• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çaresizim ve hamileyim... Boşanmak üzereyiz

curry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
191
1
96
36
Almanya
mrb arkadaslar daha öncede kaynanamlarla falan olan sorunlardan bahsetmistim artik olaylar icinden cikamadigim bi hale döndü artik esimde cok hemde cok degisti.. ben 3 sene önce evlendim ve almanyaya geldim.. geldigimde kaynanamlarla oturmaya basladim ve cok sorunlar problemler yasandi ama benim esim hic kimseye bisey demedi bize sahip cikmadi buraya gelir gelmez temizlik islerinde calismaya basladim esim dükkan acti gece gündüz hem onunda yaninda calistim. para durumumuzu düzelttik ayri eve ciktik, biz tasinirkende cok problemler yasandi cok laflar hakaretler edildi herseye katlandim sustum sesimi cikartmadim hem kaynanamdan hem kayinpederimden hem görümcemden cok cektim o evde ... kayinpederimin tacizine bile ugradim defalarca esime anlattim birsey yapmadi görümcem eve erkekler getirdi bisey yapmadi dügünde takilanlari alip kendi bankalarina koydular bana burda 2 sene bir yatak odasi almadfilar hep ezdiler hep ezdiler sesimi cikarmadim.. ama baskalarina kendilerini hep farkli anlattilar millete ne havalar attilar .. ben herseye sustum sabrettim...........o evde kirayida sadece biz ödedik 5 odali evin faturalari hep biz ödedik aisverisi hep biz yaptik babasinin cebine harcligini bile verdi esim ama hep kötü olduk hep..
ve tasindik kendi evimizi actik gene biz kötüydük gene esim ses cikarmadi gene sabret dedi sabrettim takma bosver dedi sustum..köpek gibi calistim onun icin bes kurus para gelmedi elime hersey onun hesabina herseye katlandim cocugunun olmayisina katlandim gece yarilarina kadar calismaya yada evde onu beklemeye katlandim kimse beni istemedi genede kimse benimsemedi.. suanda abisi ve eltisi ile ayni apartmanda oturuyoruz ayni dükkani calistiriyoruz abisi birkez olsun bana slm dahi vermis insan degil tel ben cikarsam yüzüme kapar karisi gelir kendi gelmez evime...kimseye hic bir kötülük etmedim böyle oldum.. eltim zaten arkamdan kuyumu kazmaya ugrasiyor ve esimle cok samimiler onlarin bu samimiyetide beni artik kuskulandiriyor.. ve arkadaslar eltim ve abisi esimi hep kullaniyor kendileri 3 senedir dükkanda hic calismiyor hep biz ve en cok esim calisti ben hep esime akillar verdim ama anlamadi gene onlar iyi oldu ben kötü oldum ..
ARKADASLAR kisacasi esim hem kendini hem beni bunlara kullandirtti ve ezdirdi ama sonucta kendi ailesi iyi oldu ben kötü oldum.. suanda 3 gündür esimle kavga ediyoruz en son dün gece bana bu laflari söyledi ben nankörlük ediyormusum ... ben onun icin ne yapmisim bu güne kadar .. ben bu duruma getirmisim evde huzursuzluk cikmasinin bütün sebebi benmisim bana olan sevgisi bitmis gibi laflar dedi bende peki ozaman bu sondu hersey bitti dedim.. tüp bebekle hamileyim 3 aylik ve bunlari yasiyorum ne yapicam bilmiyorum artik esimde cok degisti son 2 3 aydir özellikle.. hep baskalari yüzünden bu hale geldik ben bunlari haketmedigimi düsünüyorum arkadaslar ne yapmaliyim..ne olur yardim edin akil verin. az önce beni aradi kararin kesinmi diyor ben bu karari kendim vermedim sadece dedim.. ona göre ne kadar basit ya isin icinden hep böle siyriliyor ne olur bana yardim edin cok caresizim

kayinpederimin tacizine bile ugradim defalarca esime anlattim birsey yapmadi

herşeyi geçtim bu cümle yetti
:1no2:

Cok üzüldüm güzelim...allah yardimcin olsun..bende bir gurbetciyim...bilirim bu aci vatan almanyanin zorluklarini...:çok üzgünüm:

Burda kimin kimsen yok galiba...ama biliyormusun hicte sorun degil...:delphin:

Egerki esinden ayrilmak istiyorsan...aninda git devlete sigin...hamile oldugun icin A dan Z ye herseyini karsilayacaklar hic korkma...ne ac kalirsin nede acikta...a.s

Lakin ayrilmak istemiyorsan ki ben olsam babasinin tacizine ses cikarmayan bir Namussuzun (kusura bakma ama bana göre öyle) bir dakika bile daha yaninda durmazdim...Birde böyle bir adamada tüp bebekle ugrasip cocuk yapmazdim...:kızgın: yinede sen bilirsin...nereye kadar cekersin bilmiyorum

En büyük kötülügü kendine ettin be güzelim...fakat ne olursa olsun yinede cekmek zorunda degilsin...Almanyadasin unutma...Almancan yoksa sana yardimci olurum :delphin:

artik bu hayatimdan utaniyorum ben bunlari hakedecek ne yaptim allahim nefret ediyorum herseyden ben herseyi göze aldim herseye katlandim ama simdi bana benim icin ne yaptin diyen bir insan var karsimda ben onun icin vatanimi yurdumu ailemi birakip b uraya geldim bunlari yasadim birde ondan tüp bebeklerle cocuk yapmaya ugrastim sizce hak ediyormuyum yalvaririm söleyin kafayi yicem bana bir akil verin

nasıl yani kayınpederin sana tacizde bulundu eşin sessiz kaldı

eşimin eltimle ilişkisi olduğuna sanıyorum

bu nasıl bir aile yapısıdır ben çözemedim

Ya tacize eşinin sesi çıkmadıysa o adam adam değildir.Kayınpederim demeyin şuna lütfen haketmiyor çünkü.

