- 23 Ağustos 2012
- 50.572
- En iyi cevaplar
- 1
- 234.969
- 898
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
3.5 senenın hatrına emeklerime kıyamadıgım ilerde keske der miyim diyerek dusundum ve gittim. o da istanbuld yasıyor canakkaleye haftasonu gezmeye gitti. hani baska sehır ikimiz biz. belki düzelir veya biter ama net olur dedim. aglıyorum diye msjlat attı bana. bu sekılde bitsin istemedim. kendimi simdi nasıl degersiz hissediyorum kelime bulamam anlatmaya hiç uyumadım.
Bence hiç değersiz hissetme. Geriye baktığında ben aşkım için savaştım arkadaş, ben elimden geleni yaptım diyebilirsin, aklında hiç keşke kalmaz.
Değerini düşürmüşsün yazan arkadaşlara katılmıyorum. Ben tatilimi kesip yurtdışına uçak bileti alıp maddi çok zarara geçmiştim, herif taşınıp uzağa gitmeden son kez göreyim diye görüşmeye zahmet etmemişti. Haa sonra ne oldu dersen köpek gibi pişman olup yalvardı ama benim için çok geçti. O anda ah vah değerim düştü diye hiç düşünmemiştim, aşkımı kaybettiğim için çok üzgündüm.
Yaşananlara mutsuz olman normal tabi, ama kendini de suçlama. Bu şekilde olması inan daha iyi, değmediğini görüp üzülmeyyeceksin, aşk acısı çekmeyeceksin. Sadece tiksinti duyacaksın bu herife karşı. İnsanca ayrılınca aşk bitmiyor, aşk acısı kalıyor. Bu şekilde karşı taraf kendinden tiksindirince içindeki her şey bitiveriyor.
Bu herif de bir hayvan açıkçası. Bilmediğin etmediğin bir şehre gelmişsin, başına bir iş geldi mi, döndün mü insan merak eder.
Engelleme bile hiiiiiiç takma. O ölmüş gibi yaşamına devam et.