Merhaba arkadaslar terapiste gittik,
Zaten yarim saat surdu terapist bir saatlik seansi da onerdi esim ses cikarmayinca ben de cikarmadim,
Genel anlamda bekledigim gibi esim ailelerin istedigi uzerine geldik dedik, dunya buyuk ama bizim dunyamiz kucuktu dedi..mesela esim bana suraya gidelim dediginde ben de suraya gidelim beni o trafige sokma diyorum dedi esim de tamam gitmeyelim diyince dedi ben de neden benim dedigim yere gitmiyoruz dusunuyorum dedi, ben de esim bana yorgun oldugunu ve boyle bir aciklama yaptiktan sonra icim el vermiyor gidelim demeye ama sessizlesiyordum dedim bu da tepki degil sadece yapim boyle dedim..
Sonra psikolog neden geldiniz sizi buraya getiren neydi dedi o da ben esimi boyle kabul etmiyorum dedi.
Sonra ona en son yazdigim mesaji soyledi yani millete sakiz etmissin bizi vs diye..duyulmus dedi sonra ben de annemi aradim anne yalanci cikmayin millet zaten biliyormus dedi..ben de evet oyle bir mesaj attim cunku bu esimle benim aramda 3. Kisilerin cozecegi yada bilmesi gerekmiyor dedim ben aile apartmaninda kalmama ragmen kimse bilmiyor dedim ailemden baska....
Daha sonra esimin surekli yatak ayirmasindan bahsettim, ben onceleri kendimi anlatmaya calisiyordum pesinden gidiyordum dedim ama artik son zamanlarda gitmiyordum dedim cunku yatak ayirmak ne demek dedim ben seni istemiyorum senle ayni ortamda bulunmak bile istemiyorum demek olarak algiliyordum dedim..
Sonra nasil tanistiniz vs , su anda nasil yasiyorsunuz..esim bekar hayatimdaki gibi hissediyorum yani tek kaliyorum dedi..
Daha sonra iletisim vsden bahsetti psikolog ben de zaten empati kuramadigimiz soyledim ikimizde cok iyi niyetli yaklasiyorduk ama birbirimizi yanlis anliyorduk dedim.. Olan bir iki seyden bahsettim..esimin kuskunlukleri uzatmasindan bunun da benim kendi icimde savastigimdan..
Genel de esim konustu ama hislerini soylemekten kacindi sadece olaylari anlatiyordu..
Oyle iste..daha sonra esimle ciktik psikolog sizi bir daha goreyim dedi esimde randevuyu alalim dedi aldik, sonra ben eve gidicem sen nereye dedi ben de eve dedim birakkimi dedi..yok ben giderim dedi..oyle iste..