taciz derken bir kac defa ickiliyken bana sarildi kizim falan ayaklarina ama baska yerlerime dokunmaya calisti icki icince hep beni cagiriyordu bakiyordu ben ondan ayni evin icinde kacmaya ugrasiyordum evet esimle ilk basta mutluyduk ama artik mutluluk birakmadilar disardan satasmalariyla yaptiklariyla fesatliklariyla.. kizlar birde eltime hic güvenmiyorum
ya güzelim sen herşeyi cinsel olarak algılıyor olmayasın
çünkü içki içen ne yaptığını bilmez
bide eltinin yapısı öyle diyorsun sonrada eşimlede arası iyi diyorsun
acaba sen hamilekikle fazla hassaslaşmış olmayasın
bunlar büyük ithamlar iyi düşün sonra kararını ver
inanamıyorum okuduguma gercekmi bu gercekse kocan buna tepkisiz kalması beni çok şaşaırttı canım gercekten böyle ise bence o evde daha fazla kalma senin eşin sana kocalık yapamıyor allah korusun cok üzülerek söylüyorum yarın bugün başkası sana laf atmiş olsa tacizde bulunsa bu adam bunada göz yumar geniş meshepli bence cok dikkatli ol sana söyleyecegim bu kadar canımkayınpederiniz sizi taciz mi etti? inanamıyorum eşinize de size de!! böyle bi durum karşısında nasıl sessiz kalabilirsiniz?!
inanamıyorum okuduguma gercekmi bu gercekse kocan buna tepkisiz kalması beni çok şaşaırttı canım gercekten böyle ise bence o evde daha fazla kalma senin eşin sana kocalık yapamıyor allah korusun cok üzülerek söylüyorum yarın bugün başkası sana laf atmiş olsa tacizde bulunsa bu adam bunada göz yumar geniş meshepli bence cok dikkatli ol sana söyleyecegim bu kadar canımtaciz derken bir kac defa ickiliyken bana sarildi kizim falan ayaklarina ama baska yerlerime dokunmaya calisti icki icince hep beni cagiriyordu bakiyordu ben ondan ayni evin icinde kacmaya ugrasiyordum evet esimle ilk basta mutluyduk ama artik mutluluk birakmadilar disardan satasmalariyla yaptiklariyla fesatliklariyla.. kizlar birde eltime hic güvenmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?