Cok caresizim..

konu sahibi sunu yazayim.esinin yaptigini desteklemiyorum..bu mumkun degil.
yapmak istedigim bu tur bir dusunce icinde olabilecegini de size fark ettirmek.
destek istiyorssiniz arayip sormasi vs. bunu daha degisik bir yol, soylem bulup tekrar konusun

ortada degilsin. esin hala senin yaninda. sadece senin bekledigin tipte degil.
lutfen su anda cok acilisin. ve kendini yalnuz hissediyorsun ve esini degerlendirirken eskileride dusunup "kotu adam " diyor gibisin. eger evin akilli dirayetli guclu insani sensen, bunu degistirecek olanida sensin..

Rabbim mekanlarini cennet eylesin benim halimi cok iyi anlarsiniz ayni evrelerden bende geciyorum milleti cok, iyi tanidim bizim agzimizdan bosey gecmezken millet mangaldaydi Allah gorsun herkesi onlarda ayri bi konu zaten cok uzuldum sizin adinizada Bu hastaligi Rabbim dusmanjma vermesin cok caresiz cok zor bi hastalik bizi bitirdi zaten

Evet neyi dusunecegimi bilmiyorum artik diyorjm bu adama bana boyle boyle yaptiydi diye gecmisi aciyorum bazen cunku cok bitkinim cunku 3 bucuk yildir cekmedigim kalmadi ailesi bi taraftan ayirma derdine dustu bi taraftan esimin destek olmayisi hic bi konuda off o kadar cok bunalimdayimki anlatamiyorum icimdekileri..

konu sahibi sunu yazayim.esinin yaptigini desteklemiyorum..bu mumkun degil.
yapmak istedigim bu tur bir dusunce icinde olabilecegini de size fark ettirmek.
destek istiyorssiniz arayip sormasi vs. bunu daha degisik bir yol, soylem bulup tekrar konusun
Her zaman konusuyorum haklisin.diyor bundan sonra oyle olmuycam her sey daha guzel olacak diyo ama yine hersey aynisi oluyor..

Her zaman konusuyorum haklisin.diyor bundan sonra oyle olmuycam her sey daha guzel olacak diyo ama yine hersey aynisi oluyor..
eh tamam kacior. konusma oldugun da da seni kirmamak icin taman dior. soylem degistir. az ve oz net bir sekilde beklentili soyle.

Allah şifa versin babanıza size de sabır versin.
Erkekler biraz odun oluyorlar böyle şeylerde galiba ama tabi ki ben sizi haklı buldum en azından nasıl diye sorabilir ya da birkaç dakika babanızla konuşabilir.
Siz onun ailesine böyle bir şey yapsanız kıyamet kopardı ama.

Bende onu bekledim hep bi kerecikte olsaara sor nasilsin deben en az 3 ay kanser hastanesini bekledim, elin memleketlerinde sen bebim bu gunde yanimda olmayacaksin da ne zaman olcaksin yaya diyorum susmayi tercih ediyor, kendi ailesine gelince kiyamet kopar.

Çok haklısın gerçekten bu durumda ne olur ne yapılabilir bilmiyorum konuşmussun olmamış,boşanmak için de bir sebep değil ama sinir bozucu bir durum var ortada.
Allah kimseye göstermesin ama onun da ailesinin başına bir şey gelince anlar ancak sizi bir dakika aranmak ne kadar önemli.

kıyaslama yapmadan konuş.
ben zor durumdayım ve bana yardımcı ol. ve eş olarak bunu yapmak durumundasın ( zorundasın degil ). seni seviyorum. sevdigim insandan bana yardım etmesini istiyorum
sessiz kalacaktır.
eger benden yardım dileme dersen kimden yardım isteyecegimi de lütfen bana söyle ?
sadece bakarsa
peki, cok gec olmadan lütfen bunu iyice düşün de.
bu bile uzun ya neyse

Esmin bu zamana kadar en ufak bir hatasini gormedim gercekten severek evlendik ama evlendikten sonra degisti ve ben ariyorum cok bunalimdayim kinus benle diyorum isim var ya da uykum var diyip kapatiyordu sonra bidaha aramiyordum zaten soylediginiz gibi sinirimi bozuyor iste sinirden catliyorum bu adam neden boyle diye bide cok mahrum bi yerde yasiyoruz insan yok yasadigimiz yerde bunaliyorum iste derdimi anlatamiyorum kimseye o yuzden buraya yazmak istedim..

karısının en zor zamanlarında yanında olmayan kişiye EŞ denmez.Allahtan ümit kesilmez babanıza acil şifalar.

