çok çaresiz, güçsüz, umutsuz ve korkuluyum....

Amin insallah. Siz uzmeyin kendinizi. Her sey guzel olacak insallah...[/QUOTE)

teşekkür ederim..inşallah herşey güzel olur, pişman olmayacağım şeyler yaşarım..teşekkür ederim yorumlarını için.

Sevilmemek hissi umutsuzluk yaratir. Sevgiyi iyilikle, ozveriyle, fedakarlikla, maddiyatla v.s satin almaya kalkarsaniz hayal kirikligina ugrarsiniz. Sevmek degil sevilmek guven duygusunu dogurur. Erkekler urkek kadinlardan hoslanir.sebebini bulursunuz artik.
Çok doğru söylüyorsunuz...urkektim zaten hep eşimin karşısında..ama son zamanlarda olaamadim..l
Kendin demissin bu evlilik nerden tutsam elimde kaliyor diye ..
Demekki seninde umudun kalmamis ..

O yüzden zaten bu kadar gucsuzum..

Aynen dediginiz gibi cocuklar..babn simdi annenin istedigi gibi olsa ne olur ki bitmis brseyler, keske erkekler bu rsddeye gelmeden anlasalar...ben hic ondan ilgi bekledigimi belli etmedim..arada tabi soyluyordum hic yapmadi diyemem, ben yunan adalarina gitmeyi cok istiyordum supriz yapmisti, hatta en son dogumgunumde olaydan 15 gun once yine en sevdigim yere goturup bana smski sarilmisti o an nasil umut dolmustumm anlatamam...ama cok gecmedi sorun ustune sorun cikardi, cunku ben de artik senin annen gibi dsvraniyordum beni gotur demiyordum alip basimi gidiyordum sonra ailesine bile gitmiyordum o gel demedikce..kusuyordu pesinden gitmedm gunlerce ayri yatti, annesine de onu soylemjs sen demis babmin pesinden geliyordun ama o benim pesimden gelmiyordu demis, evet son zamanlarda hemen gitmiyordum yorulmustum cunku..daha da agresif oldu iste..sonuclari da ortada.
Dilerim allahtan hatasini cok gecmeden anlar..dilerim binbir zorlukla kurdugu yuvasini boyle sacma sapan egoist tavirlari yuzunden bitirnez..he biterse de eywallah der, yoluma bakarim..

kusuyordu pesinden gitmedm gunlerce ayri yatti, annesine de onu soylemjs sen demis babmin pesinden geliyordun ama o benim pesimden gelmiyordu demis, evet son zamanlarda hemen gitmiyordum yorulmustum cunku..daha da agresif oldu iste..sonuclari da ortada.

Kuş yuvada gördügünü yapar demeleri bundan demek . Sizden annesi gibi olmanızı bekliyor herhalde . Ama bu çok yanlış hiç kimse birbirine benzemek zorunda değil herkesin karakteri yaratılışı ayrı .
Daha önceki konularınızın tamamını okuyamadım . Ama okuduğum kadarıyla yazdıklarınızdan işiniz çok zor . Karakterleriniz zıt gibi ...

Merhaba arkadaslar terapiste gittik,
Zaten yarim saat surdu terapist bir saatlik seansi da onerdi esim ses cikarmayinca ben de cikarmadim,
Genel anlamda bekledigim gibi esim ailelerin istedigi uzerine geldik dedik, dunya buyuk ama bizim dunyamiz kucuktu dedi..mesela esim bana suraya gidelim dediginde ben de suraya gidelim beni o trafige sokma diyorum dedi esim de tamam gitmeyelim diyince dedi ben de neden benim dedigim yere gitmiyoruz dusunuyorum dedi, ben de esim bana yorgun oldugunu ve boyle bir aciklama yaptiktan sonra icim el vermiyor gidelim demeye ama sessizlesiyordum dedim bu da tepki degil sadece yapim boyle dedim..
Sonra psikolog neden geldiniz sizi buraya getiren neydi dedi o da ben esimi boyle kabul etmiyorum dedi.

