Çok çabuk ağlayanlar...

ben biraz dizginleyebildim ama yinede musluklarım açık,
dizginlerkende kızdığım kişiye daha çok öfke biriktirdiğimi farkettim kızlar. galiba yine en iyisi ağlayıp rahatlamak. kimileri bizim gibi ağlayıp sıkıntısını atar kimide ağlayamaz. hekes birbirinden farklı işte

ben eskiden böyle çok ağlayanları garipserdim çünkü çok seyrek ağlardım ama şimdi ben de sulugöz bişey oldumakannehir
ama niyese özellikle babam bana en ufak bi ters kelime söylesin tutamıyorum kendimi çok kalabalık biyerde olsak bile ağlamaya başlıyorum tabi babam daha da sinirleniyor o zaman
başkaları ters bişey dediği zaman sinirlenirim ama babam dediği zaman hemen yaşlar akıyor of keşke kendimi tutabilsem:gitme:

işte bennn :gitme:
çocukluğumda beri böyle ama her an herşeye ağlama potansiyeline sahibimm
ağlamak kötü bişi değil aslında
içinde tutmak daha zor ama gel gelelim ağlamanında bi ayarı ölüçüsü olur yaa
ama bende malesef o hiç yok
üzülünce ağlarım , sinir olunca ağlarım , haksız bi durum olsa ağlarım , kendimle ilgili olmasada biri kötü bişi anlatsa ağalrım , iş yerinde patronum yada başkası bi söz söylese ağlarım (en sinir olduklarımdan biri konuşup kendimi ifade etmeye çalırken tutamıyorum kendimi) , babam kötü söz söyelemez hiç küçükken ufacık bi sert ismimi söyleşine bile ağlardım , yolda yaşlı birini göriyim ağlarım , nişanlımın ufacık bi sert sözüne ağlarım tartılaşım hele hiç tutamam :sinifsinif: o da hemen ağla ztn der sonra sarılır hemencik :1hug:
yer mekan zaman hiç farketmez ağlayıorum yaa sevmiyorum bu kadar hassas kırılgan oluşumu ama napsam atamıyorum kii
ağlamak merhamettir o açıdan memnunum ağlamadan yapamam ztn :)
ama şöle iş ortamında ve çevremde ağlamadan kendimi savunmak istiyorum
daha güçlü dursam yaa ne güzel olur
bide nişanlımın karşısında bi durum olunca ağlıcan şmdi bak kızdırcan dio ama ağlamıcam desemde olmuyo yaa napmak lasım kiii bazı durumlarda engel olsam :1no2:

bi de durduk yere ağlamaya başlıyorum geçen hafta oldu yine hiç bişey olmadığı halde 1-2 saat boyunca ağladım:bbo:

kızlar ben bazen hiçbir şey yokken de ağlıyorum bilmiyorumkismile
mesela şu an kendimi o kadar duygusal hissediyorum ki.. reglime de daha var yani.. ama şöyle rahat 1 saat ağlayabilirim :sinifsinif:

benim de göz yaşım kirpiğimin ucunda bekler. biri höt desin hemen başlarım burnumu çekmeye. tamam ağlayabilmek çokm güzel bir duygu da, kendimi savunmama gereken durumlarda bile bi yandan burnumu çekip gözümün yaşını siliyorum bi yandan da konuşmaya çalışıyorum. ben de çok isterdim gözyaşımı tutabilmeyi.

aynen bende senin gibiyim canım ağlaya ağlaya kendimi savunmaya çalışırımaynı azamanda çok utanırım hele kızım doğduktan sonra iyice duygusallaştım o uyurken bile ona bakıp ağlarım o düşse bişey olsa beraber ağlarız onu teselli edceğime ne yapıcam bu huyumu bilmiyorum bazen çok sinir oluyorum valla pisikolojikmidir nedir acaba bilmiyorumkismile

herşeye değil ama eşimle en küçük bi ters konuşmamıza bile ağlarım,o bnm hassas noktam oldu birbirimize ters düşüp yanlış bi kelime kullandığında hemen üzülüyorum bunu bana nası yapar diye ağlarım ama eşimin kalbini ben daha çok kırarım hmde haksız yere,psikopatım heralde ama eşim her koşulda gönlümü almasını biliyor

Ben antidepresana başladığımdan beri ağlayamadığımı fark ettim
Duygusuzlaştım artık..
Ağlama duymu kaybettim ağlayamıyorum
Ufacık şeylere ağlayan mız mız ben artık ağlamak istesemde ağlayamıyorum..

Aglamak da gulmek gibi Allah tarafından verilmis bir duygu, ne yani kullanamayacak mıyız bu duyguyu. Sinir oluyorum aglayınca seni gucsüz ilan edenlere, kınayanlara.
Sacma sapan seyler gülebiliyoruz da sacma sapan seyler niye aglayamıyoruz?
Ben de aglamayan insanları duygusuz olarak goruyorum, aglamak cok insani bir duygu. Allah herkese vicdan versin de rahat rahat aglayabilsinler.
Ben de hosnut degiilim her kosulda gozyası akıtmaktan ama bu hep cevre baskısı yuzunden, cevre ne der, bana gucsuz gozuyle bakar falan filan.
Aman ne ya, aglayabiliyorum rahatım var mı iste ötesi..

kızlar bu konudan bende fazlasıyla müzdaribim...eşim kızıyo benimde... artık herkez şikayetçi bu durumdan...herşeye ağlayınca döktüğün gözyaşının kıymetide olmuyo...nasıl olsa hep ağlıyoruz ya...
ne yapsakki kızlar ben şuan sakinleştirici alıyorum...antidepresanlara başladım bu yaşımda....bu kişilik ve yapı meselesi bunun düzelmiceğini söylemişti doktorum..ablama çok imreniyorum o bu konularda birazdaha katı...arkadaşlarımada imrenirdim...sonra kötü olurdum ben ezik hissederdim kendimi hep

yaa bende de yeni başladı bu ağlama işi film izleyemiyorum, kitap okuyamıyorum içinde ufak bi duygu olsun ağlıyorum hemen sanki olayın benle bağlantısı varmış gibi, yaşlı görsem ağlıyorum, dinle ilgili konularda ağlıyorum hemen yaa sanki hazır iki damla yaş gözümde... sonrada gerisi geliyo ağlamamın durduramıyorum kendmi, sanki ağladığm şeyin benle ilgiis varmış gibi düşünüyorum ya da başıma gelecek gibi çok kötü bi durm yaa:Ssenağlama

son günlerde benimsorunum da bu olura olmaza ağlıyorum , koskoca kadınım .sanırım depresyon belirtisi.:çok üzgünüm:

bende çok çabuk ağlarım filme şarkıya mesela saçma sapan bişey düşünüp saatlerce ağlayabilirim.60 yaşımdaki halimi düşünür ağlarım mesela:)hele bugünlerde durup dururken bağırarak ağlayasım geliyo galiba tatilim geldi:)Rabbim kimseyi acı ağlatmasın

Kimisi aglayarak rahatlamak ister kımısı aglamamak ıcın 40 takla atar.dogruya dogru sımdı sureklı herseye ama herseye aglayan ınsana zayıf gozuyle bakılır.kötü gunler yasadıysan herseye aglaman normal ama kısılıklede alakalı asırı duygusallık olabılır.belkı tuhaf gelıcek ama aglamayanlara ımrenen arkadasların aksıne kımı zaman hüngür hüngür aglayan insanlara ımrendıgım oldu.hüngür hüngür aglasam rahatlasam aglamamak ıcın kendımı sıkmaktan yorumdum çünkü...gecırdıgım amelıyat sonucu agladıgımda asırı derecede canım acıyor ve 2-3 gun o acıyla gecırıyorum, ne alaka dıyebılır sınız ama amelıyatta sınır kesılmesı meydana geldı ve kalıcı birşey he bu halıme alıstım ama benı duygulandıracak herseyden herseyden kactım kacıyorumda hala netıcede uzun zaman oldu dogru duzgun aglamıyalı inanın ınsanın ıcı patlayacak gıbı oluyor ve artık alısıp aglamıyorsun aglamamayı ogrenıyorsun duydugum ölüm haberlerıne Allah rahmet eglesın dıyıp gecıyorum gözlerim bıle dolmuyor artık.bu yuzden göz yaslarınızın degerını ıyı bılın derım aglanıcak yerde dıbıne kadar aglayın haykıra haykıra ama hıc degmeyen sebeplerede yazık etmeyın göz yaşlarınızı....

birebir aynısını yaşıyorum..
ağladıkça küçülüyorum karşımdakilerin karşısında..
sonrada bir nefret dalgası gelip yerleşiyor beni üzen ve ağlatanlara karşı..
ah bir çözümü olsa ,taş kalpli olmak isterdim..

cnm bende birisi bana bişey söylediği zaman çok çabuk kalbim kırılıyor ve hemn gözlerim dolup ağlamaya başlıyorum.Hemde varya hiç ağlamak istemediğim insanların yanında ağlıyorum.Sonra diyorum ki kendi kendime salak ne ağlıyosun millette duygu sömürüsü yapıosun zannedecek.Mesela eşimle tartıştığımda hep ağlarım hiç alamıcam takmıyor gibi davranacağım diyorum ama nafile hep ağlayan üzülen ben oluyorum mafoldumben

Ahhh ahhh benim gibi çok kişi varmış...Hekesin yanında hereşeye ağlayabiliiyorum.

Eşimle tartışmıyorummm mutlaka sonucunda ağlıyorum.Bu defa sanki ben hatalıyım, gibi oluyor..Bıktım bu halimdenn bende bıktım.

bendede özellikle babam bişey diyince..ağlayıncada kızıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…