- 21 Şubat 2012
- 2.670
- 1.269
- Konu Sahibi derinnefes
Me diyeceğimi bilemedim Allah kolaylık vesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsin kotusu ne biliyor musun,ben tiyatroya gidelim die yalvariyordum gitmiyorduk..yorgunum bilmem ne...altindaki araba benim yari yariya alindi hala borcunu oduyorum, ona biraktim acgozlu degilim...allah zaten kimsenin hakkini kimseye yetirmiyor...o da hayrini gormuyordur eminim,gormesin de zaten..ne kadar rahat davranmış ..eşin evden gitmiş tiyatroda neymiş..
terapiste gitmeyi ilk omu önerdi
Aman onun ağırdan satma hallerini sevsinler. Bırak ya, sende ağırdan sat kendini öyleyse. O kim ki karşısında yıkılasın? Yarın çok güzel bir şekilde git oraya.
Amin canin zor durumda olan herkese yardim etssin rabbim insallah..Me diyeceğimi bilemedim Allah kolaylık vesin
yani gider bi süre kalır geri döner amannn çokta tın modunda değil değilmi?İsin kotusu ne biliyor musun,ben tiyatroya gidelim die yalvariyordum gitmiyorduk..yorgunum bilmem ne...altindaki araba benim yari yariya alindi hala borcunu oduyorum, ona biraktim acgozlu degilim...allah zaten kimsenin hakkini kimseye yetirmiyor...o da hayrini gormuyordur eminim,gormesin de zaten..
Evet terapist konusu evliligimzde varrdi ama esim yanasmiyordu, sevgililer gununde aradi en iyisini bulup gidebiliriz farketmez uzakta olabilir dedi..zaten konustugu kisilere de olumlu seyler konusuyormus.ben sormuyorum millete ne diyor diye..cok bilmek istemiyorum.
Yok anladigim kdariyla o da evlilik danismanina gidip duzeltmeye calisacagimizi sogluyordur, zaten o ben gidersem pisi pisine donmeyecegimi biliyor, baslarda cok bekledi babasina filan benim karim akillidir doner evine demis, kpderim de sen birsey yapma o doner diye cok beklersin demis..kpederimi cok severim zaten..canta gibi millefle geZecegine gul gibi karin var git karini al demis o da ben duzelince hersey duzwlicek demis.kendisinin iyi olmadiginin farkinda yni..yani gider bi süre kalır geri döner amannn çokta tın modunda değil değilmi?
olumlu derken bunu anlıyorum.Umarım daha fazla sizin hakkınıza girmez.
Bu kadar kolaymı 2. evliliği söylemek.Bence sinirden söylemiştir.Yok anladigim kdariyla o da evlilik danismanina gidip duzeltmeye calisacagimizi sogluyordur, zaten o ben gidersem pisi pisine donmeyecegimi biliyor, baslarda cok bekledi babasina filan benim karim akillidir doner evine demis, kpderim de sen birsey yapma o doner diye cok beklersin demis..kpederimi cok severim zaten..canta gibi millefle geZecegine gul gibi karin var git karini al demis o da ben duzelince hersey duzwlicek demis.kendisinin iyi olmadiginin farkinda yni..
Ama bana git derken beni gozden cikarmisti, bana ikinci evliliginde bakalim kim mutlu olcak gorcez demisti evden ayrilirken tarttiatigimjzda.
Son raddeye gelmesini bekliyorum, yani su evlilik terapsinn de ise yaramadigi gordukten sonra, vicdanim fazlasiyla rahat, daha da rahat olsun ben elimden geleni yaptim diyebilmek icin..Bosanin gitsin neyi bekliyorsun
İnanki rabbimden hep hayirlisini istedim, ama onun benle degil kimseyle mutlu olamayacigini biliyorum..kader diyip bazi seylere katlanacagini da..Bu kadar kolaymı 2. evliliği söylemek.Bence sinirden söylemiştir.
İnşallah düzelir.
Ahh canim ah..hadi ozaman sinirliydi bilincsiz konustu die avuttum kendimi ama bu 5.hafta oldu bilinci hicmi donk etmedi..hicmi gormedi kendi hatasini..ben onu istedigimden degil,ama neden hep sorun cikardi,neden yuvasini bozmak istedi..severek evlendik biz, ama demekki ben sevmisim sadece..bu yuzden uzuluyorum zaten,
O zaman sira sizde bence. Onun gibi sert ve dik olun. Siz ne kadar zor olursanız ne kdar dik ve umursamaz olursanız daha iyi olur bence. Anladigum kadarıyla sizi kendine muhtac goruyor o olmayinca yikilcaginizi dusunuyor. Anlattıklarınız bunu gosteriyor. Soz de onun gibi davranin kisacasiBen ilk git demesiyle gitmedm zaten, benim sana saygim sevgim bitti demesiyle ben kalmanin benim icin daha kotu olacagini dusundum..ama ne yazikki o hicbir zaman gonul gozunu acip bakamadi, ben gucluyum naralariyla dolasti...
