- 23 Ağustos 2012
- 50.566
- En iyi cevaplar
- 1
- 234.945
- 898
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
3.5 senenın hatrına emeklerime kıyamadıgım ilerde keske der miyim diyerek dusundum ve gittim. o da istanbuld yasıyor canakkaleye haftasonu gezmeye gitti. hani baska sehır ikimiz biz. belki düzelir veya biter ama net olur dedim. aglıyorum diye msjlat attı bana. bu sekılde bitsin istemedim. kendimi simdi nasıl degersiz hissediyorum kelime bulamam anlatmaya hiç uyumadım.
sizi yanlıs anlamadım. benım derdimi siz dinliyorsunuz suan. ne deseniz kabulum zaten. baslıgı acarken her soylenecek olanı goze aldım. ki bence cok kibarsınız. tesekkur ederim.anlıyorum yanlış anlamadın inşaallha dediklerimi, büyüyorsun o zman diyelim, bu durum kulağına küpe olsun, hepimizde olmuştur, kullnılmak değersiz hisettirilmek, ben kendi adıma annemel mesafe koydumbiraz daha rahatım. inşaallah bir daha bu durumun hiç tekrarlamasın, bir ders oalrka kalsın ama takıntı olarak devam ederse bir ki aydan fazla sürerse veya başka birine karşı da herhangibirşey yaşarsan "kendini bir kişiye daha kullandırtma" - kendin bunu yapamıyorsan hiç çekinme aslnalar gibi git profesyonel yardım al. bu tipler senin benim gibi iyi niyetli insanların köpekbalığı gibi 10 km öteden kokusunu alıp kan emerler....
Değerlisin... Unutma... Değmeyecekelre üzülme.. (Bu benim kendime dediğim bir laftır): deliyle deli olma ...Sevgiler...
küfür yazdıgını gorunce tum programları kaldırdım telefonumdan engellemedim ama programları kaldırdım kendi akıl saglıgım için. iyi hissettigimde yenıden kullanmaya baslarım. ben hiç uyumadım ve devam ettı o hayatına. ne kadar adaletsiz.Bence hiç değersiz hissetme. Geriye baktığında ben aşkım için savaştım arkadaş, ben elimden geleni yaptım diyebilirsin, aklında hiç keşke kalmaz.
Değerini düşürmüşsün yazan arkadaşlara katılmıyorum. Ben tatilimi kesip yurtdışına uçak bileti alıp maddi çok zarara geçmiştim, herif taşınıp uzağa gitmeden son kez göreyim diye görüşmeye zahmet etmemişti. Haa sonra ne oldu dersen köpek gibi pişman olup yalvardı ama benim için çok geçti. O anda ah vah değerim düştü diye hiç düşünmemiştim, aşkımı kaybettiğim için çok üzgündüm.
Yaşananlara mutsuz olman normal tabi, ama kendini de suçlama. Bu şekilde olması inan daha iyi, değmediğini görüp üzülmeyyeceksin, aşk acısı çekmeyeceksin. Sadece tiksinti duyacaksın bu herife karşı. İnsanca ayrılınca aşk bitmiyor, aşk acısı kalıyor. Bu şekilde karşı taraf kendinden tiksindirince içindeki her şey bitiveriyor.
Bu herif de bir hayvan açıkçası. Bilmediğin etmediğin bir şehre gelmişsin, başına bir iş geldi mi, döndün mü insan merak eder.
Engelleme bile hiiiiiiç takma. O ölmüş gibi yaşamına devam et.
küfür yazdıgını gorunce tum programları kaldırdım telefonumdan engellemedim ama programları kaldırdım kendi akıl saglıgım için. iyi hissettigimde yenıden kullanmaya baslarım. ben hiç uyumadım ve devam ettı o hayatına. ne kadar adaletsiz.
cok tesekkur ederim size.
asla aklıma intikam gelmedi. donus için otobusun kalkmasını beklerken aglıyordum ve tek hissettigim yemin ediyorum mide bulantısıydı ferıbota binince de kustum zaten. bende yarattıgı tek sey mide bulantısı.adam tersini dönmüş bildiğinkes irtibatını intikam dahi düşünme bunun için yorulma bile
hep gelgitleri vardı. ilk ayrılıgımız degildi bu. bu adam hep haklıdır. kendinde sorun gormeyen tipler olur ya bu onlardan biri. ben annesiz buyudum ve babamı temmuzda kaybettım. bundan sonra iyice baglandım buna. omzunda agladım falan ya gozumde kocaman oldu. ayrıldıgımızda boyle dengesızlıkler yapacagını biliyordum. ama böyle canımı yakacagı hiç aklıma gelmemıstı.