Sonra ona en son yazdigim mesaji soyledi yani millete sakiz etmissin bizi vs diye..duyulmus dedi sonra ben de annemi aradim anne yalanci cikmayin millet zaten biliyormus dedi..ben de evet oyle bir mesaj attim cunku bu esimle benim aramda 3. Kisilerin cozecegi yada bilmesi gerekmiyor dedim ben aile apartmaninda kalmama ragmen kimse bilmiyor dedim ailemden baska....

Daha sonra esimin surekli yatak ayirmasindan bahsettim, ben onceleri kendimi anlatmaya calisiyordum pesinden gidiyordum dedim ama artik son zamanlarda gitmiyordum dedim cunku yatak ayirmak ne demek dedim ben seni istemiyorum senle ayni ortamda bulunmak bile istemiyorum demek olarak algiliyordum dedim..
Sonra nasil tanistiniz vs , su anda nasil yasiyorsunuz..esim bekar hayatimdaki gibi hissediyorum yani tek kaliyorum dedi..
Daha sonra iletisim vsden bahsetti psikolog ben de zaten empati kuramadigimiz soyledim ikimizde cok iyi niyetli yaklasiyorduk ama birbirimizi yanlis anliyorduk dedim.. Olan bir iki seyden bahsettim..esimin kuskunlukleri uzatmasindan bunun da benim kendi icimde savastigimdan..
Genel de esim konustu ama hislerini soylemekten kacindi sadece olaylari anlatiyordu..
Oyle iste..daha sonra esimle ciktik psikolog sizi bir daha goreyim dedi esimde randevuyu alalim dedi aldik, sonra ben eve gidicem sen nereye dedi ben de eve dedim birakkimi dedi..yok ben giderim dedi..oyle iste..

kusuyordu pesinden gitmedm gunlerce ayri yatti, annesine de onu soylemjs sen demis babmin pesinden geliyordun ama o benim pesimden gelmiyordu demis, evet son zamanlarda hemen gitmiyordum yorulmustum cunku..daha da agresif oldu iste..sonuclari da ortada.

Kuş yuvada gördügünü yapar demeleri bundan demek . Sizden annesi gibi olmanızı bekliyor herhalde . Ama bu çok yanlış hiç kimse birbirine benzemek zorunda değil herkesin karakteri yaratılışı ayrı .
Daha önceki konularınızın tamamını okuyamadım . Ama okuduğum kadarıyla yazdıklarınızdan işiniz çok zor . Karakterleriniz zıt gibi ...
Evet annesi gibi olmamı istiyor Zaten, ama kvalidemden öğrenmiş zaten yatak ayırmayı...kendileri itiraf ediyorlar zaten.karakterlerimiz çok zıt bugün de gördüm gerçekten..

insanlar evlenirken böyle şeyler yaşayacağını hiç aklından geçilmiyor değil mi :KK43:

eşinizin hem yatak ayırıp hem kendini yalnız hissetmesi çok tuhaf. terapiste gitmeniz size bi katkı sağladı mı bilmiyorm ama hakkınızda hayırlısı olsun

insanlar evlenirken hiç akıllarından geçmiyor değil mi :KK43:

eşinizin hem yatak ayırıp hem kendini yalnız hissetmesi çok tuhaf. terapiste gitmeniz size bi katkı sağladı mı bilmiyorm ama hakkınızda hayırlısı olsun
Maleseff...terapist in faydası olup olmadığı ni zaman gösterecek...

