- 12 Nisan 2014
- 774
- 158
-
- Konu Sahibi derinnefes
Hatasını anladigindan gitmeyi istedigini dusunmuyrm belki ailesinin baskısından belki de bir de bunu deneyelim demesinden.Terapiste gitmek istiyorsa onun söylediklerini dikkate alacaktır mutlaka. Ayrıca seni senden başkası yıkamaz unutma, sen istersen yıkılırsın ve buna asla izin verme.
Siz bu adamla mutlu olamazsınız, terapist falan boşuna bence. Diğer konuları okudum, hiç olumlu birşey göremedim.[/QUOTE
Ben de öyle düşünüyorum çünkü benim en ufak ters cevabimda o daha da ters oluyor ben o mesajı atmadan önce yawrum filan diye mesaj atardi mesela...
Hatasını anladigindan gitmeyi istedigini dusunmuyrm belki ailesinin baskısından belki de bir de bunu deneyelim demesinden.
Yıkılmaya çok musaitim bazen içim açıyor, kendime üzülüyorum..bazen herşeye meydan okayacak kadar güçlüyüm, ama korkutuyor beni eşimin bu kendini ağırdan satma hali..
Oyle yapmayi planliyorum zaten...dediginiz gibi o kimki? Ssacma sapan sebebler yuzunden erkeklik gururu yuzunden bizi bu hale getiren insan icin uzulmemem gerek biliyorum...Aman onun ağırdan satma hallerini sevsinler. Bırak ya, sende ağırdan sat kendini öyleyse. O kim ki karşısında yıkılasın? Yarın çok güzel bir şekilde git oraya.
Yani tam bilemem sonuçta siz iç içesiniz ama bir konuda da sırf aileler diretiyor diye terapiste gidiyorum demişsiniz. Kayınpederiniz demiş, boşanma olayları bile sürekli konuşulmuş. Bilmiyorum ya ben bir erkeğin bı davranışlarının terapistle duzeleceğine inanamıyorum..Hatasını anladigindan gitmeyi istedigini dusunmuyrm belki ailesinin baskısından belki de bir de bunu deneyelim demesinden.
Yıkılmaya çok musaitim bazen içim açıyor, kendime üzülüyorum..bazen herşeye meydan okayacak kadar güçlüyüm, ama korkutuyor beni eşimin bu kendini ağırdan satma hali..
Ben ilk git demesiyle gitmedm zaten, benim sana saygim sevgim bitti demesiyle ben kalmanin benim icin daha kotu olacagini dusundum..ama ne yazikki o hicbir zaman gonul gozunu acip bakamadi, ben gucluyum naralariyla dolasti...Allah yardımcınız olsun. Uzun süre mi bu durum bilmiyorum ama biraz zaman tanımalısınız. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Asla ani kararlar almayın. Ölçün tartın düşünün etraflıca.
Ne yazikki buna ben de inanmiyorum karakter degismez sonucta...belki kisa surede biseyler degisebilir ama uzun vadede sanmiyorum...ben degil esimin ailesi diretti o da babasi..annesi ve ablasinin umrunda bile degil zaten..gorumcem bir kere dahi hatrimi sormak icin aramadi...Yani tam bilemem sonuçta siz iç içesiniz ama bir konuda da sırf aileler diretiyor diye terapiste gidiyorum demişsiniz. Kayınpederiniz demiş, boşanma olayları bile sürekli konuşulmuş. Bilmiyorum ya ben bir erkeğin bı davranışlarının terapistle duzeleceğine inanamıyorum..
Biliyorum bilmezmiyim sagligimi ne kdr tehlikeye attigimi..bir ara bu benim ustme geldikce sigara iciyordum, haberi yoktu..ama bigun dondum kendime dedimki sana bisey olsa bu adam uzulecek mi, olan ailene olacak dedim elimdeki paketi attim cope..Diğer konularını okudum, eşiniz size resmes psikolojik şiddet uyguluyor. Ufacık şeyden çocuk gibi küsmeler, gereksiz tartışmalar falan. Sizde ona bayadır katlanmışsınız bu kendini ulaşılmaz saymaları ondan sanırım. Bir evliliğin sona ermesi için dayak, ihanet gibi şeyler olması gerekmez ki. Piskolojik şiddette kötü. Mutsuz ediyor insanı, ruh halini bozuyor. Sağlığına yazık, stres her türlü hastalığın nedeni biliyorsun değil mi?