Oncelikle basin sag olsun. Konuya gelince;
Bu adam senin siginacagin liman degil, en azindan su an , su haliyle degil.
Ona hissettigin tum iyi kotu duygulari icine göm, sana hissettirdigi tum kotu hisleri, degersizlik duygusunu yut ve yoluna bak.
Senin degerini o vermiyor ki senden alabilsin. Ona muhtac degilsin, belki de senden daha aciz bir insan o. Onu kendinden ustun gormen icin hicbir sebep yok.
Bu adami , ince duygularinin öznesi yapma.
Bu adamdan merhamet bekleme.
Nasibinse döner dolasir seni bulur, Allah'a havale et, kendine odaklan.
Bu adamdan iliskinizin sonuna dair net bir cevap da bekleme, bir son söz , saygili bir bitiriş bekleme.
Sanki aranizda saygili, sevgili bir ayrilik konusmasi gecmis varsay, el sıkısarak, iyi dileklerde bulunarak ayrilmissiniz gibi bir hayal yarat kafanda, boyle hayali bir anı olustur. Bu iliskinin bitmesi icin onun BİTTİ demesi mi gerekiyor? Sen bitirdin iste sakince ,sessizce. Yetmez mi?
Biliyorum gecmisiniz hatrina duzgun bitsin isterdin. Oyle varsay sen de.
o kadar güzel yazmıssın ki. üstüne kuracak cümle bulamadım. allah seni iyilerle karsılastırsın.
Kafanda bitir, gonlunde de zamanla biter insallah. Kendini sev. Allah yardimcin olsun canim.
o kadar güzel yazmıssın ki. üstüne kuracak cümle bulamadım. allah seni iyilerle karsılastırsın.
Valla canımcım, adam karşıma tekrar geldiğinde içimde tiksintiden başka bir şey kalmamıştı inan.
Aşk acısı 1 mg çekmedim, bu hikayedeki tek pişmanlığım 400 euroluk uçak parası.
Canim ya , bir anda bitmis duygular sende, bu iyi bir sey aslinda ama merak ediyorum: Hic mi biriyle olur, yeniden asik olur, biriyle cikar diye ufacik da olsa rahatsizlik duymadin mi? Biten iliskinin ardindan yapacak bir sey yok, illa ki olacak bu tarz seyler de yine de insan duygularini kontrol altina alamadan minicik de olsa bu endiseleri yasar diye dusunuyorum.Onemli olan uzun surmemesi ve zamanla notrlesmek.
Şöyle ki sonra pişman olup geldi , yani içim soğudu. Kolayca miktir etmemde bunun da etkisi var tabi:))) İstemeyen taraf olmak cidden içi soğutuyor.
Yaneee sokağa çöpümü koyduğumda, çöp toplayan biri alıp çöpümü götürürse allahım çöpümü çaldılar demiyorum, aynı prensip:) Ayılıp bayıldığım bir mal olaaydı zaten çöpe atmazdım.
Sadece bu değil, beni asıl tiksindiren yan taşınıp gitmeden önce beni koskoca bir işyerine rezil etmesi oldu. Ona yazdığım maili ortak arkadaşımız bir hatuna göstermiş, sonra dedikodu çıktı şefimin kulağına kadar gitti bu nedir diye. O an adamın karşısında o kadar ezilip büzüldüm ki anlatamam rezil oldum. İş değiştirdim, şehir değiştirdim.Şimdi bu herif evlense cidden umrumda olur mu sence? Bu adam benim için öldü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?