3.5 senede yasamadigin sey
karısının en zor zamanlarında yanında olmayan kişiye EŞ denmez.Allahtan ümit kesilmez babanıza acil şifalar.
Bende bunu anlatmaya calisiyorum iste ben onun her aninda yaninda oldum babamin tedavisi uzak bi sehirde oldu sehirler arasi mekik dokuduk esim sadece isinde gucundeydi ya para istemedim maddi bisey istemedim sedece maneviyat bekledim cok mu zordu bir kere aramak bende es diyemiyorum guvenemiyorum iste..

Arkadaslar 3.5 sene icinde cekmedigim kalmadi basta esimin ailesinden cektim yalanlariyla dolanlariyla cok yiprandim

her seye bir sekilde sabrediyordum ta..ki babamin hastaligina kadar ya adam kanser ya son evresi heryerini kitle sarmis cocugum deseniz olmuyor o da beni dusunuyor cocugu olmuyo diye o da bana yaniyor babam da diyo kizim sen cok cektin bana bisey olsa siz ne yapacaksiniz diye inanin gozumun yasi dinmiyor cok caresizim cookk..

Ben esim icin neler yaptim nelerden vazgectim sagligimdan oldum bende hastayim ama babamin derdinin yaninda derdimi unuttum esim benim hic kotu zamanimda yanimda olmadi olmuyor bana kim destek olacak benim halimi en iyi esim biliyor ama yok o kadar doluyumki sizlerden destek ariyorum kendime..

Beni hic bi zaman savunmadi arkamda durmadi ailesine karsi akarabalarina karsi ezdirdi hep beni hep sabrettim hep diyorum ya babamin hastaliginda hic aramadi sormadi konusmadi benimle neden ya neden ben zaten amelyatliyim benimde kistlerim var surekli stresten buyuyor ayrica cocukta olmuyor ben kendimin acisini yasayamadan babam eklendi acima bu adam hadi babami dusunmuyosa beni de mi dusunmedi tup bebek tedavisini kaldiramadim bile karnimda igne izleri gecmedi niye dusunemiyo bu adam bunlari benim cektigim acilara herseye sahit oldu beni demi dusunmedi yoruldum vallahi yoruldum ne yapcagimi sasirdim kime ne diycem sasirdim herseye susan esten biktim artik hic yas yasamamis gibiyim ..

Allah yardimcim olsun

Çok zor bir süreç yasamissiniz çift olarak .bebek tedavisi hiç kolay değil ,yipranmalar normal ..Üstüne sağlık sorunu ve ameliyatlar. .esin bocalama döneminden geçiyor ,belki şuan kendisine bile faydası yok .ikinizinde psikolojik tedavi ve çift terapisi almanızı öneririm .yaşadıklarınız çok zor .babana da Allah sağlık versin inşallah .kanser kolay tedavisi olan bir hastalık değil , süreç uzun ve yıpratıcı. Benim babam da kanser , grade 4 ..Allah hepimizin babasını bağışlasın, yanımızdan almasın insallah

Amin insaallah kolumuz kanadimiz kirildi sanki babamda cok degisti cocuk gibi oldu surekli aglar oldu bir tane kil tuy kalmadi elinde yuzunde kemoterapiler bitirdi babami eski fotografina bile bakamaz oldum bu hastalik ailece bitiryor

amin cok guzel ifade etmissiniz iste farkinda degil ben eridim bittim gormuyor sadece haklisin diyo ama bisey yapmiyor yine

Öncelikle geçmiş olsun, kanser zor bir imtihan, biz 9 yıl yaşadık
Ancak şu var ki , eşinden senin kadar üzülmesini, içinin yanmasını bekleme
Baban ne kadar iyi olursa olsun eşin için eldir, tabi ki üzülür ama bu duyguları senin kadar yoğun yaşamasını bekleme
Yaşın çok genç, evliliğin yeni, gereksiz yüklenme eşine, bu şekilde konuştukça arsız edersin
Bir de insanların yapısı konusu var, kaldıramıyor olabilir, dayanamıyor olabilir bunu itiraf etmek erkekler için zordur. Kendimden örnek vereyim tanımadığım hastaların bile altını temizlemekten çekinmeyen ben, annemden sonra yani 7 yıldır Cerrahpaşa'nın sokağından bile geçmedim. Orada yatan birini duyduğumda yok sayıyorum, gücüm yok yanından bile geçmeye. Yolda, otobüste, çevremde kemoterapi alan birini gördüğümde dizlerimin bağı çözülüyor geçmiş olsun bile diyemiyorum, eşinin de böyle hisleri olabilir.
Üzerine gittikçe inatlaşıyor da olabilir, herkesin olaylar karşısındaki tutumu farklıdır, zaten zor bir dönemdesin bir de eşinle zıtlaşarak daha çok yorma kendini derim

Haklisiniz arsizlasiyor olabilir ama hic bi konuda destek olmuyorki merak etmiyor hic bi seyi birde bi konuyla ilgili tartistigimiz zaman da hic konusmuyor bu seferde ben inat yapiyorum iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…