Ben ilk git demesiyle gitmedm zaten, benim sana saygim sevgim bitti demesiyle ben kalmanin benim icin daha kotu olacagini dusundum..ama ne yazikki o hicbir zaman gonul gozunu acip bakamadi, ben gucluyum naralariyla dolasti...
Bana bir adim gelse ben ona kosa kosa gidecek durumda oldum bazen, ama o inad ve gururundan vazgecmedi..ofkeyle hareket eden de o oldu...ben hep sakince konusalim dedikce bana ters davrandi...yilmadim ama yoruldum..
Ben de ona kizdim zaten, hem de o kendi mahallesine geldiginde bir suru bahane bulabilecekken, hem de ben aile apartmaninda olmama ragmen kose bucak saklandim aman hemen bilinmezin birseyler netlessin oyle anlatirim derken..ama o yok arkadaslarini aaramis tiyatroya gidelim diye annesi dedi..vs..ayrıldığınızı çevredekiler nasıl hemen duyuyor...çokmu meraklıymış..
Biliyorum bilmezmiyim sagligimi ne kdr tehlikeye attigimi..bir ara bu benim ustme geldikce sigara iciyordum, haberi yoktu..ama bigun dondum kendime dedimki sana bisey olsa bu adam uzulecek mi, olan ailene olacak dedim elimdeki paketi attim cope..
Agirdan stmalari evet hep benim alttan almalarim yuzunden biliyorum, 1 ay dayandim birgun de yikilmayacagim diyorum kendime..gerekirse aylarca beelki de daha fazla dayanmak istiyorum...
ne kadar rahat davranmış ..eşin evden gitmiş tiyatroda neymiş..Ben de ona kizdim zaten, hem de o kendi mahallesine geldiginde bir suru bahane bulabilecekken, hem de ben aile apartmaninda olmama ragmen kose bucak saklandim aman hemen bilinmezin birseyler netlessin oyle anlatirim derken..ama o yok arkadaslarini aaramis tiyatroya gidelim diye annesi dedi..vs..
Ahh canim ah..hadi ozaman sinirliydi bilincsiz konustu die avuttum kendimi ama bu 5.hafta oldu bilinci hicmi donk etmedi..hicmi gormedi kendi hatasini..ben onu istedigimden degil,ama neden hep sorun cikardi,neden yuvasini bozmak istedi..severek evlendik biz, ama demekki ben sevmisim sadece..bu yuzden uzuluyorum zaten,Sabredin. Rabbim yardımcınız olsun. Bilinçsiz konuşmuş. Umarım hatasını anlar. Siz de asla güçsüz durmayın karşısında.
Tesekkur ederm kuzum icten ve samimi yorumlarin icin...hersabah zaten kalktigimda sukrediyorum boyle bir ailem oldugu icin, bana bir meslek kazanmama vesile olduuklari icin, onlar sag saglikli ben saglikliyim gerisi bos, gerisi yalan...etmeyecegim insallah..mutlu oolucam..kayitsiz kalicam..cok merakliymis gibi olmicam bu evliligi kurtarmaya insallahh..insallah yarin ben daha guclu hissedecegim kendimiBak senin zaten stresli bir işin var, insanlara öğretmenlik kolay geliyor ama bence zor insanın beynini yoran bir meslek ve beyin yorgunluğu beden yorgunluğundan daha kötü bence...
Sigara içmek hiç bir işe yaramıyor bunu yolun başında anlama iyi olmuş. 2 yıldır eşinde elle tutulur hiç bir gelişme yok, sen çok fazla yüz vermişsin ona bu kendini ağırdan satmaları o yüzden. Konularını okuyunca evlilik terapisti işe yararmı bilemedim. Sen ne güzel kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadınsın, burada ki konuları oku 21 yaşında 3 çocuğu lan birisi var mesela bir arkadaş açmış ve kadının gideceği yeri yok mesleği yok. Boşanma aşamasında belki çoğu kişi senin gibi hissediyor yaşamadığım için bilemiyorum. Ama lütfen bu güçsüz halini ona sakın belli etme olur mu.
Ona verebileceğin en büyük ceza seni mutlu görmesidir. İnsanlar neleri atlatmıyor ki sende atlatırsın. Kimse senden önemli değil.