Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de göz yaşım kirpiğimin ucunda bekler. biri höt desin hemen başlarım burnumu çekmeye. tamam ağlayabilmek çokm güzel bir duygu da, kendimi savunmama gereken durumlarda bile bi yandan burnumu çekip gözümün yaşını siliyorum bi yandan da konuşmaya çalışıyorum. ben de çok isterdim gözyaşımı tutabilmeyi.
yaaa ben de hemen ağlarım herşeye. Çok sinir oluyorum bu huyuma ama elimde olmuyor, kendimi sıkmaya çalışıyorum bu sefer boğazım düğüm düğüm oluyor. Bir iki arkadaşım oldu hemen ağladığım için kendimi acayip zayıf hissettirdiler.' Hı hemen mıymıy ağla zaten' diyerek. Hiç sevmiyorum bu huyumu senağlama
kızlar bu konudan bende fazlasıyla müzdaribim...eşim kızıyo benimde... artık herkez şikayetçi bu durumdan...herşeye ağlayınca döktüğün gözyaşının kıymetide olmuyo...nasıl olsa hep ağlıyoruz ya...
ne yapsakki kızlar ben şuan sakinleştirici alıyorum...antidepresanlara başladım bu yaşımda....bu kişilik ve yapı meselesi bunun düzelmiceğini söylemişti doktorum..ablama çok imreniyorum o bu konularda birazdaha katı...arkadaşlarımada imrenirdim...sonra kötü olurdum ben ezik hissederdim kendimi hep
ya kızlar ben saçma sapan şeylere çok çabuk ağlıyorum yaaa... sonrada ağladığım sebein saçmalığına gülüyorum doğrusu.nişanlımda bu duruma tepki gösteriyoo, niye hemen ağlıyorsun kendimi suçlu hissediyorum sonra diyo. var mı benim gibi başka sulu gözzz???:gitme:
ben eskiden böyle çok ağlayanları garipserdim çünkü çok seyrek ağlardım ama şimdi ben de sulugöz bişey oldumakannehir
ama niyese özellikle babam bana en ufak bi ters kelime söylesin tutamıyorum kendimi çok kalabalık biyerde olsak bile ağlamaya başlıyorum tabi babam daha da sinirleniyor o zaman
başkaları ters bişey dediği zaman sinirlenirim ama babam dediği zaman hemen yaşlar akıyor of keşke kendimi tutabilsem:gitme: