çok çaresiz, güçsüz, umutsuz ve korkuluyum....

acı çektiğin ve onu özlediğin nasıl sevdiğin o kadar ortada ki.
dilerim oda bunu görür ve herşey çok güzel olur, çok üzüldüm içim acıdı.
Rabbim seninle olsun...
Dilerim herkesin gordugu ama onun goremedigi sevgimi,bendeki degerini anlar..isterse tekrar birlesmeyelim ama hakkimi inkar etmesin..
Rabbim yardimcim olur insallh,

tam olarak kabul etmedigi ne peki? yani kavgadan sonra kosarak pesinden mi gidecekmissiniz? neyi kabul etmiyor?
Hayr onun her dedigine evet demem, ters davranmamam mesela konuyu tam okudunuzubilmiyorm ben ona milleton agzina sakiz etmissin bizi vs yazdim ya bu tarz seyler yapmamam..yani onun herseyini kosulsuz sartsiz kabul etmm ama o beni etmiyor..catisiyoruz iste..

Evet annesi gibi olmamı istiyor Zaten, ama kvalidemden öğrenmiş zaten yatak ayırmayı...kendileri itiraf ediyorlar zaten.karakterlerimiz çok zıt bugün de gördüm gerçekten..

İnşallah aranız düzelir . Birbirinizi anlamaya başlarsınız. Ama konuşmayı öğrenmeniz gerek diye düşünüyorum .Hayat her zaman güllük güneşlik olmuyor . o küserek siz içinize atıp konuşmayarak fazla devam edemezsiniz . Seansa da giderken neden konuşmadığını küstüğünü sorun belki cevap verir size . Belki de sizin düşündüğünüzün tam tersi bir sebebi de olabilir.

Birbirimizi anliyoruz ama kabullenmiyoruz daha dogrusu o kabullenmiyor beni boyle..evet dediginiz gibi konusamiyoruz bunu ben gerk sozel gerek yazili denedim ama olmadi...dusundugumun aksi bir durum yok, hersey ortada aslinda,esim ne derse evet diyecegim..bu da kolay birsey degil bilirsiniz..

Hayır elbette değil . Eğer sizi gerçekten seviyorsa sizi onu kabul ettiğiniz şekilde kabul edecektir . Seansa gitmesinin tek sebebinin de ailesinin istemesi olduğunu sanmıyorum . Bu seanslar size iyi de gelebilir . Umudunuzu kaybetmemeye çalışın . Hayatın insanı ne zaman üzüp sevindireceği belli olmaz.

Sanirim sevmiyor, ailesinede denedim olmadi diyebilmek icin geliyor bence...
Ama umarim deediginiz gibi olur ve beni bir kere sasirtir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…