- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 40
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
ama cok degersiz hissediyorum kötü hissediyorum kafamdan sacma sapan seyler geciyor. kinim yoktu suan kinlendim.Hicbirsey yoluna devam et
iste sırf su dedikleriniz yuzunden kendimi cok degersiz hissediyorum ve hiç uyumadım. nasıl gececek bu aklımda olmasından son derece rahatsızım. kötü kötü seyler geliyor aklıma cok mutsuzum.Yapacak bir şey kalmış mı?
Kalkıp taa Çanakkale'ye gitmişsin, zahmet edip almaya gelmemiş, üstüne küfür yemişsin.
Yani 7 kat el olsa "ya bu kız ne yaptı evine vardı mı?" diye merak edilir, sorulur. Onu bile yapmamış.
Hayatından tamamen çıkarman lazım bu adamı.
keske gitseydim der miyim uc bucuk sene dile kolay böyle kendimi yiyecegime gittim ama olmadı diyim dedim. aslında iyimi oldu kötümü bilmiyorum ama hiç uyumadım. kötü ve degersiz hissediyorum. bukadar basit olması benim nefesimi kesiyor.Yarısına kadar iyi gidiyordun. Taki Çanakkale'ye gidene kadar...
Bundan sonra ne yapmalı değil yapmamalısın canım. Bu konuda gözümün önünde yaşanan iki örnek oldu. Birisi şimdi kaygı bozukluğu nedeniyle ilaç kullanıyor senelerdir.
Kendine yazık etme. Milletin canı istediğinde ayağına giden kadın olma... olma...
ucbucuk senelik sevgilimdi omzunda agladıgım 5 tlyi bolustugum gülerken gözümüzden yas geldigi zamanlarda oldu. dostumdu aynı zamanda. halıyle evıne gıderken sakınca gormedım. sonrası kırdı benı yok oldum. ama sonra yenıden zaafıma yenıldım. simdi degersiz hissediyorum aklımdan hiç cıkmayacak hiç gecmeyecek gbi. bukadar kolay olması nefesimi kesiyor.Keşke gitmeseydin evine. Kusura bakma ama adam resmen senin ona olan zaafını kullanıyor. Yanlış anlama ben bu tür şeylere karşı biri değilim ama içinde duygu olmalı. Bir hata daha yapıp o sözlerin üstüne Çanakkale'ye gitmişsin o da ayrı bir hata sil engelle bir daha ulaşamasın sana.
işin en kötü tarafı iletişim kurmak için birsey yapmaması hani yapsa bunu yapıp bir nebze iyi hissederdim ama yapmadı. telefonumu mesgul gorunce kudurdu sadece sonra da küfrünü edip bıraktı.İletişimi bitireceksin,gerekirse numarasını engelle.
Almış seni avucuna,o avucu bir yalasın da o görsün neymiş.
uzak durmama gerek kalmadı en kötüsü bu. mesgulum dıye yırmı kere arayıp kufur edp bıraktı. ben eve dondum uyuyamadım nefes alamıyorum. o devam ediyor. en kötüsü bu.Bu adamin gelgitleri var aman uzak dur.
işin en kötü tarafı iletişim kurmak için birsey yapmaması hani yapsa bunu yapıp bir nebze iyi hissederdim ama yapmadı. telefonumu mesgul gorunce kudurdu sadece sonra da küfrünü edip bıraktı.
ulasmaya calısmadı ki. telefonumu mesgul gorunce delırdı sadece o kadar. sonra küfürlü mesajı atmıs bi daha ne aradı ne sordu. zaten zoruma giden de bu nefesımı kesen de bu. simdi onu engellesem dag daga kusmus dagın haberı yok olayı olacak.Keşke gitmeseydin evine. Kusura bakma ama adam resmen senin ona olan zaafını kullanıyor. Yanlış anlama ben bu tür şeylere karşı biri değilim ama içinde duygu olmalı. Bir hata daha yapıp o sözlerin üstüne Çanakkale'ye gitmişsin o da ayrı bir hata sil engelle bir daha ulaşamasın sana.
3.5 senenın hatrına emeklerime kıyamadıgım ilerde keske der miyim diyerek dusundum ve gittim. o da istanbuld yasıyor canakkaleye haftasonu gezmeye gitti. hani baska sehır ikimiz biz. belki düzelir veya biter ama net olur dedim. aglıyorum diye msjlat attı bana. bu sekılde bitsin istemedim. kendimi simdi nasıl degersiz hissediyorum kelime bulamam anlatmaya hiç uyumadım.Ah tatlım farkındasın değilmi, kendi elinle kendi değerini yok etmişin. Senden ses çıkmayınca Nasıl üzerine düşüp aramaya başlamış, Çanakkale'ye falan niye gidiyorsun, sana aranıza bişeyler yaşandıktan sonra kullanıp atan adamcık için. Bu saatten sonra hic bir aramasına mesajına cevap verme, gerekirse numaranı değiştir, azcık gururlu olun ya, bunları haketmediğini biliyorsun. 3,5 senene yazık ama dahada yazık etme kendine
ucbucuk senelik sevgilimdi omzunda agladıgım 5 tlyi bolustugum gülerken gözümüzden yas geldigi zamanlarda oldu. dostumdu aynı zamanda. halıyle evıne gıderken sakınca gormedım. sonrası kırdı benı yok oldum. ama sonra yenıden zaafıma yenıldım. simdi degersiz hissediyorum aklımdan hiç cıkmayacak hiç gecmeyecek gbi. bukadar kolay olması nefesimi kesiyor.
keske gitseydim der miyim uc bucuk sene dile kolay böyle kendimi yiyecegime gittim ama olmadı diyim dedim. aslında iyimi oldu kötümü bilmiyorum ama hiç uyumadım. kötü ve degersiz hissediyorum. bukadar basit olması benim nefesimi kesiyor.
hep gelgitleri vardı. ilk ayrılıgımız degildi bu. bu adam hep haklıdır. kendinde sorun gormeyen tipler olur ya bu onlardan biri. ben annesiz buyudum ve babamı temmuzda kaybettım. bundan sonra iyice baglandım buna. omzunda agladım falan ya gozumde kocaman oldu. ayrıldıgımızda boyle dengesızlıkler yapacagını biliyordum. ama böyle canımı yakacagı hiç aklıma gelmemıstı.Canı sıkılınca ulaşır o sana mutlaka,anlamadığım 3,5 yıllık ilişkinizde de bu adam böyle biri miydi ?
Ayrılınca mı tanımaya başladınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?