cok caresiz ve degersiz hissediyorum?

benneyanginlargordum

İyi bir insanım ama, herkese değil.
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
19.368
99.157
598
40
arkadaslar sizi hep okuyordum ama uye degildim.sirf sizden yardim istemek fikir alisverisinde bulunmak icin uye oldum az once.
3.5 senelik bir iliskim vardi karsilikli sacma sapan tavirlarla bitirdik. bittikten sonra hic kopmadik. oyle ya da boyle iletisim kurduk. hic bensiz kalmadi yani. sonra birsabah oglende ise gidecegim kahvalti edelim mi dedi? olur dedim ve evine gittim. uc bucuk senedir gittigim evdi iliski biteli bir hafta olmustu. sakinca gormedim. kahvalti hazirlamis yedik ictik. vakit dolsun diye film actik. derken aramizda biseyler yasandi. ve kalkip eve geldim. bu olayin yarinsi, 'biz sevgili degiliz attigim adimlari eskisi gibi sana haber vermeyecegim'diye mesaj atti bana. ellerim buz gibi oldu okurken. aradim ve insan gibi vedalasip hayatlarimiza bakalim bitsin dedim. insan gibi vedalassakta bitmez,cunku sen beni seviyorsun dedi. bu cumleyle daha yikildim ve kendime soz verdim ararsa acmayacagim. msj atmayacagim. aramayacagim diye.
ertesi gun sessizligimi fark etti ve aramaya basladi.msj atmaya basladi. ne telefonlari actim ne de msjlara geri dondum.
canakkaleye gidiyorum sende gelsene dedi evleri var orda. cevap vermedim.
sabah uyandigimda 'sen artik yoksun bittin'diye mesaj atmisti bana onu gordum. buna da geri donmedim. aradan bigun gecti keske dermiyim diye kendimi yedim. ve kalkip canakkaleye gittim istanbuldan.
indigimde aradim,kalk gel seni almak icin gelecek elli metre yolum yok dedi. ben orda yikildim. turuva yazihanesine girdim donus kacta diye sordum dokuz dediler saat sekizdi o an. donus bileti aldim aglayarak beklemeye basladim.
bu arada arkadasimi aradim indigimde beni almaya gelin diye olayi anlatiyordum,bu aradi. telefonumu mesgul gorunce cildirdi on kere aradi bes dk da.
telefonu kapadigimda msjini gordum,kiminle konusuyorsan xxxx diye kufur etmis bana..
xxx degilim ama seni sevdigim ve ciddiye alip buraya geldigim icin gerizekaliyim,yazdim gonderdim. gece donmustum eve. ne aradi ne sordu.
kendimi o kadar degersiz hissediyorum ki anlatamam.
bundan sonra napmaliyim?

Yarısına kadar iyi gidiyordun. Taki Çanakkale'ye gidene kadar...
Bundan sonra ne yapmalı değil yapmamalısın canım. Bu konuda gözümün önünde yaşanan iki örnek oldu. Birisi şimdi kaygı bozukluğu nedeniyle ilaç kullanıyor senelerdir.
Kendine yazık etme. Milletin canı istediğinde ayağına giden kadın olma... olma...

iste sırf su dedikleriniz yuzunden kendimi cok degersiz hissediyorum ve hiç uyumadım. nasıl gececek bu aklımda olmasından son derece rahatsızım. kötü kötü seyler geliyor aklıma cok mutsuzum.

Keşke gitmeseydin evine. Kusura bakma ama adam resmen senin ona olan zaafını kullanıyor. Yanlış anlama ben bu tür şeylere karşı biri değilim ama içinde duygu olmalı. Bir hata daha yapıp o sözlerin üstüne Çanakkale'ye gitmişsin o da ayrı bir hata sil engelle bir daha ulaşamasın sana.

keske gitseydim der miyim uc bucuk sene dile kolay böyle kendimi yiyecegime gittim ama olmadı diyim dedim. aslında iyimi oldu kötümü bilmiyorum ama hiç uyumadım. kötü ve degersiz hissediyorum. bukadar basit olması benim nefesimi kesiyor.

ucbucuk senelik sevgilimdi omzunda agladıgım 5 tlyi bolustugum gülerken gözümüzden yas geldigi zamanlarda oldu. dostumdu aynı zamanda. halıyle evıne gıderken sakınca gormedım. sonrası kırdı benı yok oldum. ama sonra yenıden zaafıma yenıldım. simdi degersiz hissediyorum aklımdan hiç cıkmayacak hiç gecmeyecek gbi. bukadar kolay olması nefesimi kesiyor.