Bana bir adim gelse ben ona kosa kosa gidecek durumda oldum bazen, ama o inad ve gururundan vazgecmedi..ofkeyle hareket eden de o oldu...ben hep sakince konusalim dedikce bana ters davrandi...yilmadim ama yoruldum..
Kizma sen kendini kandiriyorsun.son raddeyi geceli cok olmus.yazdiklarinin icinde hersey gizli. Meshur laftir,çuruk tahta civi tutmaz.Son raddeye gelmesini bekliyorum, yani su evlilik terapsinn de ise yaramadigi gordukten sonra, vicdanim fazlasiyla rahat, daha da rahat olsun ben elimden geleni yaptim diyebilmek icin..
O zaman bu gidin bence. Sans verin diyemem ama deneyebilirsiniz onu. Bu surecte onun gibi dik olun. Onu onuun silahiyla vurun. Anlattiklariniz cok tanıdık. Annemle babamda yasadi benzer seyleri. Annem ustune dustukce babam umursamadi. Bi kere seni seviyorum de bi kere hayatim de dedikce filmlere mi ozenuyorsun dedi. Annem yillarca ugrasti en sonund pes etti umutsamadi. Yuzune bile bakmadu onun gibi davrandi. Cikti alisveris yapti fln. Kisaca o kendini kocasina adayan kadını oldurdu. Sonra kiymete bindi. Babam dikkat cekmek icin elinden geleni yapti. Cogu zaman bunu kavga ederek yapti. En sonunda bakti olmyacak gitti cicek yuzuk aldi geldi annem onu da kabul etmedi. Sonra oyle boyle gonlunu aldi. Ama hemen eskisi gibi olmadi annem sürundürdü. Cunku icimdekiler öldü dedi. Ve babama bunu her dediginde babam daha cok dellendi zoruna gitti. Vunku kendi yapti kendi mhvetti her syi. Uzun uzun anattim kusura bakma ama vok benzettim olanlari. Yani erkekler karsisinda dik duruldugu zaman daha itaatkar oluyorlar. Diger turlu bana ihtiyci var mantigiyla hareket edip egolrini sisiriyorlar ys kac olursa olsun hep cocuklarİsin kotusu ne biliyor musun,ben tiyatroya gidelim die yalvariyordum gitmiyorduk..yorgunum bilmem ne...altindaki araba benim yari yariya alindi hala borcunu oduyorum, ona biraktim acgozlu degilim...allah zaten kimsenin hakkini kimseye yetirmiyor...o da hayrini gormuyordur eminim,gormesin de zaten..
Evet terapist konusu evliligimzde varrdi ama esim yanasmiyordu, sevgililer gununde aradi en iyisini bulup gidebiliriz farketmez uzakta olabilir dedi..zaten konustugu kisilere de olumlu seyler konusuyormus.ben sormuyorum millete ne diyor diye..cok bilmek istemiyorum.
Açtığınız konulara baktım da. Sanki bu evliliğin devam etmesi sizi bayaa yipratacak gibi. Yani ben eşinizden size karşı bi sevgi bi şey sezemedim.
Aslında klişe ama çok da doğru bi söz "bırak gitsin dönerse senindir dönmezse ......."
Boşver yani. Bi bak terapistte haline tavrına. Burnu yine havalardaysa bırak kopsun. Zor bi durum ama devam etmesi daha zor görünüyor.
O zaman sira sizde bence. Onun gibi sert ve dik olun. Siz ne kadar zor olursanız ne kdar dik ve umursamaz olursanız daha iyi olur bence. Anladigum kadarıyla sizi kendine muhtac goruyor o olmayinca yikilcaginizi dusunuyor. Anlattıklarınız bunu gosteriyor. Soz de onun
gibi davranin kisacasi
Belki de dediginiz gibi ben kendimi kandiriyorumdur, ama elimde degil..Kizma sen kendini kandiriyorsun.son raddeyi geceli cok olmus.yazdiklarinin icinde hersey gizli. Meshur laftir,çuruk tahta civi tutmaz.