bende cözemedim bu aile yapisini ama hayatimi mahvettiler allah hepsinin belasini versin

artik bu hayatimdan utaniyorum ben bunlari hakedecek ne yaptim allahim nefret ediyorum herseyden ben herseyi göze aldim herseye katlandim ama simdi bana benim icin ne yaptin diyen bir insan var karsimda ben onun icin vatanimi yurdumu ailemi birakip b uraya geldim bunlari yasadim birde ondan tüp bebeklerle cocuk yapmaya ugrastim sizce hak ediyormuyum yalvaririm söleyin kafayi yicem bana bir akil verin

Ne demek hak ediyormuyum ya...sakin öyle seyler düsünme hayatim...:teselli:

Kimse böyle birsey hak etmez....sorun esinde Adam degilmis kusura bakma...:kızgın:

canim okadar cok etkilendimki bi an yerine koydum kendimi sen iyi dayanmisin tatlim ya bende bu yurt disi olayini atlattim sukur nisanlandim ama olmadi attim nisani ama neler cektim Allah bilir 4 sene bekledim ailem uzulmesin diye cunku hic arayip sormuyodu iyikide olmamis sukur okunmus duam varmis genelde bu yurt disinda olan erkeklerde var bu huylar anne baba agzina bakmalar kendilerini ustun seni kucuk gormeler gitmedim ama yasadim yani gelip gitmedi nisandan sonra cok cektim ya arkadaslar beni duyan varsa su yurt disini birakin ya ne var Allah askina kizlar ve erkekler kole olarak gidiyo oraya hic mutlu huzurlu olani duymadim simdi bebisini dusun devlete sigin bence Allah tan haklari guzel bebisine kiyma zor bulmusun kaybetme esinde duzelir ins diyecem ama zor bebisin hic bir sucu yok onu dunyaya getirmen lazim cunku Allah verdi cani o alir sabir et bacim dualarimiz seninle o kotuluk yapanlarda seytanindan bulsunlar ins Allah yardimcin olsun sen utunacak bisey yapmadin cekecegin varmis alin yazisi bu gecer merak etme hersey yoluna girer ins nedeyim

kayınpederiniz sizi taciz mi etti? inanamıyorum eşinize de size de!! böyle bi durum karşısında nasıl sessiz kalabilirsiniz?!

sizce ne yapayim ben ne yapayim ya cildiricam bir annem bir ablam var türkiyede birde köyde yasayan amcam kimsem yok zaten bu güne kadar anneme bazi seyleri anlattim ama artik onuda üzmek istemiyorum

Canım benım yaaa cok uzuldum yazılanları okuyuncaaa.Allah yardımcın olsun,ama anlattıklarına bakılırsa bu evlılıgın hıcte duzeltılecek bı halı kalmamış.Yanı bu benım fıkrım,ama bunları cekmek zorunda degılsın,umarım aılen sana destek cıkar ve bebegınle mutlu mesut yaşarsınn...

sizce ne yapayim ben ne yapayim ya cildiricam bir annem bir ablam var türkiyede birde köyde yasayan amcam kimsem yok zaten bu güne kadar anneme bazi seyleri anlattim ama artik onuda üzmek istemiyorum

Güzelim sen önce kendin karar ver...ayrilmak istiyormusun...yoksa bosanmakmi..?

Biz sana burda ayril veya bosan diyemezki

Kayınpederinin tacizlerine ses çıkarmayan ve sana bunları yapan adama birde tüp bebekle bebek yaptın öylemi...

nasil insanlar böyle nankör olabiliyor anlayamiyorum insanlarin bize yaptiklari kötülükleri kendi gözleriyle görüp yasayan insanlar iyi oldu bense kötü anlayamiyorum

yazdıklarının hepsideayrı ayrı boşanma sebebi ama sende hepsi birden yani ne desem şaştım valla kimseye ayrıl ayrılma diyemem bana düşmez . herşeye kendin karar vereceksin biz ancak destek olabiliriz :teselli:

ya ben okurken sinirlendim. ne yazacağımı da bilemiyorum şuan. kusura bakma ama eşine içimden baya bi küfrettim. ne demek kayınpederin tacizde bulunuyor ama kocan bişey yapmıyor. ben böyle bir adamın babalığından da şüphe duyarım. iyi düşün kararını ona göre ver. şartlar uygunsa bir süreliğine annenlerin yanına gel belki biraz uzaklaşmak sana iyi gelir daha net düşünürsün.

hepimiz taciz olayına takıldık görüyorsun ki yani taciz derken bedensel birşeyden mi bahsediyoruz yoksa sözlü hakaretle seni rencide etmesi falan mı fisfisfis

cnm buyuk gecmıs olsun cok kotu olaylar yasamıssın allah kımsenın basına vermesın esınle tek oldugunda mutluysan dusun derım ama kayınpederın olayınıda duyup sana sus dıyen bırı ıcın pek dusunulemez bır ablam annem var dıyorsunya onlar ıste buyuzden ezmıslerdır senı sahıpsız gordu demekkı oysa yetımın basını oksayanın ne kadar sevap kazandıgını bılıyoruz kı yetıme ezıyet etmek allah onlara layıgını versın

Back