• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok caresiz ve degersiz hissediyorum?

Bunları düşünme, sen kendine değer ver, başkası verse ne olur vermese ne olur. Sen onun vereceği değerle yaşayacak değilsin. Öyle ya da böyle onunla örüşme, çünkü unutman zorlaşır tamamen bağları koparmazsan. Onun sana ulaşmasına engel ol. Adam alışmış senin ilgine baksana benden vazgeçemez havasında.. Ondan vazgeçtiğin an değerli olursun emin ol. Ama sen o zaman da dönme. Geçmez sanıyorsun ama geçiyor. :) Allah karşına öyle birini çıkarır ki iyi ki geçmiş dersin.
cok tesekkur ederim insallah gecer.

Daha sen ona geri dönmüşken sana böyle davranan adam yarın bir gün sen hamile kalıp bazı isteklerini karşılayamayınca kilo laınca, bakkalla konuşunca, işyerinde işleri yolunda gitmeyince ya da sen kıskançlık krizine girince ne yapar, sinirleri yıpranınca sana nasıl muamele eder onu düşün...

Ailenden kim sana değersiz davranmışsa önce onunla arana mesafe koy ve duruş sergile, çocukluğunda yaşadığım bir takım şeyler olabilir onları hatırlayıp düzelt, bilinçaltındaki tatmin olmamış şeylerin yansımaları oluyor bu durumnlar çoğu zaman....

Kimsenin peşinden, kapıya koyduğu sahibinin evinin önünde bekleyen kedi yavruları gibi gitme... Hakeden adam beklenir. Bu tipler beklenmez seven zaten peşine düşer....

Onun bunun kendini tatmin ettiği bir yaratık değilsin Allah seni bunu için yaratmadı...

Böyle hissetmen normal çünkü kendi değerini düşürmesine izin vermişsin. Sana şu kadarını söyleyeyim, bu kişi seni boş zamanlarını değerlendirecek birisi yapmaya çalışıyor. Asla ve asla izin verme. Duygularım aklım karışık diyecek. Sana kendini suçlu hissettirecek. Böylece ne derse yapmaya başlayacaksın.
Bak canım bu sözlerimi mutlaka kafana yaz. Bu örnekleri çok gördüm. Buna benzer birşey ben de yaşadım. Kendini kuyulara düşmeden çek kurtar. Af dilese dahi. Seven birisi öfkesi ile bile olsa asla ve asla böyle davranmaz
ne güzel ve ne kadar dogru birsey demıssınız, oraya gitme sebebim son msjıydı. aglıyorum bir banka oturmus benı bu hale neden getırdın:(((((((((( yazdı gece 4tu. zor tuttum kendimi aramamak için seni seviyorum evine git dememek için. ama sonra gezdi eglendi uyumadan once geldi benımı zarflıyor acaba diyip yazmaktan vazgectim. o halıyuzunden kendimi suclu hissettim evet.

hep gelgitleri vardı. ilk ayrılıgımız degildi bu. bu adam hep haklıdır. kendinde sorun gormeyen tipler olur ya bu onlardan biri. ben annesiz buyudum ve babamı temmuzda kaybettım. bundan sonra iyice baglandım buna. omzunda agladım falan ya gozumde kocaman oldu. ayrıldıgımızda boyle dengesızlıkler yapacagını biliyordum. ama böyle canımı yakacagı hiç aklıma gelmemıstı.

Başınız sağolsun.
Yaslanacağınız daha güvenilir omuzlar çıkar karşınıza,bu adam sizi hak etmiyor.
Önce kendine o değeri kendin ver ve bu adamı hayatından çıkar.

3.5 senenın hatrına emeklerime kıyamadıgım ilerde keske der miyim diyerek dusundum ve gittim. o da istanbuld yasıyor canakkaleye haftasonu gezmeye gitti. hani baska sehır ikimiz biz. belki düzelir veya biter ama net olur dedim. aglıyorum diye msjlat attı bana. bu sekılde bitsin istemedim. kendimi simdi nasıl degersiz hissediyorum kelime bulamam anlatmaya hiç uyumadım.
3,5 senene üzülüp durma artık, kimi kendini 3,5 günde kimide 3,5 senede belli eder. Gerci o adam önceden kendini belli etmiştirde sen sevginden görememişindir. Bundan sonra yapman gerekeni biliyorsun, kesinlikle köpek gibi yalvarsa bile affetme, seni sevmese bile vicdanı olsa kalkıp onun icin gittiğin sehirde seni karşılardı. Hatta görüşmek istemiyorum diyip seni tekrar otobüse bindirip giderdi. Ama bu ona bile tenezzül etmemiş, ortada sevgisi saygısı en önemlisi vicdanı olmayan Bi mahluk var onun icin üzülme artık

Daha sen ona geri dönmüşken sana böyle davranan adam yarın bir gün sen hamile kalıp bazı isteklerini karşılayamayınca kilo laınca, bakkalla konuşunca, işyerinde işleri yolunda gitmeyince ya da sen kıskançlık krizine girince ne yapar, sinirleri yıpranınca sana nasıl muamele eder onu düşün...

