Amin Allah razi olsun onu da cok denedim esimle tatli tatli konusmayida denedim sadece dinledi beni hic konusmuyor bu beni daha da cok sinirlendiriyor iste bosuna konusmus gibi oluyorum hep cok tesekkur ederim..bazı insanlar maalesef çok güçsüz oluyor, stresle nasıl başedileceğini bilmiyor, daha çok stres yaratıyor
eğer eşin de onlardan biriyse, tabi ki tavırları yanlış ama seni sevmediğini söylemek doğru olmaz
yine de en kötüsü, ısrarla seni dinlemiyor oluşu
bence öyle her olay üstüne değil de, tamamen bu "iletişimsizlik" sebebiyle, planlayarak, oturup bir konuşsanız
sakince, bağırmadan
belki o zaman anlar seni...
Allah sana da babana da şifa versin inşallah...
amin cok guzel ifade etmissiniz iste farkinda degil ben eridim bittim gormuyor sadece haklisin diyo ama bisey yapmiyor yineSeni ne kadar üzdüğünü farkında değil mi, düşünemediyse bundan sonrası için çaba sarf etmeli en azından. Babana çok geçmiş olsun umarım her şey yoluna girer, sabır...
eşin üzüntüsünden kaçıyor olaiblir mi ??Mrb arkadaslar derdimi burdan baska anlatacak yer bulamadim ): konuya nerden baslayacagimi da bilmiyorum.esimle severek evlendik 3 bucuk yillk evliyim evlendigim gunden beri esimin ailesinden cok cektim zerre kadar haklari yok ustumuzde ama hep ugrastilar..
Memurdum evlendikten sonra cok buyuk saglik sorunlari yasadim ameliyatlar gecirdim calisacak durumda olamadigim icin calismama izin verilmedi calisamadim..
Tam iyilestim dedim cocugumuzun olmayacagini tup bebekle bile cok zor olacagini ogrendim tekrar yikildim arabamizi sattik herseyimizi sattik tup bebek tedavisi gormeye basladim yasamayan anlamaz halimi cok zor gunlerdi o da olmadi tutunmadilar o da olmadi..
Kendimi toparlayamadan canim cigerim babamin akciger kanseri oldugunu ogrendim son evrede oldugunu ogrendim ve orda tamamen yikildim iste 46 yasinda babam 3 tane kucuk kardesim var daha ): onkolojinin kapisinda gecti ,3 ayim derdime dert bulamazken dert ekleniyordu..
Esim ilk zamanlar o kadar ilgili bir estiki bu yuzden evlenmistim ama sonralari cok degisti beni terslemeye basladi sozlerini tutmamaya basladi..Ben memleketteyken hastane kapilarini beklerken esim beni hic aramadi sormadi babamin her yerini kitleler sarmisti benim canimdan can gidiyordu hastanede sakinlesturicilerle duruyodum ama diyorum ya esim benim hic yanimda olmadi sabrettim hep evime geldigim gunden beri hep tarisiyorum benim Babam ona hep destek olmustu hic iyilik bilmedi nuye benim yanimda olmadin diyorum dusunemedim diyor boyle bi cevap olabilirmi ya agzindan cikanlari kulagi duymuyor sen bunlari yaptin diyince abartiyorsun diyo , o kadar kavga ediyorum hic neden kavga ediyorsun demiyor, hic biseyin aciklamasini yapmiyor, ailesi yapmadigini birakmadi onlardan kiymetli kimse olmadi yinede,
Kaldiramiyorum artik hic biseyi kaldiramiyorum cok buyuk askla sevgiyle evlenmistik ne oldu bize diyorum hep..O kadar aci cektim ama bsbamin hastaliginda hic aramamasi kadar bisey bitirmedi beni esim cok degisti en ufak bi tartismada seni cok seviyorum abartiyorsun diyor sizce neyi abartiyorum kanser hastasi son evresini yassyan bi babanin kiziyim her gun agliyorum hergun boyle zamanda bile gozumun yasini dokturuyor ..Ayrilmayida dusunmedim degil ama babam icin sabrediyorum babam kaldiramaz diye sabrediyorum suan 24 yasindayim ama evlendigim gunden beri yas yasayamadim cok bunalimdayim derdimi anlatamiyorum kimseye esim hic bi zaman destek olmuyor sonrada pisman oluyor is isten gectikten sonra pisman olsa ne fayda ayrilirim diyorum onu bile ciddiye almiyor bittim tukendim ben gencligim gitti hayallerim gitti simdi ben ne yapiyim suan bile cok kotuyum insaallah anlatabilmisimdir en buyuk sorunum esim hic bi kotu gunumde yanimda olmuyor ,derdimi sormuyor,tartissak aciklama yapmiyor,sen bana boyle biyle niye yaptin dedigimde dudunemedim diye kestirip atiyor beni terslemeleri de artti aurekli seni cok seviyorum diyor boyle sevgi asla olmaz inanmiyorum guvenmiyorum sabredemiyorum artik ben ne yapcam kafayi yedim iyice canim cok yaniyor daha neler neler...