Merhaba arkadaslar terapiste gittik,
Zaten yarim saat surdu terapist bir saatlik seansi da onerdi esim ses cikarmayinca ben de cikarmadim,
Genel anlamda bekledigim gibi esim ailelerin istedigi uzerine geldik dedik, dunya buyuk ama bizim dunyamiz kucuktu dedi..mesela esim bana suraya gidelim dediginde ben de suraya gidelim beni o trafige sokma diyorum dedi esim de tamam gitmeyelim diyince dedi ben de neden benim dedigim yere gitmiyoruz dusunuyorum dedi, ben de esim bana yorgun oldugunu ve boyle bir aciklama yaptiktan sonra icim el vermiyor gidelim demeye ama sessizlesiyordum dedim bu da tepki degil sadece yapim boyle dedim..
Sonra psikolog neden geldiniz sizi buraya getiren neydi dedi o da ben esimi boyle kabul etmiyorum dedi.

Sonra ona en son yazdigim mesaji soyledi yani millete sakiz etmissin bizi vs diye..duyulmus dedi sonra ben de annemi aradim anne yalanci cikmayin millet zaten biliyormus dedi..ben de evet oyle bir mesaj attim cunku bu esimle benim aramda 3. Kisilerin cozecegi yada bilmesi gerekmiyor dedim ben aile apartmaninda kalmama ragmen kimse bilmiyor dedim ailemden baska....

Daha sonra esimin surekli yatak ayirmasindan bahsettim, ben onceleri kendimi anlatmaya calisiyordum pesinden gidiyordum dedim ama artik son zamanlarda gitmiyordum dedim cunku yatak ayirmak ne demek dedim ben seni istemiyorum senle ayni ortamda bulunmak bile istemiyorum demek olarak algiliyordum dedim..
Sonra nasil tanistiniz vs , su anda nasil yasiyorsunuz..esim bekar hayatimdaki gibi hissediyorum yani tek kaliyorum dedi..
Daha sonra iletisim vsden bahsetti psikolog ben de zaten empati kuramadigimiz soyledim ikimizde cok iyi niyetli yaklasiyorduk ama birbirimizi yanlis anliyorduk dedim.. Olan bir iki seyden bahsettim..esimin kuskunlukleri uzatmasindan bunun da benim kendi icimde savastigimdan..
Genel de esim konustu ama hislerini soylemekten kacindi sadece olaylari anlatiyordu..
Oyle iste..daha sonra esimle ciktik psikolog sizi bir daha goreyim dedi esimde randevuyu alalim dedi aldik, sonra ben eve gidicem sen nereye dedi ben de eve dedim birakkimi dedi..yok ben giderim dedi..oyle iste..

Anlamakta zorlandım kötü ifade etmişsiniz maalesef.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bence terapiyi kabul etmesi bile iyi bir şey..

Ben eşine terapistin fayda sağlayacağını düşünmüyorum ama umarım yanılıyor olurum. Kısa sürmüş görüşmeniz yarım saat kısa bir zaman değil mi? Benim bildiğim bu tür terapiler 1 saat falan sürüyor.
Ne zaman gideceksiniz bir daha?

Ben eşine terapistin fayda sağlayacağını düşünmüyorum ama umarım yanılıyor olurum. Kısa sürmüş görüşmeniz yarım saat kısa bir zaman değil mi? Benim bildiğim bu tür terapiler 1 saat falan sürüyor.
Ne zaman gideceksiniz bir daha?
Ben de maalesef öyle düşünüyorum..evet kısa surdu bir saatlik öneriyi sundu ama eşim birşey edemeyince ben de demedim.bir daha cuma gideceğiz.

Ben de maalesef öyle düşünüyorum..evet kısa surdu bir saatlik öneriyi sundu ama eşim birşey edemeyince ben de demedim.bir daha cuma gideceğiz.

Eşinin ailesi mi istedi acaba, belki de bak ben elimden geleni yaptım olmuyor demek için geliyor. Hayırlısı ne ise o olsun, ama o adamla ömür geçmez gibi.

