aldınız ya o zaman şikayetçi olsanız da olmasanizda bir dava açılmıyor mu ?
Işini ne derece etkileyecek bu durum ?

Eğer beş yıldır şiddete meyilli yoksa , kavgalariniz sakinse , psikolojisi bozulmuş demektir. Şartlarımız hiç kolay değil.
Doğuda polis olmak , üstelik bu şartlarda hiç kolay değil.
Hiç gozlemlemediniz mi son zamanlardaki hallerini , nasıldı ?

Bundan sonra dikkat edin kendinize lütfen. Eğer bu psikolojiyle işinden uyarı alırsa ya ters teper ya aklını başına getirir.
Kötü ihtimali düşünüp lütfen dikkat edin kendinize.

küçük bi kavgada böyle şiddet uyguluyosa ciddi bi tartışmanızda allah bilir neler olur. Ayrıca şiddetin bahanesi olmaz. Her surat aasacağı kötü bi gün yaşadığında gelsin ağız burun dağıtsın devamı gelir bu olayın.

Evet bende merak ediyorum bu işin sırrı ne biz çalışıyoruz haftanın 7 günü tatil Yok ve benden çok daha aktifler çoğu yemek bile yapmıyor kahvaltı türü yapıp geçiyorlar
Ben kasim da basladim calismaya ev hanimiyken esim az da olsa yardimci olurdu ev islerinde bebegimde var ise basladim herseye ben kosturmaya basladim niye ki yav

Mukaatı nedir ya ? Bi sözlük açın iki kelime öğrenin,ilkokulada yapmsnız gerekeni şimdi yapın.
Mukaat fln demiş olabilir misin adama ? Kürekle vurmadığına dua et ozaman..
siz ne demek istediniz acaba bende sizi anlamadım siz yanlış yazdığınızda kürekle mi vurmak gerekiyor size acaba

Şimdi darp raporu aldınız ya o zaman şikayetçi olsanız da olmasanizda bir dava açılmıyor mu ?
Işini ne derece etkileyecek bu durum ?

Eğer beş yıldır şiddete meyilli yoksa , kavgalariniz sakinse , psikolojisi bozulmuş demektir. Şartlarımız hiç kolay değil.
Doğuda polis olmak , üstelik bu şartlarda hiç kolay değil.
Hiç gozlemlemediniz mi son zamanlardaki hallerini , nasıldı ?

Bundan sonra dikkat edin kendinize lütfen. Eğer bu psikolojiyle işinden uyarı alırsa ya ters teper ya aklını başına getirir.
Kötü ihtimali düşünüp lütfen dikkat edin kendinize.
O kadar kirildim ki gercekten telafisi yok biraz akli basina gelmeliydi simdi sesimi cikarmazsam surekli aliskanlik haline gelicekti en azindan bi cevreden tepki alsin ben ona yapiicagimo bilirim

Yani sen başlatmışsın biraz. Adamın kolunu niye sıkıyosun? Hiç sevmem böyle el şakalarını. Bariz canını acıtmak için sıktın. Şimdi şaka falan deme. Kocan da sonrasında senden daha ağır tepki vermiş.

Ayrıca çalışıyorum kocama 10tl nin hesabını da vermem 1000tl lik şeyin de!

Yani sen başlatmışsın biraz. Adamın kolunu niye sıkıyosun? Hiç sevmem böyle el şakalarını. Bariz canını acıtmak için sıktın. Şimdi şaka falan deme. Kocan da sonrasında senden daha ağır tepki vermiş.

Ayrıca çalışıyorum kocama 10tl nin hesabını da vermem 1000tl lik şeyin de!
Hayat senin hayatin sen oylesin diye bende oyle olamam... kalkipda kocama bi fistik yapamicaksam yok boyle bi evlilik allah askina hergun el goguste mi durucam aman bi fistik yapmıyim tekme atar, evet dover cunku cimcirdim ya hakli gecerli sebebi var dimi.. Kusura bakmayin ayni pencereden bakmıyoruz malesef..Evet ben aldigim herseyi kurusu kuruşuna hesabini veriyorum bundan sonrada ders oldu hic bir teli dahi danismam haklısnız

Hayat senin hayatin sen oylesin diye bende oyle olamam... kalkipda kocama bi fistik yapamicaksam yok boyle bi evlilik allah askina hergun el goguste mi durucam aman bi fistik yapmıyim tekme atar, evet dover cunku cimcirdim ya hakli gecerli sebebi var dimi.. Kusura bakmayin ayni pencereden bakmıyoruz malesef..Evet ben aldigim herseyi kurusu kuruşuna hesabini veriyorum bundan sonrada ders oldu hic bir teli dahi danismam haklısnız
Anlamadığın şey normal bir zamanda değil tartışma esnasında yapman o 'fıstığı'. Kocanı da haklı bulmadım ayrıca.

Back
X