Ailenden kim sana değersiz davranmışsa önce onunla arana mesafe koy ve duruş sergile, çocukluğunda yaşadığım bir takım şeyler olabilir onları hatırlayıp düzelt, bilinçaltındaki tatmin olmamış şeylerin yansımaları oluyor bu durumnlar çoğu zaman....

Kimsenin peşinden, kapıya koyduğu sahibinin evinin önünde bekleyen kedi yavruları gibi gitme... Hakeden adam beklenir. Bu tipler beklenmez seven zaten peşine düşer....

Onun bunun kendini tatmin ettiği bir yaratık değilsin Allah seni bunu için yaratmadı...
aılemde bana kımse degersizmişim gibi davranmadı. annemı zaten hıc tanımadım babamı temmuz ayında kaybettım melek gibi ablam ve cok güzel yegenlerim var. saglam dostlarım var. bu halımın sebebı bilinçaltım degil asalak duygularımdır. adam bankta oturmus ıcıp aglıyorum dedigi an,suclu olarak kendimi gordum ve gitmeye karar verdim. keske dememek adına. simdi ise,çöp gibi görüyorum kendimi. bukada rbasit olması nefesımı kesiyor.

3,5 senene üzülüp durma artık, kimi kendini 3,5 günde kimide 3,5 senede belli eder. Gerci o adam önceden kendini belli etmiştirde sen sevginden görememişindir. Bundan sonra yapman gerekeni biliyorsun, kesinlikle köpek gibi yalvarsa bile affetme, seni sevmese bile vicdanı olsa kalkıp onun icin gittiğin sehirde seni karşılardı. Hatta görüşmek istemiyorum diyip seni tekrar otobüse bindirip giderdi. Ama bu ona bile tenezzül etmemiş, ortada sevgisi saygısı en önemlisi vicdanı olmayan Bi mahluk var onun icin üzülme artık
ne kadar haklısın. bana ınsan gıbı gorusmek ıstemıyorum deseydı eyvallah derdım. nıhayetınde yola ona sormadan cıktım indigimde aradım. o bunu da yapmadı. sonra hiçbişey yapmadı.

hatalı olan sensin canım kusura bakma ama sana değer vermediği birşeyler yaşadığınız zaman belliymiş ona rağmen gitmen saçmaydı

Başınız sağolsun.
Yaslanacağınız daha güvenilir omuzlar çıkar karşınıza,bu adam sizi hak etmiyor.
Önce kendine o değeri kendin ver ve bu adamı hayatından çıkar.
cok tesekkur ederim. su degersiz sefil psikolojiyi üstümde attıgımda onu adını unutmazsam bu da benım ayıbım olsun. hiç uyumadım biliyor musunuz? yemedim hiçbişey. sigara içip duruyorum. ama onsuzluk acısından degil. degersizlik hissinden. gorusmek istemiyorum deseydı keske bana ona sormadan gitmiştim nihayetınde buna bile saygı duyardım. ama o hiçbişey yapmadı. cok tesekkur ederm size.

hatalı olan sensin canım kusura bakma ama sana değer vermediği birşeyler yaşadığınız zaman belliymiş ona rağmen gitmen saçmaydı
elbette hatalı benım. son msjında oturmus burda aglıyorum gozyaslarımın sebebı sensın,yazmasaydı suan gururumla evımdeydım. ama suclu hissettim kendimi üzüldüm. keske der miyim dedim. kalktım gittim. 3 bucuk seneye guvendım. hata etmısım. çöpgibi goruyorum kendimi sayesınde. bu da benım ayıbım olsun.

Aslinda taviz veren taraf hep kadin oluyor.Yanlis anlasilmasin konu sahibi bitek sana getirip soylemiyorum.Misal telefonun mesgul adam sana kufur ediyor.Ard arda kendilerine iki mesaj at hemen basliyolar beni bunaltiyosun demeye.Hata yapiyolar iki gun sonra vay efendim pismanim bizim hemen yelkenler suya iniyor.Gercekleri gormeyip bu adam cagirdiginda yine giderseniz affet dediginde yine affederseniz daha cok aglarsiniz.Bazen insan ciddi anlamda bencil olmayi bilmeli bu konularda.Bak ozaman degersiz hissediyor musun.

