Çok caresizim lütfen yol gosterin

Size böyle davranan adamla yatmasaydiniz hamile de kalmazdiniz. Ben bunu hic anlamiyorum. Sevismek kelimesi de sevmekten gelmiyor mu? Hani türkcem iyi degil düzeltsin biri. Bu nasil oluyor? Ailenizde siz hep döndügünüz icin öyle diyebiliyor zaten. Baktilar ikinci bebek de yolda. Tabi ciddiye almazlar

maalesef aılenız aıle degıl
Ayn öyle okulun en çalışkan öğrencisiydim ama kızlar okumaz diyip beni okuldan aldılar öğretmenlerin çok uğraştı ama vazgeçmedi babam denecek adam 16 yaşında nisanlandirdi 17 yaşında da evlendim yaşadığım acılar saymakla bitmez

şu 2.çocugu ben istemedim 3.cocugu ben istemedim nasil oluyor onu anlamadim. bende istemiyorum 2.cocuk bizde hiç kaza olmuyor.
benmi tuhafim anlamiyorum bir hatasini yakaladim diye adamin burnundan getirdim icimden sevismek bile gelmiyor bana ne ananin evine git dedi ne seni istemiyorum dedi ona ragmen icim almiyor yani.
ceketinizi uzerinize atip hamile birakmadi sonucta igne vurunun ilac kullanin prezervatif kullanin ria taktirin gerekirse 4 lü kombo yapin su durumdaysa evliliginiz.
ben istemeden oldu diye bir sey yok.
desenizki esim tarafindan zorlandim e yine korunmuyormussunuz yine korunmuyormussunuza cikiyor sonuc

Burda eşinizden daha karaktersiz olan aileniz. Hadi o biyerde el adamı ama aile anne baba evladının halini görür de nasıl bizi rezil etme diye dönmesine izin vermez. Böyle zihniyetler başka başka şeylerden gerçek anlamda rezil olurlar umarım

İkinci bebek olmadan önce defalarca boşanmak istedigimi söyledim ama bana hep sabret dediler ben o adamla yatmak istemedim ama beni tehdit ediyordu ailene benimle yetmiyor derim alın kizinizi derim diyodu ona hiç utanmada yok gidip sylerdi de tabi ailemde yine beni suclardi kızımı alıp çekip gitmeyi kaç defa düşündüm ama korkuyodum daha önce hiç buyuksehirlerde yasamaistim ya yolda birileri beni alikoyarsa ya kotuyola dusersem diye korkuyodum çünkü bana yardımcı olacak hiç kimsem yoktu ev bir iş ayarliyacak

Kocanız kara cahil. Herkes hamile kalıyor sen böyle yapıyosun ne demek. Amacı da sizi boşamak değil. Pis sadist size acı çektirmek istiyor nedense. Boşanmak istese ailelere söyler. Muhtemelen benden önce neden ikinciye hamile kaldınız diye soran olacak ama heralde vardır bi sebebi. Çocuklarınız için üzgünüm. Aileniz de nasıl bir aileymiş dövülmenize bile bu kadar göz yumacak ne yaşıyolar. Elalem dayak yedeğinizi bilse sıkıntı yok ama boşanacak dediklerinde püüü rezil olduk.

nafakanı zor vermez.
maaştan her ay otomatik kesiliyor onun elinde olan bir şey değil korkma.
ama nafaka ne kadar verilir bilmiyorum. yeter mi?
sana ne desek boş şimdi olan olmuş bundan sonrası önemli senin için.
ne hali varsa görsün.
hiç muhattap olma kocam var diyip üzülme bile. kendi halinde evlatlarınla görmezden gelebiliyorsan gel.
doğacak bebeğini düşün. sabret elin ayağın kuvvetlensin bebeğin doğunca ailenden birini yanına al mutlaka.kv iyimi o gelsin ya da .kendi ailen gelmezse.
kendine gelince bas tekmeyi .
ailende de ne insaf varmış maşallah.

Arkadaşlar bence çözüm fikriniz varsa yazın diğer yazdıklarınız bu incinmiş yorgun kadını daha fazla üzmekten yıpratmaktan başka bir şeye yaramaz bir de biz yapmayalım yani kadın zaten farkındadır korunma konusunda yaptığı ihmalin ama artık olan olmuş böbürlene böbürlene sevişmeseydin korunsaydın bir de oh iyi olmuş sana reva diyeceksiniz nerdeyse kadın böyle rahatça gelen geçen saydırsın vursun diye açmamıştır konuyu biraz karşındakinin kalbini düşünerek yorum yapalım herkes hata yapıp ihmal yapabilir ve bedelini o ödüyor zaten üstelik hamile bir kişi zaten ekstra hassas bir de biz niye vuralım sözlerimizle yapmayalım lütfen