O zaman bu gidin bence. Sans verin diyemem ama deneyebilirsiniz onu. Bu surecte onun gibi dik olun. Onu onuun silahiyla vurun. Anlattiklariniz cok tanıdık. Annemle babamda yasadi benzer seyleri. Annem ustune dustukce babam umursamadi. Bi kere seni seviyorum de bi kere hayatim de dedikce filmlere mi ozenuyorsun dedi. Annem yillarca ugrasti en sonund pes etti umutsamadi. Yuzune bile bakmadu onun gibi davrandi. Cikti alisveris yapti fln. Kisaca o kendini kocasina adayan kadını oldurdu. Sonra kiymete bindi. Babam dikkat cekmek icin elinden geleni yapti. Cogu zaman bunu kavga ederek yapti. En sonunda bakti olmyacak gitti cicek yuzuk aldi geldi annem onu da kabul etmedi. Sonra oyle boyle gonlunu aldi. Ama hemen eskisi gibi olmadi annem sürtünürdü. Cunkuicimdekiletr öldü dedi. Ve babama bunu her dediginde babam daha cok dellendi zoruna gitti. Vunku kendi yapti kendi mhvetti her syi. Uzun uzun anattim kusura bakma ama vok benzettim olanlari. Yani erkekler karsisinda dik duruldugu zaman daha itaatkar oluyorlar. Diger turlu bana ihtiyci var mantigiyla hareket edip egolrini sisiriyorlar ys kac olursa olsun hep cocuklar
Oyle yapmayi dusunuyorum zaten, yani bizim gidisatimizi onun hali tavri belirleyecek..benim de uzuldugum nokts beni sevmemis olmasi yani bana anlayisli olmadi...ama sunu da dusunuyorum bu insan annesine de bagiriyordu babasina da..yani aslinda esimde kisilik bozuklugu var..hayatts her dedigi yapilmis basina buyruk yetismis, hesap soran olmamis..zaten anne baba kavga ediyorlarmis surekli, kayinvalidem evden kacak kpderim de ise vermis kendini..haliyle esimde ailemortsmi gormemis, sevgi gormemis, maddiyat verilmis annelik babalik gorevi oyle yapilmis..he bu da bahane degil, ne guzel bak anne babanin yaptigi hatayi sen yapmayacaktin, mutlu olduguns bakicaktin..ama yok o sorun uzerine sorun buldu..
Ne diyeyim rabbim bilir isini..
Insallah oyle davranmak istiyorum zaten, artik onsuz da yapabilecegimi gostermek istiyorum..
Belki de dediginiz gibi ben kendimi kandiriyorumdur, ama elimde degil..
Aynen dediginiz gibi cocuklar..babn simdi annenin istedigi gibi olsa ne olur ki bitmis brseyler, keske erkekler bu rsddeye gelmeden anlasalar...ben hic ondan ilgi bekledigimi belli etmedim..arada tabi soyluyordum hic yapmadi diyemem, ben yunan adalarina gitmeyi cok istiyordum supriz yapmisti, hatta en son dogumgunumde olaydan 15 gun once yine en sevdigim yere goturup bana smski sarilmisti o an nasil umut dolmustumm anlatamam...ama cok gecmedi sorun ustune sorun cikardi, cunku ben de artik senin annen gibi dsvraniyordum beni gotur demiyordum alip basimi gidiyordum sonra ailesine bile gitmiyordum o gel demedikce..kusuyordu pesinden gitmedm gunlerce ayri yatti, annesine de onu soylemjs sen demis babmin pesinden geliyordun ama o benim pesimden gelmiyordu demis, evet son zamanlarda hemen gitmiyordum yorulmustum cunku..daha da agresif oldu iste..sonuclari da ortada.
Dilerim allahtan hatasini cok gecmeden anlar..dilerim binbir zorlukla kurdugu yuvasini boyle sacma sapan egoist tavirlari yuzunden bitirnez..he biterse de eywallah der, yoluma bakarim..
Evet yaptigim hata hep pesinden gitmek oldu...bencil, egoist, vs..insallh hakkimizda hayirlisi olur..bunu istiyorum, ne olursa olsun hayirliysa olsun..herseye alisiliyir bir olume care yok.İnsallah dilediginiz gibi olur her sey. Eger siz her zaman her konuda triplerini nazlrini cektiyseniz ondan dolayi alismistir arkasindan.gitmenize ve dha sonra siz gitmeyince zoruna gitmistir. Evli degilim ama eski sevgilim asik oldugum adam da boyleydi. O kdr cok titredim ki ustune alisti ve hep benden beklemeye basladi. Yapmayinca da kavga etti hep. Demekki ayni karakterdeler. Benciller yani. Aile danismanina gidin bakalim sonuc ne olacak. Ama bu soylediklerinizi orada da anlatin. Hep bana hep bana demesin. Sizin de onun tavırlari yzunden.boyle oldugunuzu bilsin. Her seyi sizden beklemek yerine biraz yapici olmayi ogrensin. Kadinlar dha duygusal ve dha hassas olur sonuçta. İnsallh her sey gonlunuzce olur
Amin insallah. Siz uzmeyin kendinizi. Her sey guzel olacak insallah...Evet yaptigim hata hep pesinden gitmek oldu...bencil, egoist, vs..insallh hakkimizda hayirlisi olur..bunu istiyorum, ne olursa olsun hayirliysa olsun..herseye alisiliyir bir olume care yok.