farkındadır ama elinden birşey de gelmiyordur. beceremiyordur...amin cok guzel ifade etmissiniz iste farkinda degil ben eridim bittim gormuyor sadece haklisin diyo ama bisey yapmiyor yine
Canım Allah tez elden babana şifa versin insallah, çok geçmiş olsun.. bana göre eşin sizlere büyük saygısızlık ve hainlik etmiş, hala etmeye devam ediyor...karısı bu kadar kötü günler yaşarken hayatına hiçbir şey yok gibi devam eden birisi insan olamaz ya! Yüreğim sızladı inanMrb arkadaslar derdimi burdan baska anlatacak yer bulamadim ): konuya nerden baslayacagimi da bilmiyorum.esimle severek evlendik 3 bucuk yillk evliyim evlendigim gunden beri esimin ailesinden cok cektim zerre kadar haklari yok ustumuzde ama hep ugrastilar..
Memurdum evlendikten sonra cok buyuk saglik sorunlari yasadim ameliyatlar gecirdim calisacak durumda olamadigim icin calismama izin verilmedi calisamadim..
Tam iyilestim dedim cocugumuzun olmayacagini tup bebekle bile cok zor olacagini ogrendim tekrar yikildim arabamizi sattik herseyimizi sattik tup bebek tedavisi gormeye basladim yasamayan anlamaz halimi cok zor gunlerdi o da olmadi tutunmadilar o da olmadi..
Kendimi toparlayamadan canim cigerim babamin akciger kanseri oldugunu ogrendim son evrede oldugunu ogrendim ve orda tamamen yikildim iste 46 yasinda babam 3 tane kucuk kardesim var daha ): onkolojinin kapisinda gecti ,3 ayim derdime dert bulamazken dert ekleniyordu..
Esim ilk zamanlar o kadar ilgili bir estiki bu yuzden evlenmistim ama sonralari cok degisti beni terslemeye basladi sozlerini tutmamaya basladi..Ben memleketteyken hastane kapilarini beklerken esim beni hic aramadi sormadi babamin her yerini kitleler sarmisti benim canimdan can gidiyordu hastanede sakinlesturicilerle duruyodum ama diyorum ya esim benim hic yanimda olmadi sabrettim hep evime geldigim gunden beri hep tarisiyorum benim Babam ona hep destek olmustu hic iyilik bilmedi nuye benim yanimda olmadin diyorum dusunemedim diyor boyle bi cevap olabilirmi ya agzindan cikanlari kulagi duymuyor sen bunlari yaptin diyince abartiyorsun diyo , o kadar kavga ediyorum hic neden kavga ediyorsun demiyor, hic biseyin aciklamasini yapmiyor, ailesi yapmadigini birakmadi onlardan kiymetli kimse olmadi yinede,
Kaldiramiyorum artik hic biseyi kaldiramiyorum cok buyuk askla sevgiyle evlenmistik ne oldu bize diyorum hep..O kadar aci cektim ama bsbamin hastaliginda hic aramamasi kadar bisey bitirmedi beni esim cok degisti en ufak bi tartismada seni cok seviyorum abartiyorsun diyor sizce neyi abartiyorum kanser hastasi son evresini yassyan bi babanin kiziyim her gun agliyorum hergun boyle zamanda bile gozumun yasini dokturuyor ..Ayrilmayida dusunmedim degil ama babam icin sabrediyorum babam kaldiramaz diye sabrediyorum suan 24 yasindayim ama evlendigim gunden beri yas yasayamadim cok bunalimdayim derdimi anlatamiyorum kimseye esim hic bi zaman destek olmuyor sonrada pisman oluyor is isten gectikten sonra pisman olsa ne fayda ayrilirim diyorum onu bile ciddiye almiyor bittim tukendim ben gencligim gitti hayallerim gitti simdi ben ne yapiyim suan bile cok kotuyum insaallah anlatabilmisimdir en buyuk sorunum esim hic bi kotu gunumde yanimda olmuyor ,derdimi sormuyor,tartissak aciklama yapmiyor,sen bana boyle biyle niye yaptin dedigimde dudunemedim diye kestirip atiyor beni terslemeleri de artti aurekli seni cok seviyorum diyor boyle sevgi asla olmaz inanmiyorum guvenmiyorum sabredemiyorum artik ben ne yapcam kafayi yedim iyice canim cok yaniyor daha neler neler...
Evet esim cok sogukkanli biri ama bir insan esinin en kotu zamaninda aramazmi sormazmi herseye sessiz mi kalir ailesine gelince hersey degisiyor kimseye ayni davranmayinca kafam cok karisiyor..eşin üzüntüsünden kaçıyor olaiblir mi ??
bu adam taş degil ya elbette üzülüyordur. kimi üzüntüsünden kaçmaz kimi kaçar
bende kaçarım. dayım halam öldü birinin cenazesine degil 7 sine gittim. o artık ayıp olacaktı. birinin cenazesine yetiştim ama helalligi evin içinde verdim. aşagı inmedim.
cunku yapım buna uygun degil. ben kaçarım. ailemde eşimde bunu bilir. kimse bana gelmedin gitmedin demez. eşiinm teyzesi öldü ki cooook severdim. gitmedm cenazine gidemem çünkü... zaten yatalak hastayada bakamam. ruhen gucum yok buna. ben hasta yatarsam onlarda bana gelmesin.
belki eşinde kaçan biridir.
ama asla seni sevmedigini düşünmüyorum.