Kaç ay gizlice ilaç içtim sağlık ocağından almıştım ama onlar bitince byle oldu evim carsiya çok uzak olduğu için tekrar gidip alacak imkanım da yoktu gitsem eşim ve ailesi nereye gidiyosun tek başına derlerdi asla tek başına gndermezler onların yanında da alamazdim alsam hemen kocam denecek adama söylerlerdi oda aileme yetiştirirdi

Anladığıniz için çok teşekkür ederim derdimi sylecek beni anlayacak hiç kimsem yok çünkü

Çocukluğumdan beri bana hiç anne baba olmadılar ki baskalrinin çocuklarına nasıl baktığını gorunce imrenirdim hep onlar için önemli olan sadece abimdi ben kızım diye beni ne sever nede düşünürlerdi

Sorun nerde biliyormusun kardesim. Sen hep susuyorsun altdan aliyorsun üstüne hamile kaliyorsun. Insanlar tabi ki hersey yolunda zanneder. Yada istemeyerek döndü ama demek ki arayi düzeltdiler diye düsünürler. Mesele sizi kirmak degil yalnis anlamayin. Ama bundan sonra size nasil yardim edilir diye düsünüyorum. Kadin dernekleri var mi kaldiginiz yerde?

Yani gerçekten pek bir çıkış yolu yok gibi görünüyor. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama hayatınızın gelecek 5 senesini unutacaksınız. Sesinizi çıkarmadan, eşinizin dikkatini tepkisini çekmeden, sanki o yokmuş gibi yaşayarak çocuklarınızı büyüteceksiniz. Atabilirseniz kenara 3-5 kuruş atmaya çalışacaksınız.

Yapabilirseniz ufak harçlıklar çıkarabilirsiniz el işi vs.. Ya da eğitiminiz ne bilmiyorum, açık öğretim gibi birşeylere kaydolabilirsiniz.

Yani yapacağınız şey çocuklarınızı büyütüp, sonraki hayatınıza hazırlanmak.

Bir de ne olur eşinizden habersiz bile olsa korunun. Bu işi ona bırakmayın.

Evet kulağa çok sinsice geliyor ama başka bir çareniz yok gibi görünüyor.

Öyle insanlara karsi sinsilik degil, akillilik olur o. 16 yasinda bir kiz cocugunu ogluna gelin diye alan bir aile ancak öküz sürüsü olur zaten

Konu sahibi zaten iyi bir psikolojide değil. Yargılamaktan öte yardımcı olmaya çalışsak. Kendimizle kıyaslamasak. Eşi normal insan değil. Tecavüz ediyor belki, tehdit ediyor olabilir mi? O kadar şiddetin hakaretin içinde yerle yeksan olmuş psikolojiyle korunmayı düşünememiş de olabilir. Yazık ya şurda dertleşmek istemiş neden yapıyoruz bunu?

çok teşekkür ederim beni anladığıniz için ayn dediginiz gibi ikinci çocuğu asla isteyerek yapmadım ilaç vs kulansaydin diyorlar kullandım da ama bitince ne ilaç getirecek durumumda yoktu ondan uzak duruyodum ama beni tehdit ediyordu ailene sylerim diye ben aileme onu istemiyorum dedikce beni suçluyorlardı katlanacaksin diyorlardı o onlara kızınız benimle affederseniz yetmiyor deseydi onlarda yine benim ustume gelecekti yardım edeceklerine yine beni sucluyacaklardi katlanmaktan başka çare yoktu yoksa nefret ettiğiniz bir adamla yatmaktan daha kötü bisey yoktur emin olun benim elimde olan bisey degildi

Öyle insanlara karsi sinsilik degil, akillilik olur o. 16 yasinda bir kiz cocugunu ogluna gelin diye alan bir aile ancak öküz sürüsü olur zaten
Bildiğimiz bilmediğimiz hayatlar, şartlar var ne yazık ki. Ne yazık ki hala 16 yaşında kızını okutmayıp nişanlayan, gelin alan aileler var. Çok üzülüyorum böyle çaresiz bırakılan kadınları görünce..

Konu sahibi.. gerçekten yapman gereken hazırlık yapmak. Çocuklarını büyütürken o evden çıkıp gideceğin güne hazırlık yapacaksın. Para mı atarsın, meslek mi edinirsin..kurslar mı olur.. inan bilmiyorum.

şiddet gösterdiginden bahsetmiyor ki konuda
zaten diyorum ki zorluyor olabilir bişeylere ama korunma dediginiz bir gunluk bir sey degil bu adam cikip ise gidiyordur sonucta sabah evde yokken içtigi dogum kontrol hapindan adamin ne haberi olabilir mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…