Eşinin ailesi mi istedi acaba, belki de bak ben elimden geleni yaptım olmuyor demek için geliyor. Hayırlısı ne ise o olsun, ama o adamla ömür geçmez gibi.
Evet öyle demek için geliyor muhtemelen..eşimin babası daha önceden beri gidin diyordu zaten.kendi halasının kızı ve esi de almış orada öyle dedi.

Acaba eşime bir saatlik alalimmi diye onersemmi..

Ne kadar sabırlı bayanlarsınız ya vallahi takdir ediyorum.:KK9::KK9:Siz görücü usulü mü evlendiniz?

Hayir severek evlendigim icin bu kadar sabirliyim ☺keske gorucu usulu evleneydim daha mutlu olurdum eminim

:KK20: Öyle demeyin.Ben sizi üzmek için demedim.Ama bir tuhaflık var bu işte.Yazınızdan ılımlı sakin bir bayan gibi duruyorsunuz. Tabi buradan öyle bir yargıda bulunmak ne kadar doğru olur bilmiyorum ama.Siz sabrettikçe daha fazlasını isteyecek gibi duruyor.o_O

Allah yardimciniz olsun,insallah biran once duzelir araniz..profesyonel anlamda ilk adimi atmissiniz,harika olmus:KK36:

:KK20: Öyle demeyin.Ben sizi üzmek için demedim.Ama bir tuhaflık var bu işte.Yazınızdan ılımlı sakin bir bayan gibi duruyorsunuz. Tabi buradan öyle bir yargıda bulunmak ne kadar doğru olur bilmiyorum ama.Siz sabrettikçe daha fazlasını isteyecek gibi duruyor.o_O
Yok uzulmedim severek hem de cok severek evlenmistim, herseyine asiktim...onun da beni sevdigini dusunmustum..cok hakkim var ustelik onun hayatinda...onun hayatini yoluna soktum, cabaladim...ama hani derler ya birinin bi tarafi dogrulunca ilk harcayacagi kisi sen olursun diye boyle durumlarda ben oldum..ve en acisi da ben
bugun onu gordum ya tekrar kotu oldum, psikologa espri filan yapti neden geldiniz vs die sorunca o da geciyorduk ugrayalim dedi☺oyle ozlemisim ki onun boyle espri yaptigi gunleri..
Guzel gunlerimizi dusundum...dusundum sadece..evet ilimli ve sakin bayanim,cokta uysalim..ama o bunu anlayamadi..dedigi gibi beni degistirmek istedi degistirdi de enerjimi caldi, gozlerimin gulusu gitti, yasama sevincimi yok etti..ozguvenimi kaybetmedm ama buna izin vermedim, cunku dengesiz, sorunlu olan oydu..

Allah yardimciniz olsun,insallah biran once duzelir araniz..profesyonel anlamda ilk adimi atmissiniz,harika olmus:KK36:
Amin canim,rabbim bana yardim etsin. Ne yalan diyim onun karsisinda gucluydum ama hastanenin onunden ayrildik ya arkamizi donup, kahroldum..
Aramizin duzelecigine dair umudum yok, cunku esimi boyle kabul etmiyorum diyen insana kim ne yapabilir....ama sonuc ne olursa olsun beni bir kere anlamis olsun...

Amin canim,rabbim bana yardim etsin. Ne yalan diyim onun karsisinda gucluydum ama hastanenin onunden ayrildik ya arkamizi donup, kahroldum..
Aramizin duzelecigine dair umudum yok, cunku esimi boyle kabul etmiyorum diyen insana kim ne yapabilir....ama sonuc ne olursa olsun beni bir kere anlamis olsun...
acı çektiğin ve onu özlediğin nasıl sevdiğin o kadar ortada ki.
dilerim oda bunu görür ve herşey çok güzel olur, çok üzüldüm içim acıdı.
Rabbim seninle olsun...

tam olarak kabul etmedigi ne peki? yani kavgadan sonra kosarak pesinden mi gidecekmissiniz? neyi kabul etmiyor?

X