ne kadar haklısın. bana ınsan gıbı gorusmek ıstemıyorum deseydı eyvallah derdım. nıhayetınde yola ona sormadan cıktım indigimde aradım. o bunu da yapmadı. sonra hiçbişey yapmadı.
Senin bu naifliğinden yararlanmış şerefsiz. Hayatına kaldığın yerden devam et tatlım, biliyorum bunları sindirmek kolay değil ama unutma kimsenin yaptığı haksızlık yanına kalmaz. Senin yapacağın tek şey, su saatten sonra kesinlikle bidaha görüşmemek. Cünkü eskisi kadar saf olmadığını anladığı Zaman dahada cıldırıp canını yakmak icin uğraşacak bu belliki. Buna fırsat verme, hayatta en değerli şeyin kendin oldugunu unutma, başrol sensin hayatta, yönetmende. Bu karaktersize rol verme yol ver

Bu kadar "değersiz ve karaktersiz " biri sana değer verirse kendinden şüphe et bence. ..onun normlarına göre hareket edersen "arada bir" kıymetli olacak sonra silip atacak!
Zat-i muhterem değer verirse mi degerlisin yani????

Senin bu naifliğinden yararlanmış şerefsiz. Hayatına kaldığın yerden devam et tatlım, biliyorum bunları sindirmek kolay değil ama unutma kimsenin yaptığı haksızlık yanına kalmaz. Senin yapacağın tek şey, su saatten sonra kesinlikle bidaha görüşmemek. Cünkü eskisi kadar saf olmadığını anladığı Zaman dahada cıldırıp canını yakmak icin uğraşacak bu belliki. Buna fırsat verme, hayatta en değerli şeyin kendin oldugunu unutma, başrol sensin hayatta, yönetmende. Bu karaktersize rol verme yol ver
cok tesekkur ederim,allah sizi iyilerle karsılastırsın.

Bu kadar "değersiz ve karaktersiz " biri sana değer verirse kendinden şüphe et bence. ..onun normlarına göre hareket edersen "arada bir" kıymetli olacak sonra silip atacak!
Zat-i muhterem değer verirse mi degerlisin yani????
ne deseniz haklısınız. keske ciddiye alıp gercekten acı cektigine inanmasaydım. keske der miyim diye korkmak yerıne evimde otursaydım. benım yuzumden halıne bak diyerek kalkıp gittim. ama sonra aklıma ayrılıgın ortak kararımız oldugu geldi neden benim yüzümdenmiş? dedim. bana gorusmek istemiyorum dese saygı duyardım. habersiz gitmiştim sonucta. hiçbişey dememesi kötü hissettiriyor.

aılemde bana kımse degersizmişim gibi davranmadı. annemı zaten hıc tanımadım babamı temmuz ayında kaybettım melek gibi ablam ve cok güzel yegenlerim var. saglam dostlarım var. bu halımın sebebı bilinçaltım degil asalak duygularımdır. adam bankta oturmus ıcıp aglıyorum dedigi an,suclu olarak kendimi gordum ve gitmeye karar verdim. keske dememek adına. simdi ise,çöp gibi görüyorum kendimi. bukada rbasit olması nefesımı kesiyor.
anlıyorum yanlış anlamadın inşaallha dediklerimi, büyüyorsun o zman diyelim, bu durum kulağına küpe olsun, hepimizde olmuştur, kullnılmak değersiz hisettirilmek, ben kendi adıma annemel mesafe koydumbiraz daha rahatım. inşaallah bir daha bu durumun hiç tekrarlamasın, bir ders oalrka kalsın ama takıntı olarak devam ederse bir ki aydan fazla sürerse veya başka birine karşı da herhangibirşey yaşarsan "kendini bir kişiye daha kullandırtma" - kendin bunu yapamıyorsan hiç çekinme aslnalar gibi git profesyonel yardım al. bu tipler senin benim gibi iyi niyetli insanların köpekbalığı gibi 10 km öteden kokusunu alıp kan emerler....

Değerlisin... Unutma... Değmeyecekelre üzülme.. (Bu benim kendime dediğim bir laftır): deliyle deli olma ...Sevgiler...

Aslinda taviz veren taraf hep kadin oluyor.Yanlis anlasilmasin konu sahibi bitek sana getirip soylemiyorum.Misal telefonun mesgul adam sana kufur ediyor.Ard arda kendilerine iki mesaj at hemen basliyolar beni bunaltiyosun demeye.Hata yapiyolar iki gun sonra vay efendim pismanim bizim hemen yelkenler suya iniyor.Gercekleri gormeyip bu adam cagirdiginda yine giderseniz affet dediginde yine affederseniz daha cok aglarsiniz.Bazen insan ciddi anlamda bencil olmayi bilmeli bu konularda.Bak ozaman degersiz hissediyor musun.
cok haklısın.

Back
X