Evet esim cok sogukkanli biri ama bir insan esinin en kotu zamaninda aramazmi sormazmi herseye sessiz mi kalir ailesine gelince hersey degisiyor kimseye ayni davranmayinca kafam cok karisiyor..eşin üzüntüsünden kaçıyor olaiblir mi ??
bu adam taş degil ya elbette üzülüyordur. kimi üzüntüsünden kaçmaz kimi kaçar
bende kaçarım. dayım halam öldü birinin cenazesine degil 7 sine gittim. o artık ayıp olacaktı. birinin cenazesine yetiştim ama helalligi evin içinde verdim. aşagı inmedim.
cunku yapım buna uygun degil. ben kaçarım. ailemde eşimde bunu bilir. kimse bana gelmedin gitmedin demez. eşiinm teyzesi öldü ki cooook severdim. gitmedm cenazine gidemem çünkü... zaten yatalak hastayada bakamam. ruhen gucum yok buna. ben hasta yatarsam onlarda bana gelmesin.
belki eşinde kaçan biridir.
ama asla seni sevmedigini düşünmüyorum.
Iste bnde onu diyorum cok bunaliyorum diye cok aradim uykum var diyorduArkadaşlar kaçabilir sevmiyor anlamına gelmez demiş ama buna katılmıyorum belki böyle hissetmediğim içindir çünkü uzakta bile olsa bir telefon ya bir telefon, sıcak bir sohbet ne bileyim zor mu ki?
ailesine karsi babana gore sevgisi daha azdir ve ailesinin olaylari daha farklidir.Evet esim cok sogukkanli biri ama bir insan esinin en kotu zamaninda aramazmi sormazmi herseye sessiz mi kalir ailesine gelince hersey degisiyor kimseye ayni davranmayinca kafam cok karisiyor..
Cok tesekkur ederim cok guzel anlatmissiniz tam anlamiyla bende bunlari anlatmak istiyordum benim icim parcalanirken esimi cok aradim bunaliym diye hastane kapilarinda omrum gecti uykum var diye kapatiyodu dediginiz gibi annem hep soruyodu esin aramadi aramadi diye anne beni ariyor hep diye sakladim yoruldum artikben nasil guvencem bu adama diyorum cunku benjm hastaligimdada boyle vurdumduymazdj annem kardeslerim benden destek aliyor o yuzden guclu olmam lazim diyorum ama bazende yoruluyorum benimde destege ihtiyacim var ama yok iste ben bu adam icin ailemi karsima aldim evlendiydim yapmadigim fedakarlik kalmadiydi icim yaniyor vallahi..Canım Allah tez elden babana şifa versin insallah, çok geçmiş olsun.. bana göre eşin sizlere büyük saygısızlık ve hainlik etmiş, hala etmeye devam ediyor...karısı bu kadar kötü günler yaşarken hayatına hiçbir şey yok gibi devam eden birisi insan olamaz ya! Yüreğim sızladı inanlütfen sen güçlü ol ve babana bunları hissettirme. Yanında hep moralli dur, kocanın sürekli arayıp sorduğunu, selam yolladığını, gelemedigi için çok üzüldügünü filan anlat. Bu yalandan sayılmaz. Adamcağız bir de seni düşünmesin aklı kalmasın günah. Ve şu an için boşver kocanı. Onu değil babanı düşün. Kendine acıma moduna girersen dünyan cehenneme dönüşür sakın yapma. Ailenin başında dimdik dur ki annen kardeşlerin senden güç alsın. İnşallah baban iyileşir canım kocanla hesabını sonraya bırak, şimdi tek işin ailene en iyi desteği verebilmek olsun. Umarım bu zor günlerin sevinçli günlere dönüşür Allah yardımcın olsun...
ne diyecegini bilmiyorsa aramaz -arayamaz. .gene bu o kisiyi sevmedigini veya esini sevmedigini gostermez.Arkadaşlar kaçabilir sevmiyor anlamına gelmez demiş ama buna katılmıyorum belki böyle hissetmediğim içindir çünkü uzakta bile olsa bir telefon ya bir telefon, sıcak bir sohbet ne bileyim zor mu ki?
Ailesi esime dunyanin borcunu yukledi kandirdi kredi cektirdiler esim yeminler etti birdaha konusmam etmem diye cunku ailesi cok iyi oynadi borc yuzunden surekli tayin istedi ben perisan oldum sonra bi baktim ailesi oldu hepsi yine benayni kaldim ortada.ailesine karsi babana gore sevgisi daha azdir ve ailesinin olaylari daha farklidir.
bazen insanlar bilmedigi ne yapacagini sasirdigi ve gene kacmak istedigi olaylara karsi soguktur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?