İletişimi bitireceksin,gerekirse numarasını engelle.
Almış seni avucuna,o avucu bir yalasın da o görsün neymiş.
işin en kötü tarafı iletişim kurmak için birsey yapmaması hani yapsa bunu yapıp bir nebze iyi hissederdim ama yapmadı. telefonumu mesgul gorunce kudurdu sadece sonra da küfrünü edip bıraktı.

işin en kötü tarafı iletişim kurmak için birsey yapmaması hani yapsa bunu yapıp bir nebze iyi hissederdim ama yapmadı. telefonumu mesgul gorunce kudurdu sadece sonra da küfrünü edip bıraktı.

Canı sıkılınca ulaşır o sana mutlaka,anlamadığım 3,5 yıllık ilişkinizde de bu adam böyle biri miydi ?
Ayrılınca mı tanımaya başladınız ?

Ah tatlım farkındasın değilmi, kendi elinle kendi değerini yok etmişin. Senden ses çıkmayınca Nasıl üzerine düşüp aramaya başlamış, Çanakkale'ye falan niye gidiyorsun, sana aranıza bişeyler yaşandıktan sonra kullanıp atan adamcık için. Bu saatten sonra hic bir aramasına mesajına cevap verme, gerekirse numaranı değiştir, azcık gururlu olun ya, bunları haketmediğini biliyorsun. 3,5 senene yazık ama dahada yazık etme kendine

ulasmaya calısmadı ki. telefonumu mesgul gorunce delırdı sadece o kadar. sonra küfürlü mesajı atmıs bi daha ne aradı ne sordu. zaten zoruma giden de bu nefesımı kesen de bu. simdi onu engellesem dag daga kusmus dagın haberı yok olayı olacak.

3.5 senenın hatrına emeklerime kıyamadıgım ilerde keske der miyim diyerek dusundum ve gittim. o da istanbuld yasıyor canakkaleye haftasonu gezmeye gitti. hani baska sehır ikimiz biz. belki düzelir veya biter ama net olur dedim. aglıyorum diye msjlat attı bana. bu sekılde bitsin istemedim. kendimi simdi nasıl degersiz hissediyorum kelime bulamam anlatmaya hiç uyumadım.

Bunları düşünme, sen kendine değer ver, başkası verse ne olur vermese ne olur. Sen onun vereceği değerle yaşayacak değilsin. Öyle ya da böyle onunla örüşme, çünkü unutman zorlaşır tamamen bağları koparmazsan. Onun sana ulaşmasına engel ol. Adam alışmış senin ilgine baksana benden vazgeçemez havasında.. Ondan vazgeçtiğin an değerli olursun emin ol. Ama sen o zaman da dönme. Geçmez sanıyorsun ama geçiyor. :) Allah karşına öyle birini çıkarır ki iyi ki geçmiş dersin.

Böyle hissetmen normal çünkü kendi değerini düşürmesine izin vermişsin. Sana şu kadarını söyleyeyim, bu kişi seni boş zamanlarını değerlendirecek birisi yapmaya çalışıyor. Asla ve asla izin verme. Duygularım aklım karışık diyecek. Sana kendini suçlu hissettirecek. Böylece ne derse yapmaya başlayacaksın.
Bak canım bu sözlerimi mutlaka kafana yaz. Bu örnekleri çok gördüm. Buna benzer birşey ben de yaşadım. Kendini kuyulara düşmeden çek kurtar. Af dilese dahi. Seven birisi öfkesi ile bile olsa asla ve asla böyle davranmaz

Canı sıkılınca ulaşır o sana mutlaka,anlamadığım 3,5 yıllık ilişkinizde de bu adam böyle biri miydi ?
Ayrılınca mı tanımaya başladınız ?
hep gelgitleri vardı. ilk ayrılıgımız degildi bu. bu adam hep haklıdır. kendinde sorun gormeyen tipler olur ya bu onlardan biri. ben annesiz buyudum ve babamı temmuzda kaybettım. bundan sonra iyice baglandım buna. omzunda agladım falan ya gozumde kocaman oldu. ayrıldıgımızda boyle dengesızlıkler yapacagını biliyordum. ama böyle canımı yakacagı hiç aklıma gelmemıstı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…